|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
DVD колекциониране
|
|
Автор |
drumm () |
Публикувано | 07.07.10 13:19 |
|
Има ли някой от вас, който да колекционира филми на DVD?
На запад е доста разпространено, но пък и хората могат да си го позволят. В България трябва да се бръкнеш доста за един нов филм на DVD, а цените достигат и до 50лв за Blu-Ray издания. И хората май си теглят двд-та от интернет и си ги записват на дискове.
Аз имам няколко оригинални двд-та, всичко останало е ....
Та вече от доста време ме тресе тази мания, защото няма нищо по-хубаво от филм на DVD - перфектно качество, възможност за настройки, превъртания и т.н. и най-вече екстрите към филмите
Някой друг DVD фен?
| |
Тема
|
Re: DVD колекциониране
[re: drumm]
|
|
Автор |
kalignite (Shocker) |
Публикувано | 08.07.10 03:15 |
|
Аз колекционирам двд-та от някоко години, от две години минах на Блу рей :)
Имам 3129 двдта и 109 блу рей диска, както каза, "На запад е доста разпространено, но пък и хората могат да си го позволят."
Ето тук може да видиш част от колекцията ми, все още се опитвам да вкарам всички филми, но нямам много време:
beIng NorMaL iS serIoSLy oVERrated!
| |
|
иха, аз съм аматьор в сравнение с теб
| |
|
никога не бих си взел заглавия от сорта на 50 първи срещи или 40 годишния девственик.... или бозите със Сегалчо... бе, 65% от тези заглавия не бих гледал никога ВЕДНЪЖ, какво остава да ги имам за превъртане, пък било то и като качество... ти колко пъти си пускаш безумието Ейс Вентура?!
и какво го правиш това количество, което е очевидно за сметка на качество? събира прах?
| |
|
"ти колко пъти си пускаш безумието Ейс Вентура?"
Ами гледам си го от време на време, ама само първото, второто не ме кефи изобщо, но го имам, защото имам пътвата част и колекцията трябва да е пълна !
Както казах, това са само пловината от филмите, които имам. Останалата половина са всички мои любими филми, блокбъстъри, екшъни и хорор, които си ги знам наизуст и не ми се налага да ги търся дълго време, затова съм ги оставил за накрая.
Ето това е един от любимите ми бокс сетове:
| |
Тема
|
Re: DVD колекциониране
[re: kalignite]
|
|
Автор |
cineman (In kino veritas) |
Публикувано | 09.07.10 01:13 |
|
Въх, уби ма!
| |
|
Ново в колекцията тази седмица:
| |
|
| |
|
| |
|
"На запад е доста разпространено, но пък и хората могат да си го позволят.".....е убаво де, но нека все пак е с мярка,или демонстрирай някакъв вкус.Разгледах ти само тези с Буквата А и видях какво ли не.Каква е целта....да кажеш аз имам "3129 двдта и 109 блу рей диска"???
Единственото ти оправдание според мен е да кажеш ,че събираш дискове, заради диска , ан не заради филма,така както някои събират марки,кутийки от кола или картинки с бейзболисти.
И тук имаше разпродажба по видиеотеките,дискове по 50 ст и маса народ си накупиха "делта форс 19","изчезнал по време на акция 34".И за кво?За да кажат "Имам 3129 двдта и 109 блу рей диска"?
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|