|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
Тема
|
Поредната Жертва на Холивуд: Кори Хейм 1971 - 2010
|
|
| Автор |
kalignite (Манияк) |
| Публикувано | 21.03.10 03:27 |
|
|
Без коментар!
beIng NorMaL iS serIoSLy oVERrated!
| |
|
Тема
|
Re: Поредната Жертва на Холивуд: Кори Хейм 1971 - 2010
[re: kalignite]
|
|
| Автор |
tchupakabra (маймун) |
| Публикувано | 24.03.10 07:41 |
|
|
Уф и какво е виновен "холивуд", че някакво леке се боцкало и умряло... Лекета се боцкат и умират всеки ден и навсякъдеРедактирано от tchupakabra на 24.03.10 07:54.
| |
|
|
|
Холивуд уби дете, баце ... ей такава е ситуацията... все едно да обвиниш Утрехт за смъртта на Ван Гог
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
Naia (Mara Jade) |
| Публикувано | 24.03.10 15:20 |
|
|
Той е на 39 години, лека му пръст, но едва ли вината е само на духът на Холивуд!
I believe
| |
|
|
|
да, чудно ми е само статистиката каква е - повече са лекетата, които се боцкат и умират всеки ден и навсякъде или са повече лекетата, които плюят по тях. няква идея?
| |
|
Тема
|
[re: Naia]
|
|
| Автор |
Arachnoid (lekku admirer) |
| Публикувано | 24.03.10 20:00 |
|
|
Духът на Холивуд носи много малка част от вината. Ако му бяха здраво стъпили краката на земята на Кори (да почива в мир) докато беше звезда нямаше да си загуби главата - някои неща славата ти ги прави само ако искаш да ти бъдат направени.
| |
|
|
|
мм да бе наистина тежко се живее богат и известен... как да не друсаш... мъка
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
kalignite (Манияк) |
| Публикувано | 25.03.10 02:11 |
|
|
Абе на мен просто ми писна млади и талантливи хора да си отиват преждевременно!
То е ясно, че трябва да имаш глава на раменете си и да издържаш на голямо напрежение, ама и агентите в Холивуд изобщо не си поплюват. Изцеждат те до дупка и те изхвърлят като мокро коте и изобщо не им пука.
Кори се друсал, пък другите взимали от дрогата с рецепти. И какво, сега и Хийт Леджър и Британи Мърфи ли ще ги наречем лекета ! Или те са от някаква по висша класа наркомани. Аман от дървени философи!
beIng NorMaL iS serIoSLy oVERrated!
| |
|
|
|
знаеш ли, не ми пука, честно казано ... по света има милиони деца, които умират без никой да знае ... умират в лайна,повърнато и сред плъхове, за които водата е лукс!!! а храната не я познават ... и аз да рева, щото некой си изпаднал в творчески ступор?! аре бе ... що? щото Холивуд не го разбирал и му давал типични роли, публиката го/я смятал/а за красавец/ица и той/тя се депресирал/а?! Знаеш ли колко ми пука за драмата на поредната сервитьорка, която в почивките си ходи на прослушвания и мечтата и е да стане Мерелин Монро /при световно известния летален резултат на перхидролената Норма Джийн/ ... тази сервитьорка има избор. Милиони по света, нямат. От къде накъде ще страдам режисирано, щото познавам някого от екрана, а тези които не познаваме в новините и мрат като мухи заради война или болести или глад, ги възприемаме между вечерята и десерта?!?!??!?
Да рева ли за педофила без нос??! Избеленото куку, любител на момченца... защо нямаше момиченца?! Да рева, че Брандо можеше да се види от станция МИР?! Що ... да не е единствения надебелял заради проблеми в семейството?
Да рева за Карадайн който се обесил за топките в стремеж да изпита сексуална наслада?!?!?!?!?
айде ... у лево...
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
Jedi (-<O>-) |
| Публикувано | 25.03.10 12:54 |
|
|
Абе... много силно казано. Миналата година умря един, за когото със сигурност може да се каже, че е жертва. Само дето болшинството не проумя, че не инжекция го е убила.
Както и да е.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|