Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 23:47 12.11.25 
Култура и изкуство
   >> Кино
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема Българка, звезда в Американски Сериалнови  
Автор kalignite (Манияк)
Публикувано22.02.10 03:32

Нина Добрева, родена 9ти Януари 1989 в София. От две годишна живее в Онтарио, Канада.

Нина играе главната роля в сериала The Vampire Diaries! Премиерата на пилотния епизод на 10 Септември 2009 се превръща в най-гледания сериал в историята на новия телевизонен канал на Warner Bros, The CW и е гледан от 5.7 милиона зрители. Благодарение на високия рейтинг, телевизията поръчва пълен сезон от 22 епизода. Само преди 3 дни Warner направи и поръчка за втори сезон!

Зад сериала стои не безизвестният Кевин Уилямсън, познат ни от хитове като Писък и Знам Какво Направи Миналото Лято.

beIng NorMaL iS serIoSLy oVERrated!

Тема Re: Българка, звезда в Американски Сериалнови [re: kalignite]  
Автор PhilipMarlowe (пристрастен)
Публикувано22.02.10 09:38

живо и здраво да е детето... мисля обаче, дори преценявайки я чисто визуално, това момиче, не е живяло и 2 години в България... просто фейса и е типично сериален, обран, изчистен, фотогеничен, професионален... може и хирургически да е пипната.

живи и здрави, да се снима момата още много дълго и в други хитови сериали... и не само...

Тема Re: Българка, звезда в Американски Сериалнови [re: PhilipMarlowe]  
Автор Пaньo Дoнeв (пират)
Публикувано22.02.10 14:21

Ей, че си тъпанар! Значи щом е българка не може да е хубава от само себе си ли или кво?

Тема Re: Българка, звезда в Американски Сериалнови [re: Пaньo Дoнeв]  
Автор PhilipMarlowe (пристрастен)
Публикувано22.02.10 14:37

Паньо, не те знам от кое село си и какъв си пъдар... и къде гургулице креслива си прочела ...щом е българка не може да е хубава от само себе си?!

Визията и е типично северноамериканска, като за сериал ... дали защото е живяла там от дете, дали заради различни гени /не познавам баща и или мадъра и/ но е факт, че не ми прилича на физономиите които виждам из България. Убеден съм, че ако ти я бяха показали сред 20 момичета, никога нямаше да се "сетиш" че е българка ... и Паньо, също не съм казал, че смятам този типаж хубост за най хубав ... ако ме разбираш. Но по вероятно е да не ме ... иди изпий в хоремага една лимонада, докато чакаш чавдара да те закара до града...

Автор Пaньo Дoнeв (пират)
Публикувано22.02.10 14:51

Визията и била тупично северноамериканска ли? Що, да ти прилича на руса и дебела?

Тема Re: Българка, звезда в Американски Сериалнови [re: Пaньo Дoнeв]  
Автор Jedi (-<O>-)
Публикувано22.02.10 15:43

Indeed...

Автор yoyouo (ценител)
Публикувано22.02.10 16:34

красива е. Ако беше останала в България щеше да има външен вид на мазна чалгарка с 80% вероятност

Редактирано от yoyouo на 22.02.10 16:38.

Автор Maзниcлaв (ентусиаст)
Публикувано22.02.10 18:00

Ако си уругнел и в Белия дом да живееш, пак няма да се промениш. Това че е расла извън България няма нито да я направи по-красива, нито по-грозна, нито магически да й измени гените. Ние не дишаме специален въздух, нито храната ни съдържа извънземни тела - същият боклук като навсякъде. Единствен плюс - водата ни идва от планината :) .

Всичко си зависи от родител и начин на живот, после от обработката (грим и дигитално). И на чалгарка могат да я докарат, ако искат. Виж по списания, даже по конкурсите за красота, и като общо в интернет - такива жени има, които са досущ като нашите чалгарки изглеждат.

Българското се усеща, но ти си преубеден.

Редактирано от Maзниcлaв на 22.02.10 18:01.

Автор kpилe ()
Публикувано22.02.10 21:22

Видях я още преди месец по торентите и ми направи впечатление.

Толкова е хубава, понеже е още много мъничка, но по мое мнение си има типично български черти, не виждам никаква заслуга на живота в Канада за външния й вид и т.н.

Аз съм последния човек, който ще го избие на патриотизъм, но момичето слага в джоба си както онази селянка от True Blood с редките зъби, дето толкова добре докарва южняшката селяния, че направо не можах да повярвам, че е от Канада, така и бледната наркоманка от другия лигав тийн сериал за вампири - полумрак ли беше, пълен здрач ли...

Надявам се да получи и сериозни роли и да може да подплати чаровната визия с добра игра

Тема Re: Българка, звезда в Американски Сериалнови [re: kpилe]  
Автор kalignite (Манияк)
Публикувано22.02.10 22:08

Ще я гледаме през март в трилъра "Chloe" с Джулиан Мур, Лиам Нийсан и Аманда Сейфийлд.

Също, в момента вървят снимките на безжанровия American Empire (Action | Comedy | Crime | Drama | Mystery | Thriller) с участието на Едуард Бърнс, Кевин Полак, Чаз Палминтери и Лесли Ман. Ревисьор е Анди Армстронг, когото познаваме като координатор на каскадите от филми като Зов за Завръщане, Еър Америка, Универсален Войник, Фирмата, Старгейт, Ангелите на Чарли и предстоящия нов супергерой Тор.

beIng NorMaL iS serIoSLy oVERrated!

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.