Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 15:10 04.11.25 
Култура и изкуство
   >> Кино
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема Търся помощ за филм на Челентанонови  
Авторbluemoon (Нерегистриран)
Публикувано21.02.06 00:45

Здравейте!
Свалих си филма на Челентано "Il Bisbetico Domato"(оня в който е автобусен шофьор,с ролковите кънки...),но не мога да открия субтитри за него.Така,че моля някой да ми помогне като ми даде линк.В краен случай и на английски става.

Тема Re: Търся помощ за филм на Челентанонови [re: bluemoon]  
Автор Cлapтибapтфacт (магратеанец)
Публикувано21.02.06 18:43

Не мога да ти помогна със субтитри, но би ли ми казал откъде го свали? Мисля, че съм го гледал като много малък, май го превеждаха "Лудо влюбен"... Знам малко италиански и мисля, че с помощта на речник бих могъл да разбера за какво става дума.

АвторStranger (Нерегистриран)
Публикувано21.02.06 19:50

Нещо бъркаш филмите. "Il Bisbetico Domato" e "Укротяване на опърничавия", където Челентано влачи с един трактор през селото едно легло с Орнела Мути върху него.
Филмът, където Челентано е автобусен шофьор, а (отново) Орнела Мути е дъщеря на държавен глава, която той развежда из Рим и я забавлява, се казва "Innamorato pazzo" - "Лудо влюбен". Не вярвам да има бългагарски субтитри за него, но английското му заглавие е "Maddly in Love". Търси под това име. Успех!

Тема Re: Търся помощ за филм на Челентанонови [re: Stranger]  
АвторCл. (Нерегистриран)
Публикувано22.02.06 10:11

Grazie mille!

Тема zdrнови [re: bluemoon]  
Авторustni4ka (Нерегистриран)
Публикувано07.08.06 22:22

Zdravei...znae6 li ot kolko veme tarsq 4ovek,za da mi kaje 4e go ima toq film.6te mi napravi6 li edna golqma usluga...da mi kaje6 ot kade si go svali.....Sajalqvam,no i az nikade nemoga da namerq sub kam film4eto:(

Автор Rutcho (Бирата)
Публикувано11.08.06 10:48

Като сме подхванали Челентано, на някой да му се намират субтитрите на "Bingo Bongo" ?

Ich bin ein Bild von Stein und Zeit

АвторЛyдo влюбeн (Нерегистриран)
Публикувано14.08.06 16:00

Със субтитрите за филми на Челентано нещата са доста сложни. Практически е невъзможно да се открият никъде на какъвто и да е език. Поне аз не успях, независимо от многото ровене и накрая си изтеглих филмите му с дублаж на руски.

Става дума за тези филми:
Asso
Bingo Bongo
Bluff storia di truffe e di imbroglioni
Er piu storia d'amore e di coltello
Grand Hotel Excelsior
Il Bisbetico domato
Il Burbero
Innamorato Pazzo
Jackpot
Mani di velluto

Тема Re: Търся помощ за филм на Челентанонови [re: Лyдo влюбeн]  
Публикувано15.08.06 11:40

Е-mule май е единственото спасение. Става мноооого бавно, но пък има всичко (което съществува, разбира се).

To ensure ongoing quality of service, your death may be monitored for training purposes.

Тема Re: Търся помощ за филм на Челентанонови [re: Cлapтибapтфacт]  
Авторcveta (Нерегистриран)
Публикувано11.11.06 15:55

Е-mule - за какво става въпрос ,какво е това би ли ми казал,моля.

Тема Re: Търся помощ за филм на Челентанонови [re: cveta]  
Публикувано12.11.06 13:52

E-mule e програмка за Р2Р трансфер на файлове, т. е. дърпаш от компютрите на други хора, както и други хора от твоя. Това е в общи линии.

To ensure ongoing quality of service, your death may be monitored for training purposes.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.