|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
Тема
|
Търся помощ за филм на Челентано
|
|
| Автор | bluemoon (Нерегистриран) |
| Публикувано | 21.02.06 00:45 |
|
|
Здравейте!
Свалих си филма на Челентано "Il Bisbetico Domato"(оня в който е автобусен шофьор,с ролковите кънки...),но не мога да открия субтитри за него.Така,че моля някой да ми помогне като ми даде линк.В краен случай и на английски става.
| |
|
|
|
Не мога да ти помогна със субтитри, но би ли ми казал откъде го свали? Мисля, че съм го гледал като много малък, май го превеждаха "Лудо влюбен"... Знам малко италиански и мисля, че с помощта на речник бих могъл да разбера за какво става дума.
| |
|
Тема
|
Re: Търся помощ за филм на Челентано
[re: bluemoon]
|
|
| Автор | Stranger (Нерегистриран) |
| Публикувано | 21.02.06 19:50 |
|
|
Нещо бъркаш филмите. "Il Bisbetico Domato" e "Укротяване на опърничавия", където Челентано влачи с един трактор през селото едно легло с Орнела Мути върху него.
Филмът, където Челентано е автобусен шофьор, а (отново) Орнела Мути е дъщеря на държавен глава, която той развежда из Рим и я забавлява, се казва "Innamorato pazzo" - "Лудо влюбен". Не вярвам да има бългагарски субтитри за него, но английското му заглавие е "Maddly in Love". Търси под това име. Успех!
| |
|
Тема
|
[re: Stranger]
|
|
| Автор | Cл. (Нерегистриран) |
| Публикувано | 22.02.06 10:11 |
|
|
Grazie mille!
| |
|
Тема
|
zdr
|
|
| Автор | ustni4ka (Нерегистриран) |
| Публикувано | 07.08.06 22:22 |
|
|
Zdravei...znae6 li ot kolko veme tarsq 4ovek,za da mi kaje 4e go ima toq film.6te mi napravi6 li edna golqma usluga...da mi kaje6 ot kade si go svali.....Sajalqvam,no i az nikade nemoga da namerq sub kam film4eto:(
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
Rutcho (Бирата) |
| Публикувано | 11.08.06 10:48 |
|
|
Като сме подхванали Челентано, на някой да му се намират субтитрите на "Bingo Bongo" ?
Ich bin ein Bild von Stein und Zeit
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор | Лyдo влюбeн (Нерегистриран) |
| Публикувано | 14.08.06 16:00 |
|
|
Със субтитрите за филми на Челентано нещата са доста сложни. Практически е невъзможно да се открият никъде на какъвто и да е език. Поне аз не успях, независимо от многото ровене и накрая си изтеглих филмите му с дублаж на руски.
Става дума за тези филми:
Asso
Bingo Bongo
Bluff storia di truffe e di imbroglioni
Er piu storia d'amore e di coltello
Grand Hotel Excelsior
Il Bisbetico domato
Il Burbero
Innamorato Pazzo
Jackpot
Mani di velluto
| |
|
|
|
Е-mule май е единственото спасение. Става мноооого бавно, но пък има всичко (което съществува, разбира се).
To ensure ongoing quality of service, your death may be monitored for training purposes.
| |
|
Тема
|
[re: Cлapтибapтфacт]
|
|
| Автор | cveta (Нерегистриран) |
| Публикувано | 11.11.06 15:55 |
|
|
Е-mule - за какво става въпрос ,какво е това би ли ми казал,моля.
| |
|
|
|
E-mule e програмка за Р2Р трансфер на файлове, т. е. дърпаш от компютрите на други хора, както и други хора от твоя. Това е в общи линии.
To ensure ongoing quality of service, your death may be monitored for training purposes.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|