Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 23:36 12.11.25 
Автомобили
   >> Citroen
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Път София-Белград-Загреб-Триест-Миланонови  
Автор Minavasht (случайно)
Публикувано28.07.04 13:18

Колеги ако някои скоро е минавал по това трасе или подобно да сподели опит има ли нещо което ще е полезно да знам?
Предварително ви благодаря!

Тема Re: Път София-Белград-Загреб-Триест-Миланонови [re: Minavasht]  
Автор Citroenchev (минаващ)
Публикувано28.07.04 13:32

С Ксантията ли ще го изпълняваш?

Аз на пролет ще съм в тази посока, ама за сега нищо...

Тема Re: Път София-Белград-Загреб-Триест-Миланонови [re: Citroenchev]  
Публикувано28.07.04 13:42

Да

Автор 1OOlv (Xantia 2.016V)
Публикувано28.07.04 13:47

Ами скоро (началото на месеца) ходих до Риека така че мога да ти поразкажа... само дето това си е ферман и малко ме мързи да пиша... Така че ако искаш може по тел да ти разкажа или тия дни да се видим да пием по бира (че нали сме на близо)

Тема Re: Път София-Белград-Загреб-Триест-Милано [re: 1OOlv]  
Публикувано28.07.04 16:54

В петък пътувам ... така че няма да има време ...
даи сократце да знам за какво да внимавам pls?

Автор tishovsx (Xantia 2.0i VSX)
Публикувано29.07.04 10:25

Пази се от сръбските полицай...мноо са нагли и спазвай ограниченията...тва е до Белград, на там не знам....преди Ниш има едни тунели и пътя е отвратителен, внимавай за колите ЮГО, щот ги карат сръпски пенсий..
преди месец бях до Белград...

Тема ... Patra ...нови [re: Minavasht]  
Автор Bibass (хитропостроен)
Публикувано29.07.04 11:47

знам, че е късно за промяна на плановете, но през Патра/Гърция и оттам ферибот до Италия не е ли за предпочитане? поне пътуваш през цивилизацията?

за Сърбия аз лично знам, че се плащат магистралите и е хубаво да имаш динари, а не да плащаш в Евро щото курса е брутален...

Чичовото нали ходи по Странство... чукни му един тел... нямам идея откъде е минал, но ценен съвен си мисля, че може да даде винаги!

лек път и успех!

лека и полека!

Тема Re: ... Patra ...нови [re: Bibass]  
Автор 1OOlv (Xantia 2.016V)
Публикувано29.07.04 12:05

Аз за таксите вчера му поразказах, а чичовото малко е в чужбина и предполагам, че няма да скача от радост ако му се обади някой :-)

Автор BXMarkov (ERASER)
Публикувано29.07.04 12:30

В Сърбия спазвай стриктно всички знаци и нямаш проблем с ченгетата. ако не си смениш малко Е за Динари поне си приготви по дребни,но проблема не е голям. В Хърватска,Словения и Италия нямаш никакви грижи. Карай само по магистралите, ако слезеш може да се заблудиш и да се получи 100 км. повече. Увери се,че всички документи са ти в ред. Най-строг е контрола на влизане в ЕС т.е. в Словения. Много вероятно ще ти зададат въпроса разполагаш ли със средства и може да ти поискат да ги докажеш, Миналото лято ми се случи. Не се плаши, ако внимаваш другото е бла-бла Лек път и със здраве

Авторrio (Нерегистриран)
Публикувано30.07.04 12:57

А в обратна посока брои ли се? Пътя си е нормален (изключая тоя до ниш). В Словения за ~20 евро можеш да спиш в хотелите по малките селца - доста е приятно и спокойно. Не спирай да спиш по магистралните хотели, щото не е ясно какво ще намериш сутринта от колата си, а и са доооста по-скъпи. Също цигания е по паркинзите да обикалят някви готини мадами и да разпраат че са им откраднали парите и че продават нафта и т.н. простотии. По границите в обратна посока не правят проблем, за натам незнам. Ама като си лъснеш колицата и няма да се заяждат за глупости. Сръбските полицай седят по 2 патрула един след друг, така че внимавай да няма изненади. Кат те видят че си бугар и те пускат (ако е за някоя глупост - кат например че е забранено да се кара с фарове за мъгла) иначе бецален 10-15 евро. Друго се не сещам. Ама ако ти се сетиш - питай.

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.