|
Тема
|
Места за разходка около София?
|
|
Автор |
Фeйщицa (ДаНеТиЕнаПътя) |
Публикувано | 13.05.07 08:51 |
|
Привет. :) Аз имам увреждане на краката. Подвижна съм, но ми е трудно да ходя по неравни, изринати, каменисти и пр. терени. Затова макар че много обичам да ходя на Витоша, досега съм изнамерила само една пътека, която е удобна за мен - от Златните мостове до Момина скала.
Та искам да попитам - ако тук има някой с подобен проблем, къде се разхожда? Знаете ли хубави, равни пътеки извън София - като паркови алеи. Може да са стръмни, но да нямат дупки и камъчета.
We are such stuff as dreams are made on and our little lives are rounded with a sleep...
| |
|
А софийските паркове не вършат ли работа? Западния например е доста голям, и определено има доста прилични алеи.
По-добре е да си самотен сам, от колкото да си самотен с някого. Английска поговорка.
| |
|
Аз много обичам Южния и редовно ходя там с кучето. Но на Витоша тръпката е друга. :) Благодаря за отговора. :)
We are such stuff as dreams are made on and our little lives are rounded with a sleep...
| |
|
Съжалявам, но доколкото аз познавам Витоша не се сещам за достатъчно равни алеи. Западния все пак има и малко баирче, а в по-дивата му част алеите все пак си остават добре поддържани, докато в Южния баирче има май само към входа на правителствена болница и американското посолство, ама не знам дали заради посолството не са отцепили част от парка. Скоро не съм ходил там.
По-добре е да си самотен сам, от колкото да си самотен с някого. Английска поговорка.
| |
|
|
|
|