Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 13:29 10.11.25 
Култура и изкуство
   >> Кино
*Кратък преглед

Тема Майкъл Клейтъннови  
Автор Jedi (-<O>-)
Публикувано02.03.08 00:37

Нямам какво толкова да кажа за филма. Хубава, завъртяна история, разказана с класическия метод на елипсата. С други думи: нищо ново.
Хареса ми и го препоръчвам.

Само едно нещо не ми стана много ясно - с какво изпълнението на Хавиер Бардем беше по-добро от това на Том Уилкинсън, че му взе Оскара за поддържаща мъжка роля? За това, че имаше повече екранно време или, че си мърдаше пинизчийската краката от кръвта на жертвите? Тук не става въпрос за кой е по-добрия актьор, а за конкретни роли. Колкото и да се опитвам, не мога да се досетя с какво го превъзхожда.

Каза Вейдър и се сля с тълпата...

Тема Re: Майкъл Клейтъннови [re: Jedi]  
Автор Gnomeo (тъжен)
Публикувано02.03.08 10:44

Само едно нещо не ми стана много ясно - с какво изпълнението на Хавиер Бардем беше по-добро от това на Том Уилкинсън, че му взе Оскара за поддържаща мъжка роля?

този въпрос и на мен ми се върти в главата откакто гледах Майкъл Клейтън...

Автор чepитa ()
Публикувано02.03.08 16:55

конкуренцията беше много силна тази година и в 4те престижни актьорски категории. всички номинирани актриси и актьори се справиха отлично с ролите си. затова и не беше лесно да се предвиди кой ще грабне Оскарите. това, което според мен е определящо при гласуването на членовете на Академията, е какъв емоционален спомен е оставило дадено изпълнение. а това на Хавиер е незабравимо и несравнимо с останалите.

Тема Re: Майкъл Клейтън [re: Jedi]  
Автор LordVader (one man army)
Публикувано02.03.08 22:10

и на мен ми хареса. филми напоследък малко гледам ама тези с джордж клуни гледам да не ги пропускам - и сирианата, и good night and good luck бяха готини ... даже и оушъните не са чак толкова досадни :)

Автор DismalEuphony (Kampen)
Публикувано04.03.08 12:37

За мен, недоразумението си остава Тилда Суинтън - поради що и заради какво взе Оскар за поддържаща роля ?

Look at me and tell me if you've known me before.

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.