Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 15:22 11.11.25 
Култура и изкуство
   >> Кино
*Кратък преглед

Тема 1 тийзър - на "Титаник" 2нови  
Автор Дeбeлorъз__Hинджa ()
Публикувано29.07.10 11:58

Човешкото слабоумие, алчност и наглост са непотопими. Това е не филм, а гавра с труп! Чак ми се прииска да направя петиция или поне група във ФБ.

Тема Re: 1 тийзър - на "Титаник" 2нови [re: Дeбeлorъз__Hинджa]  
Автор Glamdring (врагоубиец)
Публикувано29.07.10 19:44

пич, не мога да разбера за какво се косиш ?
някакво си малоумно C- movie, което никой нямa и да си направи труда да гледа след като се появи директно на DVD или VHS ...

Редактирано от Glamdring на 29.07.10 19:45.

Автор oт птичи пorлeд (късогледа)
Публикувано29.07.10 23:29

Разбирам възмущението ти, обаче сеирджийската ми природа надделява, не, не надделява, тя е в екстаз. Този филм може би е нещо като "Дните на нашия живот" (сериалът с д-р Дрейк Раморе, който след петгодишна кома, бива съживен в следствие на мозъчна трансплантация) или като не биографичния филм за Джанис Джоплин "Джаки Джормп Джомп" с Джена Мароуни (30 рок).

Автор Maзниcлaв (ентусиаст)
Публикувано30.07.10 13:39

С тези тъпотии като ФБ група, петиции и изобщо т'ва досадно циврене срещу луната, само популяризираш продукцията на това Ю-grade студио. Факт. Ето ме мен - аз не знаех, че ще има такъв филм, докато не прочетох забавният ти пост. Може и да го гледам сега, интересно ми стана. Mega Shark vs. Giant Octopus беше доста забавен, а и имаше Лоренцо Ламас.

Автор Дeбeлorъз__Hинджa ()
Публикувано30.07.10 23:30

винаги, когато са се появявали безумни продължения (първичен инстинкт 2, секс игри 3, ташаци на рояци 4), съм казвал на шега, че скоро предстои и титаник 2. сега вече си нямам шега. интересно ми е как са уредени авторските права. може би чрез кавичките, щото това не е "титаник" 2, а "титаник 2". каквото и да е, е крайно дразнещо. и забележете - след сто години същата дата, същото място, същият кораб. единственият вариант да е оригинален е ако са и същите пътници - титаник 2 - зомби круиз. на 3Д, разбира се.

Тема Re: 1 тийзър - на "Титаник" 2 [re: Дeбeлorъз__Hинджa]  
Автор Mapиo B. Дparaнoв (Съкровище)
Публикувано13.08.10 16:34

Според мен няма нищо общо с титаник на джеймс камерън.
И няма никакъв проблем с правата, защото надали някой притежава такива върху името.
Тва е няква фантасмагория - голям кораб едиси колко години по-късно кръстен титаник 2.
Просто продуцентите се опитват да внушат нещо общо с бозавия филм на камерън и евентуално от това могат да произтекат някакви главоболия, ако камерън тръгне да търси нещо общо с неговия филм и да почнат разправии, но надали ще има голям шанс да спечели.

ris.f.h - 21.12.2000-09.04.2007 R.I.P.
Raul Endymion - ????-09.04.2007 R.I.P.

Автор StefanPan (М&М)
Публикувано14.08.10 04:39

Това ще го гледам - няма лоша реклама.

Кога ще го дават?

------------------------
Слушай беззвучието...

Автор funy77 (антифашист)
Публикувано06.01.21 09:56

наслушах се на титаник, евър не ме кефи.
като за сефте - копие от клуб кино на клубарка с маниакална привързаност към паметната дата 10 арил - е, не е 2010 година, но това е по подразбиране.
цифроманията илюминатска не прощава.

ограмотете се по повод ГРУ

Спецназ ГРУ. Волкодавы. @История

а пък това е новата ми страница в профила.

подпис:

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.