|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | (покажи всички)
Тема
|
Здрач 3
|
|
Автор |
Kpиc (Арбитър) |
Публикувано | 11.07.10 11:59 |
|
Аз пък гледах Здрач 3.
Тъй като историята в книгите ми е интересна, и филмите понасям без особени забележки (е, само дето вампирите не са кой знае колко хубави, а и историята е просто кратко резюме на тази от книгите).
Ако не са ви харесали първите 2 серии, не очаквайте тази да ви допадне (обратното също е в сила ;)
Между другото преди месец специално си купих книгата "Пусни ме да вляза" - четох, че "това е то книга за вампири, а не като онези простотии и лиготии Здрач". Е, въпрос на вкус, наистина, но едва я предъвках до края, като от средата нататък ми присядаше всяка дума. Изобщо не ми влезе под кожата, освен, за да ми остави горчив вкус и усещане за самоцелни гнусотии, жестокости и воня. Не препоръчвам на себеподобни.
| |
Тема
|
Re: Здрач 3
[re: Kpиc]
|
|
Автор |
Sandino (докторче) |
Публикувано | 11.07.10 21:15 |
|
На мен пък ми хареса книгата, по интересен и по- различен ъгъл беше погледната вампирската история. Здрач не съм я чел, та не мога да правя сравнение между двете.
| |
|
На мен 3 ми хареса повече от 2. Имаше повече екшън и повече се обърна внимание на взаимоотношенията между героите, даже имаше и няколко много смешни момента в любовния триъгълник.
Заслужава си!
А "Пусни ме да вляза" отдавна го има на филм:
[TEAM JACOB]
beIng NorMaL iS serIoSLy oVERrated!
| |
Тема
|
[re: .Linda.]
|
|
Автор |
Kpиc (Арбитър) |
Публикувано | 12.07.10 23:15 |
|
На този въпрос ти ще отговориш - съмнявам се да не си отишла да видиш как се развива Джейкъб ;)
| |
|
Всъщност и на мен 3 ми хареса повече от 2. То и с книгите беше така.
А за "Let the right one in" отдавна съм в течение, даже го изтеглих, но винаги съм предпочитала книгите пред филмите, правени по тях. А след тази книга нещо не ми се гледа филма... Ще поизчакам да я позабравя.
| |
Тема
|
[re: Sandino]
|
|
Автор |
Kpиc (Арбитър) |
Публикувано | 12.07.10 23:33 |
|
Бе съмнявам се да ти харесат... въпреки че гиуспявам да ги пробутам на четвърти приятел от мъжки пол и имам 2 успеха, 1 почти успех ("първата и втората не ми харесаха, ама третата и четвъртата са друго нещо") и 1 ... ми почти неуспех ("ми то нищо не става... само последната бива, че най-сетне имаше екшън").
Виж при жените е друго нещо - всичките 4 (аз явно на по четирима души от всеки пол ги давам) ги изядоха с кориците и питаха за още (тогава им давам "Скитница" ;) )
| |
|
Хахах, още не съм гледала 3, но мога да кажа, че хлапето, което играе Джейк, е май единственото, което ми харесва дотук със сигурност.
| |
|
по-спокойно, жено.
| |
|
Хахахах, няма опасност
| |
|
Съвсем изпедерастиха вампирите мама му стара, скапани тинейджърски лигави розови сополи отвсякъде, бляаа
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | (покажи всички)
|
|
|