Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 21:47 02.11.25 
Култура и изкуство
   >> Кино
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Breaking Dawn  
Автор .Linda. (Loring)
Публикувано18.11.12 23:24

Ако не е най-добрият, най-режисьорският и най-незнам какво си филм на 2012, определено това е най-КРАСИВИЯТ филм на 2012!
Много съм впечатлена, просто да те заболят очите от толкова много красота...
На феновете - enjoy!

Тема Re: Breaking Dawn [re: .Linda.]  
Автор Diavolo (невинно дяволче)
Публикувано19.11.12 05:01

ммм, Бела каква са я направили :)
определено си личи, че е станала вампир :))
Имаше и доста майтапи и свежарски моменти.
А Ренесме не знам откъде са я намерили тази кукличка, но е като изрисувана, сладурана.

СПОЙЛЕР

битката накрая беше оригинално измислена... И за тия дето са чели и не са чели книгата, страхотно хрумване.

Тема Re: Breaking Dawnнови [re: .Linda.]  
Автор PhilipMarlowe (ветеран)
Публикувано19.11.12 15:20

79% от публиката е била от жени

отделно, не бих се обиждал с подобни литературни пособия, насочени към 12-16 годишния таргет с бушуващи хормони...

и понеже тази боза вкисна, а госпожата направи кинтите, да приветстваме новата лимонада на масовия вкус...

сега мутантът-урод е момиче, а момчето е нормално... колко оригинално завъртане, а? бре бре бре...

Тема Re: Breaking Dawnнови [re: PhilipMarlowe]  
Автор obafemen (голмайстор)
Публикувано19.11.12 16:25

тази сага още ли я дъвчеме? Сега приключва ли или тепърва започва, кога ще има рестарт? Винаги съв се чудил защо в Междузвездни войни няма вампири

Публикувано20.11.12 04:08

Впрочем ето как ги подреждам Здрачовете :)

1. Здрач
2. Затъмнение
3. Зазоряване: част 1
4. Новолуние
5. Зазоряване: част 2

Ъъъ това, че последната част е на последно място и аз не знам какво значи :)) Де да знам, много е красив, страхотно хрумване как с финалната битка как да излязят сухи от водата и да задоволят хем екшън феновете, които искат въргал, така и феновете на книгата и по-романтично настроените, има и свежи моменти, но просто много бързо мина, много претупаха нещата. Изобщо грешка беше, че разделиха последния филм на две части. Това все пак не е Хари Потър... Общо взето може да се каже, че съм малко разочарован.

Публикувано20.11.12 04:10

Тия Прелестни създания са поредния хит сред книгите, пак най-вече тийн сензация и т.н. една приятелка много ми ги хвали, но четох доста лоши анотации в нета, а и една друга моя приятелка на която вярвам много ми каза да не си правя труда да ги чета. А и след успеха на Стефани Майер се народиха адски много подобни книги, а нема нужда.

Тема Re: Breaking Dawnнови [re: Diavolo]  
Автор .Linda. (Loring)
Публикувано20.11.12 11:24

Ами аз не ги класирам:))) Но определено последният ми беше най-красив...
Иначе аз нямам кой знае каква дълбока връзка със Здрачовете, харесвам ги само поради една конкретна причина и тя не е любовта на Бела и Едуард:)
Но нещо си противоречиш - ако не бяха разделили последната част..щеше да е още по-претупано, не мислиш ли?

Автор Jedi (-<O>-)
Публикувано20.11.12 15:45

"79% от публиката е била от жени"

1% - чувствителни мъже(!)
20% - ...it's complicated...

Тема Вампири във Войните [re: obafemen]  
Автор arachnoid (lekku admirer)
Публикувано20.11.12 19:23

няма, най-малкото защото на целокупния средностатистически фен щеше да му се види прекалено явно и дразнещо качването на влака на успешно маркетирана филмова тема и разработването на място в наново утвърдена през последно време ниша… особено след като напълниха със зомбита две книги и епизод от анимационен филм, нищо, че книгите бях стилно написани.

Публикувано21.11.12 02:34

зависи какво щяха да включат и как щяха да свържат нишките, не може така да се разсъждава ;)
можеше да е на 1 място, а можеше и да е на последно

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.