Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 21:54 14.07.25 
Култура и изкуство
   >> Кино
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема DVD колекционираненови  
Автор drumm ()
Публикувано07.07.10 13:19

Има ли някой от вас, който да колекционира филми на DVD?
На запад е доста разпространено, но пък и хората могат да си го позволят. В България трябва да се бръкнеш доста за един нов филм на DVD, а цените достигат и до 50лв за Blu-Ray издания. И хората май си теглят двд-та от интернет и си ги записват на дискове.

Аз имам няколко оригинални двд-та, всичко останало е ....

Та вече от доста време ме тресе тази мания, защото няма нищо по-хубаво от филм на DVD - перфектно качество, възможност за настройки, превъртания и т.н. и най-вече екстрите към филмите

Някой друг DVD фен?

Тема Re: DVD колекционираненови [re: drumm]  
Автор kalignite (Shocker)
Публикувано08.07.10 03:15

Аз колекционирам двд-та от някоко години, от две години минах на Блу рей :)

Имам 3129 двдта и 109 блу рей диска, както каза, "На запад е доста разпространено, но пък и хората могат да си го позволят."

Ето тук може да видиш част от колекцията ми, все още се опитвам да вкарам всички филми, но нямам много време:

beIng NorMaL iS serIoSLy oVERrated!

Тема Re: DVD колекционираненови [re: kalignite]  
Автор drumm ()
Публикувано08.07.10 09:18

иха, аз съм аматьор в сравнение с теб

Автор PhilipMarlowe (старо куче)
Публикувано08.07.10 10:31

никога не бих си взел заглавия от сорта на 50 първи срещи или 40 годишния девственик.... или бозите със Сегалчо... бе, 65% от тези заглавия не бих гледал никога ВЕДНЪЖ, какво остава да ги имам за превъртане, пък било то и като качество... ти колко пъти си пускаш безумието Ейс Вентура?!
и какво го правиш това количество, което е очевидно за сметка на качество? събира прах?

Тема Re: DVD колекционираненови [re: PhilipMarlowe]  
Публикувано08.07.10 23:53

"ти колко пъти си пускаш безумието Ейс Вентура?"

Ами гледам си го от време на време, ама само първото, второто не ме кефи изобщо, но го имам, защото имам пътвата част и колекцията трябва да е пълна

!

Както казах, това са само пловината от филмите, които имам. Останалата половина са всички мои любими филми, блокбъстъри, екшъни и хорор, които си ги знам наизуст и не ми се налага да ги търся дълго време, затова съм ги оставил за накрая.

Ето това е един от любимите ми бокс сетове:

Автор cineman (In kino veritas)
Публикувано09.07.10 01:13

Въх, уби ма!

Тема Ново в Колекциятанови [re: drumm]  
Публикувано10.07.10 03:45

Ново в колекцията тази седмица:

Тема 12-7-2010нови [re: kalignite]  
Публикувано12.07.10 16:22

Тема 16-7-2010нови [re: kalignite]  
Публикувано17.07.10 03:17

Автор WOLVERlNE (KANO)
Публикувано19.07.10 18:16

"На запад е доста разпространено, но пък и хората могат да си го позволят.".....е убаво де, но нека все пак е с мярка,или демонстрирай някакъв вкус.Разгледах ти само тези с Буквата А и видях какво ли не.Каква е целта....да кажеш аз имам "3129 двдта и 109 блу рей диска"???
Единственото ти оправдание според мен е да кажеш ,че събираш дискове, заради диска , ан не заради филма,така както някои събират марки,кутийки от кола или картинки с бейзболисти.
И тук имаше разпродажба по видиеотеките,дискове по 50 ст и маса народ си накупиха "делта форс 19","изчезнал по време на акция 34".И за кво?За да кажат "Имам 3129 двдта и 109 блу рей диска"?

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.