|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
Тема
|
Кой е последният Потър?
|
|
| Автор |
Jedi (-<O>-) |
| Публикувано | 30.07.09 16:19 |
|
|
Има ли въобще последен такъв или ще ги провлачват до безумие?!
Няма ли да го утрепат най-накрая и да дойде някой по-кадърен актьор на мястото на дървото Радклийф?
Като цяло само Азкабан ми е харесал. А този, последният е хипер скучен. Никакво действие, щях да заспя.
| |
|
|
|
Безкраен сериал май ще стане от това. Подобно е участта, която готвят на "Междузвездни войни'. Ама така и не се завлякох да гледам нито един филм от сагата за недораслия магьосник.
| |
|
Тема
|
Re: Кой е последният Потър?
[re: Jedi]
|
|
| Автор |
.Linda. (Loring) |
| Публикувано | 30.07.09 20:43 |
|
|
Ееее, то това си е филм за феновете, не е за масовата публика.
Аз като част от последната категория и непрочела книгите, не намерих нищо кой знае вълнуващо, но ооколо мене фенската маса беше настръхнала
| |
|
|
|
И аз съм разочарована от филмите, само първите три са по-добри. Иначе....книгите са си номер 1!!!! Джоан Роулинг е страшна писателка, просто не мога да отрека! Но иначе наистина мисля, че който не е чел книгите, не може да разбере и филмите. Толкова важни и съществени неща са изпуснати....
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
Arachnoid (bantha poo-doo) |
| Публикувано | 30.07.09 21:24 |
|
|
Мярнах едно интервю с участниците - казаха "за още един филм почваме снимки и приключва сагата". За тях със сигурност ще приключи - вече не са "на възраст" все пак, не само на години, но и на странични филмови участия. За Радклиф се пошумя и се поспори за участието му в следващи проекти за магьосника след една сцена от Dеcember boys, напълно неотговаряща на статуса му на кумир сред най-младата аудитория. Бегла асоциация с Бай Линг и Епизод 3 навремето - поразголи се жената и веднага и резнаха кадрите със сенаторската роля.
| |
|
|
|
пък моите очи прочетоха някъде, че от последната книга ще бъдат направени два филма и се очаква филмовата сага да приключи 2011 година.
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
blood2 () |
| Публикувано | 30.07.09 23:14 |
|
|
Хари.
| |
|
Тема
|
[re: lce floWer]
|
|
| Автор |
Jedi (-<O>-) |
| Публикувано | 31.07.09 09:40 |
|
|
В старото бачкане продаваха Огненият бокал в промоция с... абе, нещо си. И аз незаконно се бях зачел на аванта.
Олеле!
Във филма има присъствие на добри актьори, някой друг ефект, както и музиката на Джон Уилямс(имаше), а в книжката това го няма. Канска тъпотия. Що за дете би го харесало това не зная, явно поколенията са "различни".
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
пип (непознат) |
| Публикувано | 31.07.09 11:40 |
|
|
Остават още два филма - филмира се последната 7-ма книга, която ще е разделена на 2 части, 2010 и 2011 г. ще са по кината.
Не разбирам мазохизма да се гледат филми, които не ти харесват, от поредица, която те дразни.
| |
|
Тема
|
[re: пип]
|
|
| Автор |
Jedi (-<O>-) |
| Публикувано | 31.07.09 11:46 |
|
|
И аз не го разбирам. Явно е на принципа на по-малкото зло. Все пак предпочитам Хари пред наркомански и клозетни комедии, та каквото ще да е.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|