Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 02:27 15.07.25 
Култура и изкуство
   >> Кино
*Кратък преглед

Тема хванете Дявола за опашката!нови  
Автор madcin (непознат )
Публикувано11.10.06 10:26

не съм чел книгата, но филма дяволът носи прада е абсолютен шедьовър!
такова забавление в киното отдавна не помня. филмът просто се гледа на един дъх, без да досажда с нищо.
мерил стрийп наистина е голяма актриса и го доказва за пореден път. тя изглежда като родена за ролята на миранда пристли и я изпълнява по възможно най-съвършения начин. не знам дали ще я номинират за оскар, но поне златния глобус й е в кърпа вързан. всъщност целия каст я много як и чудесно я допълва.
чудесен филм и с чудесен саундтрак!

заслужава си да се гледа поне още веднъж

Тема Re: хванете Дявола за опашката!нови [re: madcin]  
Автор sevda (непознат)
Публикувано12.10.06 09:55

Не знам за филма, на мен ми се стори просто свежа комедийка със задължителния американски край, но едно мога да кажа МЕРИЛ СТРИЙП Е СТРАХОТНА !!! Единствената причина, поради която реших да го гледам беше тя и не съжалявам и за секунда. Невероятна жена, абсолютно премерена. В крайна сметка мисля, че ролята на кофти шеф не може да бъде изиграна по - добре, предвид сюжета

А, да, саундтракът наистина е добър, а за обувките, с които ходеха тези девойки няма думи. Искам и аз

Тема Re: хванете Дявола за опашката!нови [re: sevda]  
Автор xanadu (витиеват)
Публикувано16.10.06 22:08

Овации за Мерил, и аз Ан, и за Тучи!!! Те тримата изнесоха филмчето на плещите си. Иначе приятно убиване на времето за час и половина-два. Най-малкото човек научава това-онова от света на модата и живота. Например колко компромиси трябва да направиш със себе си и с личния си живот, за да постигнеш напредък в кариерата и "удовлетворение" в работата.

Филмът и затова е донякъде злободневен, защото виждаме как се печелят "парите" там, закъдето голяма част от родните тийнейджъри са се затърчали! И изводът е - ако искаш спокойна работа и нормален живот - прави си сосове и пиши статии за "Дъ Ню Йорк Уъркър"!

Тема Re: хванете Дявола за опашката! [re: madcin]  
Автор .Linda. (непознат)
Публикувано17.10.06 17:21

Мерил Стрийп беше страхотна! Най-накрая да й направят хубава прическа и да я облекат подобаващо и стилно...че я свързвах предимно с визията на домакиня, а сега...

What vexes all men?

Тема Re: хванете Дявола за опашката!нови [re: .Linda.]  
Автор Hexina (devilish)
Публикувано17.10.06 21:56

Абе каква Мерил Стрийп, каква Ан Хатауей? От толкова прекрасни дрехи, обувки, аксесоари и гримове направо не можах да си поема дъх!

Както спомена една девойка по-нагоре - искам и аааааааааааааааз!

Curiosity killed the cat...

Тема Re: хванете Дявола за опашката!нови [re: madcin]  
Автор чepитa (непознаваема)
Публикувано18.10.06 00:32

много готино филмче!

Тема Re: хванете Дявола за опашката!нови [re: чepитa]  
Автор Mишoнa (непознат)
Публикувано18.10.06 10:54

И от мен получава шестица филмът. Някой преди време ми беше казал, че не си заслужава и аз се отказах да го гледам, но нещо ме чоплеше и сега не съжалявам. Страхотен филм - заради нещо започнах да харесвам Мерил Стрийп и още повече захаресвах Ан Хатауей

И мисля, че филмът носи не само забавление, но и много дълбок смисъл.

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.