Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 20:49 12.07.25 
Култура и изкуство
   >> Кино
*Кратък преглед

Тема Hunger Gamesнови  
Автор .Linda. (Loring)
Публикувано01.04.12 22:39

Малко претупана работа, ама става, ако ще се ядат пуканки:)
Добре че девойката е много хубава, че да е приятно за окото, иначе друго няма там...но пък ще има втора серия явно

Тема Re: Hunger Gamesнови [re: .Linda.]  
Автор obafemen (голмайстор)
Публикувано02.04.12 08:46

и трета

Автор ------------------- (непознат)
Публикувано02.04.12 15:58

Най-отвратителното нещо, което съм гледал от 30 години насам. Хората си излизаха от салона, защото им прилошаваше от изключително гадното и непрекъснато клатене на картината. Изключително пошло, долно и манипулативно произведение, с цел промиване на мозъци и пропаганда. От 1 до 10 давам оценка минус 10. С години няма да стъпя на кино след тази холивудска подигравка. Погледнете рецензиите в IMDB. Всички рецензии са просто ужасяващи, оценките варират межди 1 и 4, а всъщност общо филма има 8??? Е това ако не е манипулация!

Редактирано от ------------------- на 02.04.12 16:00.

Тема Re: Hunger Gamesнови [re: -------------------]  
Автор obafemen (голмайстор)
Публикувано02.04.12 16:02

просто тези, които дават високи оценки не пишат рецензии, много е просто, стига с тези манипулации

Тема Re: Hunger Games [re: .Linda.]  
Автор joy_r (soft kitty)
Публикувано02.04.12 19:47

А на мен точно девойката ми е изключително противна. Хеле пък без грим

Иначе това няма да го гледам, дала съм си таван- този месец само филми, произведени преди 1990. Писна ми от боза.

Тема Re: бляхнови [re: .Linda.]  
Автор PhilipMarlowe (ветеран)
Публикувано04.04.12 15:27

те хората хубаво са казали, че това си е канибализиране на Дългата Разходка и Бягащия човек на Стивън Кинг, плюс японския Кралска битка (минус натурализма и гадната реалност от това деца да убиват деца, спестена по почти безполов начин от американската киноиндустрия) ... плюс Повелителя на мухите на Уилям Гординг, плюс история (гладиаторските битки) плюс малко Оруел...

обаче аз се сетих за едно друго филмче, пак азиатско, от далечната, хехе, 2003-та - "Азуми" - и какво имаме? Деца обучавани за убийци, които се избиват помежду си на принципа на естествения подбор, оцеляват най добрите които ще отидат на мисия. И главният герой- момиче! Може да погледнете конкретната сцена. Същинската част започва някъде от 4:37

... и по естествена и по красиво заснета и прилича много повече на кино отколкото на МТВ риалити, на каквото ми приличаше онази глупост която имах нещастието да гледам...

Тема Re: бляхнови [re: PhilipMarlowe]  
Автор .Linda. (Loring)
Публикувано04.04.12 21:57

Много гадно натуралистично...ей, кой ги гледа тези работи...тц,тц,тц

Автор Mитkaлoтo_ (непознат )
Публикувано09.04.12 10:46

Боза. Ама много голяма боза ...

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.