|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Титаните в 3000D
|
|
Автор |
Maзниcлaв (ентусиаст) |
Публикувано | 12.04.10 15:51 |
|
Невероятна мазнотия. Тотално насиране.
И конят беше черен, та едва се виждаше. Т.е. нищо не се виждаше изобщо, трябваше да си представям нещата. А що беше черен конят не знам, може би заради техния неписан закон, който ги задължава да включат поне една чернилка във всеки филм. Това не е филм, ами аудио книга. Йо поне беше красива... и Зевсчо я върна на земята да си живуркат заедно със синчето. Насълзих се. Това от целия филм - който иска да види как Йо я връщат на земята = да ходи.
Да си бях купил лепило за тия 12 кинта, по-хубаво щях да си прекарам. Пърси Джаксън и похитителят на мълнии заслужава оскар пред Титаните.
| |
Тема
|
Re: Титаните в 3000D
[re: Maзниcлaв]
|
|
Автор |
пип (непознат
) |
Публикувано | 13.04.10 19:08 |
|
Абе... то още от трейлъра си личеше.
| |
|
То беше ясно, че три дето няма да го има хич, все пак филма си беше сниман на две де и после за кратък период решиха да го направят три де заради успеха на Аватар, но изглежда ще е един голям титански провал...
Мен лично във филма ми хареса само музиката и Сам Уортингтън (но тук съм и пристрастен) иначе много голяма боза. Язък, можеше да се получи страхотен филм, но не би. А и е много кратък, още като разбрах, че е 105 минути с надписите и си имах едно на ум...
| |
Тема
|
[re: Maзниcлaв]
|
|
Автор |
NUT (ot ada) |
Публикувано | 15.04.10 00:49 |
|
овен - че филмето е бясна грозотия и простотия..
е
тенденция за масово 3D визуално домашно попълнение!
което - определено ме притеснява:(
| |
|
киночалга.
| |
|
Вчера гледах "Сблъсъкът на титаните".
Чаках го, откакто гледах трейлърите преди всяка от 3-те прожекции на "Аватар", на които бях.
Нелош филм, но малко претупан (105мин с надписите за уж епичен филм); с добри актьори и слаба игра; плоски диалози, слаба режисура и монтаж.
Тъй като не е заснет в 3D формат, а е преобразуван в последствие, няма никакво усещане за обем- обектите изглеждат отчасти релефни, но не и обемни. Картината през повечето време е на петна, тъмна, разфокусирана. Нищо общо с "Аватар". Всъщност 3D май са само началните надписи и субтитрите
Може и да ви хареса, стига да не се подлъжете да го гледате на 3D.
| |
|
мхм,
Нелош филм, но малко претупан (105мин с надписите за уж епичен филм); с добри актьори и слаба игра; плоски диалози, слаба режисура и монтаж.
значи претупаните филми, с кофтито игра, плоските диалози, слабата режисура и монтаж са... не чак толкова лоши? :) Подразбира се защо си ходил цели 3 пъти на Аватар, пък сигурно и някоя друга бройка си ни спестил. :p
| |
Тема
|
[re: NUT]
|
|
Автор |
Maзниcлaв (ентусиаст) |
Публикувано | 16.04.10 17:46 |
|
Гледах ревюта на новите 3Д телевизори, били кофти. Трябвало близо да седиш до тях за да виждаш хубаво 3Дто. Имало и много ghosting.
Но не се тревожи, ще минат още годинки, докато ги направят хубави, а дотогава ще е отминала тази 3Д истерия и на 3Дто се гледа като на новото 2Д :p Засега, 3Дто няма да ти нахлуе в дома.
| |
|
Чудих се дали да ти отговоря на заяждането, но не мога да се сдържа.
Невероятна мазнотия. Тотално насиране. Много добра критика. Превъзходен речник!
И конят беше черен, та едва се виждаше. Т.е. нищо не се виждаше изобщо, трябваше да си представям нещата. А що беше черен конят не знам, може би заради техния неписан закон, който ги задължава да включат поне една чернилка във всеки филм. Това не е филм, ами аудио книга.Значи и при конете има дискриминация,казваш? Черните са по-лоши?
Йо поне беше красива... Удари ли си една чикия?Или се възбуждаш само от мъже?
и Зевсчо я върна на земята да си живуркат заедно със синчето. Насълзих се. Това от целия филм - който иска да види как Йо я връщат на земята = да ходи.Много добро интерпретиране. Да не учиш в НГДЕК ?
Да си бях купил лепило за тия 12 кинта, по-хубаво щях да си прекарам. Пърси Джаксън и похитителят на мълнии заслужава оскар пред Титаните. А, освен че си дебел гей, си и наркоман?!? Разбирам още, че си за реформа в правописа. Това точки, запетайки,кавички...
Редактирано от stanetzz на 16.04.10 20:48.
| |
|
wow, някой е ядосан.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|