|
Тема
|
doctor who
|
|
Автор |
Naia (Mara Jade) |
Публикувано | 17.08.10 08:35 |
|
Има ли фенове на сериала?
Аз се зарибих съвсем наскоро... Сценаристите имат много оригинални хрумвания и невероятно чувство за хумор.
I believe
| |
|
Абсолютно! Супер и като замисъл и като изпълнение. В началото се дразнех като сменяха актьорите всеки сезон, но после свикнах и така даже е по-интересно.
| |
|
чакай да видиш в края на 1 сезон като сменят готиния странен пич с едно хюмне... аз поне бях дотам. Иначе имаше добри епизоди, този с противогазо-врастналите беше екстра гаден и настръхващ
| |
|
Аз го приех веднага И на мен ми хареса идеята да ги сменят, защото някък по се вписва в образа
I believe
| |
|
Страхотна поредица. Рядко заглеждам сериали, но този ми влезе здраво под кожата. Всъщност оригиналният сериал тръгва още през 60-те, а сега гледаме новата версия (от 2005 насам). Още от оригинала тръгва традицията Докторът да се регенерира в друг образ отвреме навреме.
Препоръчвам и Torchwood, който е спиноф на Doctor Who с Капитан Джак в главната роля.
| |
|
Да, това ще е готино. Аз току що приключих с 3-ти сезон от новите. Сега съм изтеглила 4-ти. Знам, че има много стари и даже видях как са изглежзали всички доктори през времето. Направи ми впечатление, че първият е най-възрастен, а после сякаш се подмладяват. Не знам дали има някаква уловка в това. Тоя сериал е пълен с уловки.
I believe
| |
|
|
|
|