|
Тема
|
Hunger Games
|
|
Автор |
.Linda. (Loring) |
Публикувано | 01.04.12 22:39 |
|
Малко претупана работа, ама става, ако ще се ядат пуканки:)
Добре че девойката е много хубава, че да е приятно за окото, иначе друго няма там...но пък ще има втора серия явно
| |
|
и трета
| |
|
Най-отвратителното нещо, което съм гледал от 30 години насам. Хората си излизаха от салона, защото им прилошаваше от изключително гадното и непрекъснато клатене на картината. Изключително пошло, долно и манипулативно произведение, с цел промиване на мозъци и пропаганда. От 1 до 10 давам оценка минус 10. С години няма да стъпя на кино след тази холивудска подигравка. Погледнете рецензиите в IMDB. Всички рецензии са просто ужасяващи, оценките варират межди 1 и 4, а всъщност общо филма има 8??? Е това ако не е манипулация!
Редактирано от ------------------- на 02.04.12 16:00.
| |
|
просто тези, които дават високи оценки не пишат рецензии, много е просто, стига с тези манипулации
| |
Тема
|
Re: Hunger Games
[re: .Linda.]
|
|
Автор |
joy_r (soft kitty) |
Публикувано | 02.04.12 19:47 |
|
А на мен точно девойката ми е изключително противна. Хеле пък без грим
Иначе това няма да го гледам, дала съм си таван- този месец само филми, произведени преди 1990. Писна ми от боза.
| |
|
те хората хубаво са казали, че това си е канибализиране на Дългата Разходка и Бягащия човек на Стивън Кинг, плюс японския Кралска битка (минус натурализма и гадната реалност от това деца да убиват деца, спестена по почти безполов начин от американската киноиндустрия) ... плюс Повелителя на мухите на Уилям Гординг, плюс история (гладиаторските битки) плюс малко Оруел...
обаче аз се сетих за едно друго филмче, пак азиатско, от далечната, хехе, 2003-та - "Азуми" - и какво имаме? Деца обучавани за убийци, които се избиват помежду си на принципа на естествения подбор, оцеляват най добрите които ще отидат на мисия. И главният герой- момиче! Може да погледнете конкретната сцена. Същинската част започва някъде от 4:37
... и по естествена и по красиво заснета и прилича много повече на кино отколкото на МТВ риалити, на каквото ми приличаше онази глупост която имах нещастието да гледам...
| |
|
Много гадно натуралистично...ей, кой ги гледа тези работи...тц,тц,тц
| |
|
Боза. Ама много голяма боза ...
| |
|
|
|
|