Тема
|
Асистент за независим живот
|
|
Автор |
Koтkaтa Mapтa (Gemini inside) |
Публикувано | 13.10.04 14:16 |
|
Не искам да разлайвам кучетата, но може ли някой да ми каже на какъв етап от действие е програмата "Асистент за независим живот" и защо сайтът и форумът са в такова състояние?
Също така, защо са прекратени редовните печатни издания /бюлетин и списание/ на Центъра за независим живот?
... тъжно ми стана...
... душата ми, тая прекрасна паянтова лудница... - Мирела Иванова
|
|
Тема
|
Re: Асистент за независим живот
[re: Koтkaтa Mapтa]
|
|
Автор | :)))) (Нерегистриран) |
Публикувано | 14.10.04 14:25 |
|
Мани ги тия мошенници!
По добре напиши какъв ти е проблема и ако някой може да ти помогне ще е по-добре.
|
|
Тема
|
Re: Асистент за независим живот
[re: :))))]
|
|
Автор |
Koтkaтa Mapтa (Gemini inside) |
Публикувано | 14.10.04 22:16 |
|
Нямам проблем. Бъдещ лекар съм. Догодина се връщам в Бълкгария и проучвам възможности да помагам активно.
|
|
|
....който може да ти оговори на тези въпроси е г-жа Капка Панайотова - изпълнителен директор на ЦНЖ.
Кой ще прави палачинките утре?
|
|
|
Писах им мейл със запитване защо са спрени печатните издания на ЦНЖ. Едва ли ще получа отговор, но кой знае...
Иначе съм си харесала Фондация "Покров Богородичен". Или в крайна сметка БЧК, там съм била като малка.
|
|
Тема
|
Re: Единственият човек...
[re: Koтkaтa Mapтa]
|
|
Автор | koi (Нерегистриран) |
Публикувано | 15.10.04 20:58 |
|
Някои бе дал пари и за около година 30-тина души разбраха какво е това!
Целта беше и бластващите да разберат и да продалжат.
Те обаче видяха само повод да си направят актив, наричайки 100 лева обезщетение за безработни "заплата на личен асистент"?!
Мисля, че номера мина и отново обществото остана с впечатление, че инвалидите са получили нови грижи (т.е. пари) от даржавата (т.е. от управляващите).
Мисля, че центара за независим живот едва ли можеше да направи повече от това, което фактически направи.
|
|
|
..са прекратени, защото е прекратено финансирането им.
Само се чудя, щом толкова много хора са ги харесвали, защо толкова малко хора са се абонирали за новото ПЛАТЕНО издание?!
Сайта и форума за пореден път си смениха дизайнера - очаквайте включване 
|
|
|
"Мани ги тия мошенници!" - Май имаме различни разбирания и впечатления...
Сподели твоите.
.....and let the sun shine....
|
|
|
Колко пъти писах но има един полигофрен където ми триеше писаното и това ще го изтрие!
Естественно че разните му там фондации и пр. са а да не пиша какви.... само гледат как да изцицат пари я от община, я от некаде другаде и накрая какво, 1 голямо нищо! Да се отчете дейност и това е, точно по нашенски.
Само за едно ще попитам, макар че го пиша сигурно за 3-ти път. Кому са нужни ония оранжавите железа по центъра на София, щом до тях плътно е спрял някой И с бмв? Е така да се отчита дейност и да се усвояват кинтите а после?
.....
ареее
|
|
|
И да, и не. Това, че някой пич си е паркирал БМВто до рампата не е по вина на която и да е организация. Както и това, че той пречи на хората да я ползват. Факт е, че има рампа, което е важното.
Замисли се и за следното: въпросната организация как да насоса общината или който и да е властимащ, когато на публичните събития се събират обичайните заподозрени 10-20 души? От общината поглеждат през прозореца и виждат една малка ошмулена групичка. И не ги е еня. И са прави. Десет или двадесет души не променят нещата.
Същата групичка на път към общината може да мине през центъра и да спука въздуха от гумите на пича с БМВто. Е, тогава определено ще се случи нещо, казвам ти.
запазвам си правото да не съм права и когато ми е удобно да съм неудобна
|
|
Тема
|
Re: Абсолютно!
[re: musha-busha]
|
|
Автор | :)))))) (Нерегистриран) |
Публикувано | 22.10.04 09:29 |
|
Ок
Е, не е ли точно това работата на тези организации да се борят за създаването на закони закрилящи хората с увреждания и по-точно да се борят за тяхното спазване и правилно прилагане. Иначе всичко останало е ... прах в очите! Това, че са усвоили пари за никому ненужни и неизползваеми неща за мене това не е работа, а не е ли по-добре тези пари да ги бяха дали или подпомогнали директно на нуждаещи се хора. Най-пресния пример е закона за футболното хулиганство за който писаха вестниците - пак се псува но на английски.... :)))))))))))))
|
|
|
а пък това е новата ми страница в профила.
[suggestopedia movie / сугестопедия филм:
подпис:
|
|