|
Тема
|
Какво гледахте през новогодишната нощ?
|
|
Автор | Sugar (Нерегистриран) |
Публикувано | 02.01.07 00:19 |
|
Аз мисля, че в последните години се забелязва остра форма на хронична новогодишно-празненска телевизионна недостатъчност, както и тенденция за узурпиране на телевизионното време на даден ТВ канал от определено предаване. Как мислите вие? :)
| |
Тема
|
Re: Какво гледахте през новогодишната нощ?
[re: Sugar]
|
|
Автор |
Jedi (непознат) |
Публикувано | 02.01.07 00:54 |
|
Всички нормални държави наизлязоха по улиците и площадите да скачат, пеят и рипат като луди:) Е на това аз му викам празнуване:)
И гледам, че и у нас тази тенденция се увеличава с всяка година. Което е хубаво. Но все още обаче повечето си карат по стар ориенталско-социалистически обичай - пият и плюскат на масата. А когато стане 12:00ч. като някакви страхливи мишки се подават от прозорчетата, изсипват една кофа с пиратки на улицата и айде обратно на масата. За такива - само тъпа телевизия:)
Трябва тия простотии с новогодишните програми и обръщения на президента към нацията въобще да изчезнат.
Всички навън в мелето:)
Според мен всичките тия "празнични" телевизионни глупости ще изчезнат след време, просто защото няма да има кой да ги гледа. На хората им е писнало от "затворени" пространства и искат екшън:)
So this is how liberty dies, with thunderous applause
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Gnomeo (тъжен) |
Публикувано | 02.01.07 01:12 |
|
не мога да се съглася съвсем с теб - специалните новини на бТВ бяха размазващи
Не беше Красавицата, нито самолетите. Реалността уби Звяра.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Гpaxчe (Gnomo ludens) |
Публикувано | 02.01.07 10:32 |
|
аз бях навън ... писна ми да си правят експерименти и да гледам ужасните мутри на родните "звезди" от които, честно ще ви кажа най-вече ми се повръща /Драго Чая, Гала, Робин Кефалиев и разни други любимци/
Не че на площада беше нещо особено - светлинното шоу беше единственото, което наистина си заслужаваше. Останалото - мъка, мъка ... не знам защо не могат по една година да поканят някакви нови, интересни, различни музиканти.
Но може пък с влизането тенденцията да тръгне към по-добро.
| |
Тема
|
[re: Гpaxчe]
|
|
Автор | ЧHГ (Нерегистриран) |
Публикувано | 02.01.07 18:41 |
|
Не знам какво ви хареса в прехваленото светлинно шоу - че то на практика такова нямаше. Не знам и защо не сте забелязали двата филма на ТВ 7 - особено ХОРИСТИТЕ. Беше човешко и празнично. Да не говорим за БРАТЯ ГРИМ - прекрасна приказка.
| |
|
|
|
|