Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 06:35 23.11.25 
Култура и изкуство
   >> Кино
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Кой е последният Потър?нови  
Автор Jedi (-<O>-)
Публикувано30.07.09 16:19

Има ли въобще последен такъв или ще ги провлачват до безумие?!
Няма ли да го утрепат най-накрая и да дойде някой по-кадърен актьор на мястото на дървото Радклийф?
Като цяло само Азкабан ми е харесал. А този, последният е хипер скучен. Никакво действие, щях да заспя.

Тема Re: Кой е последният Потър?нови [re: Jedi]  
Автор Aulus Vitellius Celsus (N.R. magistrate)
Публикувано30.07.09 20:35

Безкраен сериал май ще стане от това. Подобно е участта, която готвят на "Междузвездни войни'. Ама така и не се завлякох да гледам нито един филм от сагата за недораслия магьосник.

Автор .Linda. (Loring)
Публикувано30.07.09 20:43

Ееее, то това си е филм за феновете, не е за масовата публика.
Аз като част от последната категория и непрочела книгите, не намерих нищо кой знае вълнуващо, но ооколо мене фенската маса беше настръхнала

Тема Re: Кой е последният Потър?нови [re: .Linda.]  
Автор lce floWer ()
Публикувано30.07.09 20:56

И аз съм разочарована от филмите, само първите три са по-добри. Иначе....книгите са си номер 1!!!! Джоан Роулинг е страшна писателка, просто не мога да отрека! Но иначе наистина мисля, че който не е чел книгите, не може да разбере и филмите. Толкова важни и съществени неща са изпуснати....

Автор Arachnoid (bantha poo-doo)
Публикувано30.07.09 21:24

Мярнах едно интервю с участниците - казаха "за още един филм почваме снимки и приключва сагата". За тях със сигурност ще приключи - вече не са "на възраст" все пак, не само на години, но и на странични филмови участия. За Радклиф се пошумя и се поспори за участието му в следващи проекти за магьосника след една сцена от Dеcember boys, напълно неотговаряща на статуса му на кумир сред най-младата аудитория. Бегла асоциация с Бай Линг и Епизод 3 навремето - поразголи се жената и веднага и резнаха кадрите със сенаторската роля.

Тема Хм,нови [re: Arachnoid]  
Автор Smile (мълчалива)
Публикувано30.07.09 23:12

пък моите очи прочетоха някъде, че от последната книга ще бъдат направени два филма и се очаква филмовата сага да приключи 2011 година.

Автор blood2 ()
Публикувано30.07.09 23:14

Хари.

Тема Re: Кой е последният Потър?нови [re: lce floWer]  
Автор Jedi (-<O>-)
Публикувано31.07.09 09:40

В старото бачкане продаваха Огненият бокал в промоция с... абе, нещо си. И аз незаконно се бях зачел на аванта.
Олеле!
Във филма има присъствие на добри актьори, някой друг ефект, както и музиката на Джон Уилямс(имаше), а в книжката това го няма. Канска тъпотия. Що за дете би го харесало това не зная, явно поколенията са "различни".

Тема Re: Кой е последният Потър? [re: Jedi]  
Автор пип (непознат)
Публикувано31.07.09 11:40

Остават още два филма - филмира се последната 7-ма книга, която ще е разделена на 2 части, 2010 и 2011 г. ще са по кината.

Не разбирам мазохизма да се гледат филми, които не ти харесват, от поредица, която те дразни.

Тема Re: Кой е последният Потър?нови [re: пип]  
Автор Jedi (-<O>-)
Публикувано31.07.09 11:46

И аз не го разбирам. Явно е на принципа на по-малкото зло. Все пак предпочитам Хари пред наркомански и клозетни комедии, та каквото ще да е.

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.