|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
Тема
|
Път София-Белград-Загреб-Триест-Милано
|
|
| Автор |
Minavasht (случайно) |
| Публикувано | 28.07.04 13:18 |
|
|
Колеги ако някои скоро е минавал по това трасе или подобно да сподели опит има ли нещо което ще е полезно да знам?
Предварително ви благодаря!
| |
|
|
|
С Ксантията ли ще го изпълняваш?
Аз на пролет ще съм в тази посока, ама за сега нищо...
| |
|
|
|
Да
| |
|
Тема
|
Re: Път София-Белград-Загреб-Триест-Милано
[re: Minavasht]
|
|
| Автор |
1OOlv (Xantia 2.016V) |
| Публикувано | 28.07.04 13:47 |
|
|
Ами скоро (началото на месеца) ходих до Риека така че мога да ти поразкажа... само дето това си е ферман и малко ме мързи да пиша... Така че ако искаш може по тел да ти разкажа или тия дни да се видим да пием по бира (че нали сме на близо)
| |
|
Тема
|
[re: 1OOlv]
|
|
| Автор |
Minavasht (случайно) |
| Публикувано | 28.07.04 16:54 |
|
|
В петък пътувам ... така че няма да има време ...
даи сократце да знам за какво да внимавам pls?
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
tishovsx (Xantia 2.0i VSX) |
| Публикувано | 29.07.04 10:25 |
|
|
Пази се от сръбските полицай...мноо са нагли и спазвай ограниченията...тва е до Белград, на там не знам....преди Ниш има едни тунели и пътя е отвратителен, внимавай за колите ЮГО, щот ги карат сръпски пенсий..
преди месец бях до Белград...
| |
|
|
|
знам, че е късно за промяна на плановете, но през Патра/Гърция и оттам ферибот до Италия не е ли за предпочитане? поне пътуваш през цивилизацията?
за Сърбия аз лично знам, че се плащат магистралите и е хубаво да имаш динари, а не да плащаш в Евро щото курса е брутален...
Чичовото нали ходи по Странство... чукни му един тел... нямам идея откъде е минал, но ценен съвен си мисля, че може да даде винаги!
лек път и успех!
лека и полека!
| |
|
Тема
|
Re: ... Patra ...
[re: Bibass]
|
|
| Автор |
1OOlv (Xantia 2.016V) |
| Публикувано | 29.07.04 12:05 |
|
|
Аз за таксите вчера му поразказах, а чичовото малко е в чужбина и предполагам, че няма да скача от радост ако му се обади някой :-)
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
BXMarkov (ERASER) |
| Публикувано | 29.07.04 12:30 |
|
|
В Сърбия спазвай стриктно всички знаци и нямаш проблем с ченгетата. ако не си смениш малко Е за Динари поне си приготви по дребни,но проблема не е голям. В Хърватска,Словения и Италия нямаш никакви грижи. Карай само по магистралите, ако слезеш може да се заблудиш и да се получи 100 км. повече. Увери се,че всички документи са ти в ред. Най-строг е контрола на влизане в ЕС т.е. в Словения. Много вероятно ще ти зададат въпроса разполагаш ли със средства и може да ти поискат да ги докажеш, Миналото лято ми се случи. Не се плаши, ако внимаваш другото е бла-бла Лек път и със здраве
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор | rio (Нерегистриран) |
| Публикувано | 30.07.04 12:57 |
|
|
А в обратна посока брои ли се? Пътя си е нормален (изключая тоя до ниш). В Словения за ~20 евро можеш да спиш в хотелите по малките селца - доста е приятно и спокойно. Не спирай да спиш по магистралните хотели, щото не е ясно какво ще намериш сутринта от колата си, а и са доооста по-скъпи. Също цигания е по паркинзите да обикалят някви готини мадами и да разпраат че са им откраднали парите и че продават нафта и т.н. простотии. По границите в обратна посока не правят проблем, за натам незнам. Ама като си лъснеш колицата и няма да се заяждат за глупости. Сръбските полицай седят по 2 патрула един след друг, така че внимавай да няма изненади. Кат те видят че си бугар и те пускат (ако е за някоя глупост - кат например че е забранено да се кара с фарове за мъгла) иначе бецален 10-15 евро. Друго се не сещам. Ама ако ти се сетиш - питай.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|