Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 20:02 06.12.25 
Култура и изкуство
   >> Кино
*Кратък преглед

Тема Малки тайнинови  
Автор .Linda. (Loring)
Публикувано30.01.07 11:48

Добър филм, който препоръчвам дори и на тези, които са в хейтърски период...
Почти за първи път отивам без предварителна подготовка и добре, че не четох тъпите ревюта преди това, щяха да ми убият филма

Ако сте отегчени от вълкодави и политически драми и ако си падате по камерни филми тип Отблизо с вечната тема за любовта, сполетяла неподходящите по всичко друго, но не и по емоции хора - гледайте го

Тема Re: Малки тайни [re: .Linda.]  
Авторbreak (Нерегистриран)
Публикувано30.01.07 13:15

Няма да коментирам качествата на филма, но сравнението с "Отблизо" е, меко казано, доста произволно. Друг е въпроса, че Мерил Стрийп и в "Дързост и красота" да я сложат, как ще направи фурор.

Тема Re: Малки тайнинови [re: break]  
Автор .Linda. (Loring)
Публикувано30.01.07 13:22

Не съм казала, че това е същото и се надявам никой да не очаква Отблизо!
А пък отношението ми към Мерил Стрийп е съвсем различно от твоето и не тя прави този филм - има заслуга, колкото и останалите.

Тема Re: Малки тайнинови [re: .Linda.]  
АвторAmirlin (Нерегистриран)
Публикувано30.01.07 14:32

http://clubs.dir.bg/showthreaded.php?Board=cinema&Number=1945261493&page=&view=&sb=

Филмчето си е страхотно. :-) Но ме дразни как са му превели заглавието.

Тема Re: Малки тайнинови [re: break]  
Автор Gnomeo (тъжен)
Публикувано30.01.07 16:21

според мен Мерил Стрийп трябва да бъде обявена за едно от чудесата на света!

този уикенд гледах Дяволът носи Прада и направо се размазах от кеф (радко се изразявам така за филми) с всяка една секунда, в която тя е на екрана

Автор woland (messire)
Публикувано31.01.07 14:03

А, докато се сетя, че е същия филм ... бях пускал тема за него, но тогава още го нямаше дразнещия (или поне за мен е такъв) превод на заглавието. Много свежо филмче. Приятно за гледане, непретенциозно :)
А сравнението с "Отблизо" ... не знам, да, от една страна са филми от един тип, с камерен състав и т.н., макар и "Отблизо" да е по-изчистен по отношение на "камерния състав", "Prime" е по-лекичък и жизнерадостен. Наполовина по-несериозен ...
Мерил Стрийп изиграва много добра роля, но не по-зле е и Ума Търман. Заслужава си да се гледа. Май сега ще отида да го гледам и на кино.

Тема Много добър!нови [re: .Linda.]  
Автор KpиcМодератор (Арбитър)
Публикувано01.02.07 13:32

Много хубав филм!

Толкова очарователно човешки... Толкова ми харесаха реакциите на хората, дребните детайли, начинът, по който някои сцени свършваха сякаш отрязани, но всъщност в най-подходящия момент, невероятната роля на Мерил Стрийп (ама не като актьорско изпълнение, а като реакция на интелигентна жена, професионалистка, но и любяща майка...)...

Абе въобще много забележителна история.

И котка имаше даже!

Автор Jedi ()
Публикувано01.02.07 23:46

Доволен

Тази седмица си направих малко романс-маратон: "Sweet November", "Love Actually" и този.
Двете крайности плюс Love actually по средата като балансьор.:)

So this is how liberty dies, with thunderous applause

Автор Ellington (Duke)
Публикувано06.02.07 14:31

Хареса ми - много симпатичен филм, приятен във всяко отношение и особено като актьорска игра.

Е, накрая се почувствах леко виновна, че ми хареса - все пак толкова непретенциозен сюжет, без нито един одрипан мароканец, глухоням азиатец или онеправдан мексиканец....престъпно повърхностна работа

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.