|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Нещо невероятно:
|
|
Автор |
шapaнчe (минаваща) |
Публикувано | 17.03.07 22:35 |
|
Разплаках се на Имайте кураж и живейте пълноценно.
| |
Тема
|
Re: Нещо невероятно:
[re: шapaнчe]
|
|
Автор |
choki19 (непознат) |
Публикувано | 25.03.07 16:21 |
|
Страхотен клип е наистина! Не можах обаче да си го сваля на мой файл и да го гледам,както и да го пращам на други хора,а много искам.Ще можете ли да ми го изпратите адреса ми е : choki@dir.bg
| |
Тема
|
|
|
Автор |
elie (мама за двама) |
Публикувано | 25.03.07 18:44 |
|
По Риалити ТВ гледах нещо подобно. Даваха мъж - в момента около 50 годишен роден без ръце. Това, което ме впечатли още от самото начало беше, че още през 50 - те години на миналия век за тези хора е имало разработени програми. Малко след раждането, детето е изпратено в специализиран санаториум, където от бебе е учено да си служи с краката, вместо с ръцете. Показаха клипче, на което жена в бяла престилка подава на 9-10 месечно бебе шише с мляко и детето си го взима с крачета и си го слага в устата. Това е уникално - това дете е растяло сред подобни, учело се е от тях, и още докато ставите са били меки е усвоило способността да си служи умело с краката. Толкова умело, че възрастният вече мъж има шофьорска книжка, женил се е два пъти - единият път за жена, като него - родена без ръце, вторият - за доста по-млада и напълно здрава жена. Има няколко деца, а вече и внуци.....и нито един от тези, които показаха нямаше неговият проблем.
| |
Тема
|
[re: choki19]
|
|
Автор |
Mopфиyc (Матричар) |
Публикувано | 27.03.07 01:03 |
|
Пращай линка, тоя клип се гледа само през техен собствен софтуер.
Не съм виждал още декодер от метакафе формат към друго стандартно видео.
Welcome to the real world!
| |
Тема
|
|
|
Автор |
jaddis (непознат
) |
Публикувано | 28.03.07 08:07 |
|
Хич не се разплаках/абе слъгвам малко,насълзиха ми се очите и ме полазиха мравки/,но още веднъж се уверявам ,че духа и възможностите на човека са нещо невероятно и ,че няма нещо което той да не може да направи ,стига да има желание и мотивация.И си мисля ,че толкова неща се измислят за да направят живота на човека по лесен,но само едно не се први-да се измисли едно хапче с което да станеме по добри и няма да има толкова мъка на тази земя.Иска ми се всички да последваме примера на тази жена и да станем полезни най вече на себе си.Нямам думи да изразя възхищението си от нея,но имаме и един българин с неините възможности-той е адвокат и е от Силистра и е много по стар от нея.Исками се да има много хора като тях,а не единици.
| |
Тема
|
[re: choki19]
|
|
Автор |
jaddis (непознат
) |
Публикувано | 28.03.07 08:12 |
|
прати го и на мен gargamrla13@abv.bg,но моля да се поше, че е за този файл защото по погрешка мога да го изтрия.Благодаря
| |
|
Аз преди време попаднах на програмка, която сваля флашчета от youtube но още не съм я пробвал. Ако ти се занимава да я пробваш ще ти я метна в пощата. Малка е.
Преди смъртта си не умирай, преди бедата не жали!
| |
|
Я е флашка я е друг кодинг.
Флашките и без програми се свалят, ако им набараш URL а в сорса на страницата (после си казваш да се отварят с ИЕ и си ги пускаш локално колкото искаш).
Welcome to the real world!
| |
Тема
|
[re: jaddis]
|
|
Автор |
Шax (новак) |
Публикувано | 19.04.07 15:02 |
|
Наистина няма нищо невъзможно.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
lndex (непознат
) |
Публикувано | 19.06.07 13:27 |
|
На запад хората не са чак толкоз дискриминирани както тук, много яко .. какво самочувствие само ... браво!
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|