Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 22:15 12.07.25 
Непрофесионални
   >> Клуб на хората с увреждания
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Нещо невероятно:нови  
Автор шapaнчe (минаваща)
Публикувано17.03.07 22:35

Разплаках се на

Имайте кураж и живейте пълноценно.

Тема Re: Нещо невероятно:нови [re: шapaнчe]  
Автор choki19 (непознат)
Публикувано25.03.07 16:21

Страхотен клип е наистина! Не можах обаче да си го сваля на мой файл и да го гледам,както и да го пращам на други хора,а много искам.Ще можете ли да ми го изпратите адреса ми е : choki@dir.bg

Автор elie (мама за двама)
Публикувано25.03.07 18:44

По Риалити ТВ гледах нещо подобно. Даваха мъж - в момента около 50 годишен роден без ръце. Това, което ме впечатли още от самото начало беше, че още през 50 - те години на миналия век за тези хора е имало разработени програми. Малко след раждането, детето е изпратено в специализиран санаториум, където от бебе е учено да си служи с краката, вместо с ръцете. Показаха клипче, на което жена в бяла престилка подава на 9-10 месечно бебе шише с мляко и детето си го взима с крачета и си го слага в устата. Това е уникално - това дете е растяло сред подобни, учело се е от тях, и още докато ставите са били меки е усвоило способността да си служи умело с краката. Толкова умело, че възрастният вече мъж има шофьорска книжка, женил се е два пъти - единият път за жена, като него - родена без ръце, вторият - за доста по-млада и напълно здрава жена. Има няколко деца, а вече и внуци.....и нито един от тези, които показаха нямаше неговият проблем.

Тема Re: Нещо невероятно:нови [re: choki19]  
Автор Mopфиyc (Матричар)
Публикувано27.03.07 01:03

Пращай линка, тоя клип се гледа само през техен собствен софтуер.
Не съм виждал още декодер от метакафе формат към друго стандартно видео.

Welcome to the real world!

Автор jaddis (непознат )
Публикувано28.03.07 08:07

Хич не се разплаках/абе слъгвам малко,насълзиха ми се очите и ме полазиха мравки/,но още веднъж се уверявам ,че духа и възможностите на човека са нещо невероятно и ,че няма нещо което той да не може да направи ,стига да има желание и мотивация.И си мисля ,че толкова неща се измислят за да направят живота на човека по лесен,но само едно не се први-да се измисли едно хапче с което да станеме по добри и няма да има толкова мъка на тази земя.Иска ми се всички да последваме примера на тази жена и да станем полезни най вече на себе си.Нямам думи да изразя възхищението си от нея,но имаме и един българин с неините възможности-той е адвокат и е от Силистра и е много по стар от нея.Исками се да има много хора като тях,а не единици.

Тема Re: Нещо невероятно:нови [re: choki19]  
Автор jaddis (непознат )
Публикувано28.03.07 08:12

прати го и на мен gargamrla13@abv.bg,но моля да се поше, че е за този файл защото по погрешка мога да го изтрия.Благодаря

Тема Re: Нещо невероятно: [re: Mopфиyc]  
Автор Severous_Snape (Storyteller)
Публикувано28.03.07 09:22

Аз преди време попаднах на програмка, която сваля флашчета от youtube но още не съм я пробвал. Ако ти се занимава да я пробваш ще ти я метна в пощата. Малка е.

Преди смъртта си не умирай, преди бедата не жали!

Тема Re: Нещо невероятно:нови [re: Severous_Snape]  
Автор Mopфиyc (Матричар)
Публикувано03.04.07 22:11

Я е флашка я е друг кодинг.
Флашките и без програми се свалят, ако им набараш URL а в сорса на страницата (после си казваш да се отварят с ИЕ и си ги пускаш локално колкото искаш).

Welcome to the real world!

Тема Re: Нещо невероятно:нови [re: jaddis]  
Автор Шax (новак)
Публикувано19.04.07 15:02

Наистина няма нищо невъзможно.

Автор lndex (непознат )
Публикувано19.06.07 13:27

На запад хората не са чак толкоз дискриминирани както тук, много яко .. какво самочувствие само ... браво!

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.