| 

| 

| 
                   Тема
                    | 
                     ТОЛЕК
 | 

|  
| Автор | 
petar3521 (непознат
) |  
| Публикувано | 11.03.08 19:46 |  
             |  
           | 

Ще започна с малко инфо. През 1999 г. станах шофьор - изкарах любителските курсове от раз. Взех книжката от КАТ с обикновенно медицинско. Декември 2007 г. си закупих нова кола. Проблемите ми започнаха, когато отидох да заверя стикера за новата си кола в КАТ. Чукнаха на компютъра и ми взеха книжката. Излезнаха с претекс, че трябвало протокол от ТОЛЕК. Заболяването ми датира от рождение, но изпитната комисия от ДАЙ ме допусна до практическия изпит, въпреки че знаеше за състоянието ми - ДЦП. Взех го от раз. Сега ми викат невалидно ми било медицинското. Имат ли право?
      Какво представлява тази прословута ТОЛЕК? Вярно ли е че процедира само по документи? Ако поискам да им покажа практическо шофиране, дали ще се съгласят или няма? Моля споделете опит. Предварително благодаря.

|   |  

| 
                   Тема
                    | 
                     Какво значи... 
[re: petar3521]
 | 

|  
| Автор | 
ABe (разсеян) |  
| Публикувано | 14.03.08 16:03 |  
             |  
           | 

съкр. ТОЛЕК? Разчетете ми го, моля.

ДЦП би трябвало да е "детска церебрална парализа". Или бъркам?
  Трудните неща ги правя с лекота, невъзможните малко ме забавят.
 Бъдете високи!

|   |  

| 

|  
           | 

На мен пък ми изтече валидноста на книжката извадих си медицинско платих си такса и формуляри и в КАТ същия номер,ТОЛЕК не прави нищо повече от личният лекар само ни усложняват живота,дори ми излезе по-скъпо.Съгласен съм,че на пътя трябва да сме максимално безопасни,само да ни информират достатъчно за да не ни губят времето.

|   |  
  |   

|  
 |   
 |