|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Така ли гледате ужаси?
|
|
Автор |
Jedi (-<O>-) |
Публикувано | 10.10.09 00:47 |
|
| |
Тема
|
Re: Така ли гледате ужаси?
[re: Jedi]
|
|
Автор |
cineman (въздухар) |
Публикувано | 10.10.09 01:58 |
|
Не гледам ужаси. Правя ги.
"Кинолюбител снима документални филми и героите им умират, без да успеят да ги видят..."
| |
Тема
|
|
|
Автор |
.Linda. (Loring) |
Публикувано | 10.10.09 20:51 |
|
Най-впечатляваща за мене е препълнената зала...толкова съм свикнала с празни зали, че като ги видях тези натъпкани, ми стана клаустрофобично :)
Но иначе е забавно да видя как хората гледат ужаси, аз такива не мога да гледам, дори и с хот дейт
| |
Тема
|
Най-вече американците
|
|
Автор |
Arachnoid (bantha poo-doo) |
Публикувано | 10.10.09 21:34 |
|
се вживяват така по време на прожекция, и то не само на ужаси - закриване на очи, запушване на уста, стреснато изпружване в стола, сграбчване на дръжките на креслата или облегалката пред тях. По българските кина никога не съм виждал подобни емоционални реакции на ставащото на екрана. Е, освен бурните рУкоплЕскания, които пожъна Леонардо ДиКаприо като пое към дъното в Титаник.
| |
|
Е, на това и аз бих рукоплескала
| |
|
що тоя негативен сантимент:
-заради Лео като мъж
-заради Лео като актьор
-заради Лео като човек
или заради героя му (Джак Доусън ли беше) по един от тия параметри ?
| |
|
Ами антипатичен ми е всякак
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Jedi (-<O>-) |
Публикувано | 11.10.09 19:18 |
|
То това клипче беше само повод. До колко е истинско или не, не може да се каже, но друго е по-важното.
Защо ние, българските зрители, сме по сдържани в реакциите си?!
Не е от голямото възпитание. Тц. Малцинство са възпитаните в това отношение.
Не се броят и разни гаменски подвиквания и простотии - това показва още по-голяма затвореност.
Много сме едни такива плахи. Помня няколко премиери на ужким очаквани и харесвани филми - еми нЕма никой. На Звездните Войни спешъл едишъна, на епизод 1, на Умирай трудно, на четвъртия Пришълец... тишинка.
А пък на Властелина всеки момент очаквах някоя бабка да мине и да раздаде жито. Армията от фенове, дето във всеки един друг момент жив ще те изяде или в най-добрия случай - ще ти спука тъпанчетата - никаква я нямаше. На баш премиерата това.
Вярно е, че си имаме разни исторически причини да сме по-ниски от тревата, ама вече толкова години минаха от тогава и започвам да се замислям дали не е нещо в гена.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
.Linda. (Loring) |
Публикувано | 11.10.09 19:56 |
|
А, моля, аз си се харесвам като зрител, не искам да пищя като някаква тъпа американка, да размахвам ръце и да пуля очи, за да си изразявам емоциите
А понеже спомена Властелина, а пък аз бях на съвсем първата прожекция, дето беше в 1 през нощта....така се бях залепила за стола от впечатление, че и през ум не ми минаваше да издам звук или да мръдна :))
| |
Тема
|
|
|
Автор |
cineman (въздухар) |
Публикувано | 11.10.09 22:07 |
|
Това, дето го пишеш, съм го наблюдавал само веднъж - на премиерната прожекция на "Завръщането на джедаите" на 14.01.1985. РъкоплЕсканията и подсвиркванията са ми направили такова впечатление, че съм запомнил и датата...
Редактирано от cineman на 11.10.09 22:08.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|