Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 15:42 03.11.25 
Култура и изкуство
   >> Кино
*Кратък преглед

Тема 1408нови  
Автор NUT (ot ada)
Публикувано26.09.07 15:45

само заради "играта" на джон кюсак си заслужава гледането:)

Тема Re: 1408нови [re: NUT]  
АвторPycляk (Нерегистриран)
Публикувано04.10.07 17:43

Филмчето бива, няма черва, кървища и т.н., харесвам филми на ужасите в които е наблегнато на страха, а не на гадните гледки!

Тема Re: 1408нови [re: NUT]  
Автор Jedi (-<O>-)
Публикувано04.10.07 18:40

На мен не ми хареса. Вече видяно - злата къща, злата стая, лошия килер и свирепата кухня. Прекалено много консумирана фабула. Не можа нито да ме стресне, нито пък да ме трилър-не :)

Става за губене на време, но нищо повече.

Тема Re: 1408нови [re: Jedi]  
Автор cineman (кинозавър)
Публикувано04.10.07 19:32

Не забравяй, че идват нови поколения, които още не са гледали подобни неща. Винаги ще има хора, за които и най-голямото клише ще е нещо ново, оригинално и невиждано.

----------
Always look on the bright side of life!

Тема Re: 1408нови [re: Jedi]  
Автор KpиcМодератор (Арбитър)
Публикувано05.10.07 10:45

Ама съвсем ли не става?

Тема Re: 1408нови [re: Kpиc]  
Автор Jedi (-<O>-)
Публикувано05.10.07 12:48

Става. Но ей така - за разсейване от ежедневието. В смисъл, че нищо ново и изненадващо, което да ти грабне вниманието и да стоиш на нокти, дето се вика.

В никакъв случай не е боклук или тъп филм, разбира се, но някак си... де да знам.

Не мога да ти го обясня без спойлер. А ти така или иначе ще го гледаш:)

Тема че;) става - става...нови [re: Jedi]  
Автор NUT (ot ada)
Публикувано05.10.07 21:45

нищо не драсна за "играта" на кюсак:)

тия дни...изгледах доста фИлметА - любим "outlaw"(не занм как е преведен)...уникална глупотевина;) с първичен замах - на мах!
(трябва да се - зяпа)

Тема Re: 1408 [re: Kpиc]  
Автор ss_ (докторче)
Публикувано07.10.07 10:12

Абе става си. Особено първия половин час. Но трейлъра определено е по- добър от филма.

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.