Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 21:31 20.10.25 
Култура и изкуство
   >> Кино
*Кратък преглед

Тема Sunshine - трейлър!нови  
Автор Jedi ()
Публикувано28.02.07 16:18

Тема Re: Sunshine - трейлър!нови [re: Jedi]  
Автор fish_ (goloth)
Публикувано28.02.07 17:25

Дани Бойл и мисия до слънцето. Хм, това ми звучи като нещо, което насила трябва да те кара да търсиш т.нар. вечни човешки отношения на фона на открития космос. Леко ми се гади.

Забравих да допълня:
Четох разни неща за филма в imdb и от сега си знам, че ще го пропусна.

Редактирано от fish_ на 28.02.07 17:32.

Тема Re: Sunshine - трейлър!нови [re: Jedi]  
Автор Gnomeo (тъжен)
Публикувано28.02.07 18:26

това ми е един от най-очакваните филми тази година! аз съм голям фен на Дани Бойл заради 28 дни по-късно и Милиони. а трейлърът на Sunshine е абсолютно зашеметяващ!

да не говорим за пристрастието ми към Силиан Мърфи

___

"Скоро ще разбереш, че животът не е като този в приказките. Светът е жестоко място."

Тема Re: Sunshine - трейлър!нови [re: Gnomeo]  
Автор arachnoid (некадърентурист)
Публикувано01.03.07 08:51

... по-скоро Килиан.

Тема Re: Sunshine - трейлър!нови [re: arachnoid]  
Автор Gnomeo (тъжен)
Публикувано01.03.07 09:41

мдам, Килиан е, но така го е превел в началото някой, на който не му се е занимавало да проверява и така си върви. тъй, че това е една от "неудобните истини" в нашето филморазпространение и никой не се решава да я признае

___

"Скоро ще разбереш, че животът не е като този в приказките. Светът е жестоко място."

Тема Re: Sunshine - трейлър!нови [re: Gnomeo]  
АвторAA (Нерегистриран)
Публикувано01.03.07 13:08

HD -то кърти !!!
Трябва ви само VLC player ..

а иначе музиката към трейлъра е от "Двете кули" , която от своя страна пък попреправена от "Requiem for a dream" ...

Тема Re: Sunshine - трейлър!,Килиан Мърфи [re: AA]  
Автор Xeнтa-пeнтa (непознат )
Публикувано01.03.07 14:18

Да,Sunshine е един от най-чаканите филми и от мен,още повече след успеха на Дани Бойл с реалистичният "Милиони",британецът се завръща към научната фантастика.Дано Александра не ни го спестят.

За Килиън мога само да кажа:"Браво човече!" ,а организаторите на София филм фест са се постарали и пускат в най-важният според мен раздел на форума-Гала прожекции и предпремиери два филма с негово участие- "Вятърът над ечемичните ниви" и "Закуска на Плутон".
Надявам се гледането и на двата да ме направи щастлив и честно казано, дори да нямам пари за хляб,ще гледам да си купя билети за тях.
Кога са прожекциите може да проверите тук:

Редактирано от Xeнтa-пeнтa на 01.03.07 14:28.

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.