|
|
|
Тема
|
Wanted
|
|
| Автор |
whez (ex-soundtrack ) |
| Публикувано | 28.06.08 07:00 |
|
|
Може и да дойде ден, когато ще предпочета анимация пред Анджелина (премиерите на "Уоли" и "Неуловим" съвпадат)...нooо няма да е днес.
Много готин филм се оказа. Чак се учудих как на такава класическа история може да се вдъхне толкова свеж живот. Джеймс Маккавой направи отлично превъплащение, присъствието на Анджелина бе безмилостно към попадналите в кадър с нея, всичко беше премерено, без преиграване и прекаляване, страхотна режисура, хитри обрати, див екшън, ефекти тип бавно време в стил "Матрицата", и помпащите адреналина струни на Дани Елфман...
А накрая какво се оказа - режисьор Тимур Бекмамбетов (е, аз не знаех) евала! Евала и на Fox Searchlight, че търсят и намират нови таланти като него. ()
| |
|
Тема
|
Re: Wanted
[re: whez]
|
|
| Автор |
Zapa (непознат
) |
| Публикувано | 29.06.08 19:43 |
|
|
мдааа, доста свежо попадение в жанра
имаше няколко изключителни хрумки дето наистина забавляват и те карат да се усмихнеш, това е точната дума- забавление
А Анджелина Пит като спре да позира пред камерата като фотомодел и започна да показва актьорски умения, ще е приема като истинска актриса, до тогава си остава хубава картинка за тези които харесват застаряващи анорексички
| |
|
Тема
|
[re: Zapa]
|
|
| Автор |
whez (ex-soundtrack ) |
| Публикувано | 29.06.08 20:17 |
|
|
добре де, кажи някоя, която би се справила по-блестящо в "Мистър и мисис Смит". според мен такава няма. а това беше 100% актьорски филм.
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
Zapa (непознат
) |
| Публикувано | 30.06.08 19:24 |
|
|
аааа сакън, този филм който го споменаваш не е от тези които бих ги гледал втори път, даже сега като се замисля и единственият път не би ми липсвал
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
whez (ex-soundtrack ) |
| Публикувано | 30.06.08 20:05 |
|
|
аз пък го имам и мине не мине малко време си го пускам, точно заради и страхотното пасване между двамата актьори, и самата им игра. особено сцените с танца в ресторанта и с домашната вечеря мога да ги гледам вечно.
то това как да е, вкусове разни, затова и да бе имал нещо против само към застаряващите анорексички щях да си трая, ама да кажеш, че позира... не вярвам да е въпрос само на моя предубеден вкус, че е доказана актриса.
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
Gnomeo (тъжен) |
| Публикувано | 30.06.08 20:10 |
|
|
пък аз по-скоро ще си отрежа ухото, отколкото да предпочета каквото и да било пред Уоли ))))))))
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
mim. (огнено) |
| Публикувано | 01.07.08 15:21 |
|
|
Може би трябва да гледаш това Girl, Interrupted
Sheep go to Heaven! Gods go to Hell!
| |
|
|
|
И аз го гледах снощти - много приятно съм изненадана.
Хареса ми Маккавой,Анджелина също не беше лоша,музиката ...........,но най-много бях впечатлена от посланието на филма.Браво!
| |
|
|
|
|