Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 06:53 13.11.25 
Автомобили
   >> Citroen
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Возията на ХМ !нови  
Автор Jethro (изследовател)
Публикувано01.02.04 22:02

Та искам да споделя някои открития ...
Преди известно време ми се наложи да се затичам пеша и установих, че
тичайки много ми друса. Веднага реших да направя сравнение колко ми
друса и като ходя. Ами ... резултатът е отчайващ :(
Така свикнах на ХМ-а на возията, че всичко друго ме дразни.
За ходенето пеша реших да се движа плавно като балерина и има ефект,
е, не е като да се возиш в ХМ, ама помага, но проблемът с тичането си
остана открит и не виждам решение ... може би ... никакво слизане от ХМ-а !
Малко налудничво звучи всичко това, но е истина ::))

Тема Re: Возията на ХМ !нови [re: Jethro]  
АвторtDido (Нерегистриран)
Публикувано01.02.04 23:12

prav si priatelu, ;)))) az slizam ot xantiata samo za da se pribera v ka6ti, a kam drugi marki osven citroen sam razvil alergia;)))))dori ako ne6to po moyata mi se struva 4e ne6to s voziata ne e nared samo si propomnyam na edin priatel golf1 kak vozi i vsi4ko se opravya;)))

Тема Re: Возията на ХМ !нови [re: tDido]  
Автор kiko_HONDA (CRX-VT)
Публикувано02.02.04 03:04

според мен от citroen най добре вози CX

Тема Re: Возията на ХМ !нови [re: kiko_HONDA]  
Автор шeф нa Coди Дeвня (full optional)
Публикувано02.02.04 09:35

по-принцип си прав, това е така защото на СХ-а му е старото хидропневматично окачване, докато на ХМ-а е хидроактив, който е доста по-твърд, но и много стабилен на завой, е ако си караш нормално си вози меко, ама почнеш ли да го ръчкаш втвърдява веднага. аз наскоро се возих на една ксантия без хидроактив, верно е вози по меко от ХМ-а ама аз както бях свикнал да влизам в завои с ламята, щяхме да се изтрепем с тази ксантия

XM TurboCT .. where comfort meets power

Тема Re: Возията на ХМ !нови [re: kiko_HONDA]  
Автор joe_un (CX 2.5 TD)
Публикувано03.02.04 06:29

Не си далеч от истината, приятелю, ама ХА е по-съвременния вариант на моята хидропневматика и си има доста предимства/ е и недостатъци/

Life is a shit, but sometimes is tasty

Тема Re: Возията на ХМ !нови [re: Jethro]  
Автор siemesoanic (chevron)
Публикувано03.02.04 10:38

По принуда карам в пъти повече коли различни от Пиер-Сомът (моят ХМ), та удоволствието е още по-голямо като го възседна...
Все още не съм се качвал на С5, ама злите езици твърдят, че с новия хидроактив возията наподобявала немска кола - последното не е проверено - ако някой има впечатления нека сподели.

Тема Re: Возията на ХМ !нови [re: siemesoanic]  
Автор BXMarkov (ERASER)
Публикувано03.02.04 11:37

Возил съм се два пъти в града с С5, един приятел кара служебен ,возията му е приблизително като на ХМ с малък минус, ама все пак моята оценка е субективна Комфорта обаче си заслужава да се изпита, кой каквото и да говори чувстваш се като в Мерцедес висш клас

Тема Страничен въпрос - разходнови [re: Jethro]  
Автор чичoвoтoМодератор (любознателен)
Публикувано03.02.04 12:26

Абе джетро, я кажи (така да се каже от извора) колко е харчлъка на 2.5ТД змея? Имам предчуствие, че ще харчи по-малко от 2.1ТД

Veni, vidi, vici!

Тема Re: Страничен въпрос - разходнови [re: чичoвoтo]  
Публикувано03.02.04 18:12

Чичоуууу :)
точно 10/100 нафта в града, както и да я карам.
в книгите пише 9.2/100 градско, но май става дума за правилно гориво :)
извънградско - зависи от карането.
Колкото до 2.1ТД - това харчи малко по-малко (по книга е 8.7/100 градско)
Имам приятел с 2.1ТД (беше на голямата сбирка). С неговата кола ходихме до Пампорово и назад ... аз карах (а аз карам здраво) - усреднения разход беше около 7/100. С мойта съм излизал само веднъж извън града и не мога да кажа нищо, щото ме домързя да доливам като се прибрах. Усещането беше за към 8/100 :)

Тема Re: Возията на ХМ !нови [re: tDido]  
Публикувано03.02.04 18:18

Да, най-голям ужас изпитвам когато ми се наложи да ползвам такси (требе и да се пие понякога) ... тогава за пореден път всичките ми съмнения относно возията се изпаряват тутакси ... няма значение каква кола е таксето ... и на мерцедес от 2 тона съм се возил 2-3 пъти.
Един образ каза следното: "Бе какво си се вторачил в тая возия бре! Какво искаш от колата - не е самолет, на колела е все пак - не може като паднеш в дупка да не се усети изобщо"
Само дето ми се искаше :)
Щото ХМ-а макар и да не е самолет, много наподобява "големия кораб", а корабите возят почти като ХМ ::::))))

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.