|
|
|
|
|
Ако сега кажеш и че не е само заради добрата физика на блондина Крис, веднага отивам да го гледам
| |
|
|
|
Несига че беше некачествено 3Д ами и лоша игра, късфилм без сериозен смисъл , не си давайте парите.
| |
|
|
|
Още един глас за Тор! Много ми хареса, имаше забавни моменти, изключително зрелищен, добър актьорски състав и пак да повторя- много пищен. Ефектите му бяха много добре направени и страшно красиви. Историята си е съвсем интересна, имаше яки лафове и сцени. Ако решите да го гледате, идете в Имакс и се насладете на зрелището. Приятно гледане :)
| |
|
|
|
Оле, много скучен ми беше. И битките една мацаница безподобна...Поне да не се бяха силили за 3Д и да бяха предупредили, че филмът е детски. Натали Портман и Антъни Хопкинс как са се навили да играят, не знам. Малко романтика, малко гръцки, семейни драми, малко бой и малко лафове и готоу. И поне малко повече да събличаха главния герой, че от женска гледна точка да компенсира, ама тцъ. И това не направиха.
нека вали
| |
|
|
|
:-) Лошо няма.
нека вали
| |
|
|
|
И още един глас за Тор.
Едно че съм фен на комиксите, отделно ми хареса предложеното зрелище.добри ефекти, готин каст, екшън , пуканки.....
Пък ми харесва как подкарват нещата към "отмъстителите" които вече се снимат.
Тук гостува hawkeye пича с лъка, чука на тор се появи след надписите в железния 2, Замръзналия капитан америка в Хълк.
Тук отново ник фюри /Самюел Джексън/ се появи след надписите в скритата сцена
| |
|
Тема
|
Thor, оу йей бейби !
[re: .Linda.]
|
|
| Автор |
милейди (дяволка ) |
| Публикувано | 11.05.11 00:51 |
|
|
Ако не беше тоя пич ТОРРРР, да бех излезла от салоната отдавна...
баси якия дето е....и назобен за филма. Около 2 пъти по-готин от Брад Пит. А Наталито ще го изяде с парцалите, така го гледа през цялото време
Devil may cry...
| |
|
|
|
Един глас и от мене. Даже 2, защото след като го гледах, още на другия ден заведох една приятелка да погледа и тя :)
| |
|
|
|
|