|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
|
Тема
|
Легално филми по Интернет - ?
|
|
| Автор |
Mulholland_Drive (непознат
) |
| Публикувано | 03.10.06 15:56 |
|
|
Митко Ангелов - шеф от Евроком прави реклама по медиите, че по техния Интернет "срещу 2 лв ще можете да гледате най-новите филми, излизащи в момента по кината .."
Какво е туй чудо ?
| |
|
|
|
Мейджърски филми - абсурд.
Единственият вариант е някой/и/ от независимите дистрибутори да првят паралелно пускане по кината и в интернет. Това обаче едва ли ще предизвика интерес за услугата.
Всичко останало се нарича ПИРАТСТВО!!!
Tu Ridi!
| |
|
Тема
|
Re: Легално филми по Интернет - ?
[re: Raul_Endymion]
|
|
| Автор | typedef (Нерегистриран) |
| Публикувано | 03.10.06 17:26 |
|
|
ПИРАТСТВО се нарича да ти вземат парите за филм/албум, който в последствие не ти хареса. Производители и дистрибутори трябва да бъдат съдени не само за това, но и за пускане на реклами, които откровено МАМЯТ потребителя за съдържанието на продукта им.
| |
|
|
|
Кражбата си е кражба, независимо дали гроздето дето си отмъкнал ти е харесало
Tu Ridi!
| |
|
Тема
|
Хайде хайде
|
|
| Автор | няkoй (Нерегистриран) |
| Публикувано | 03.10.06 17:57 |
|
|
Има и съд за подвеждаща реклама дето у нас още няма осъдени, но дано скоро да има. А и Мултиплекс и Арена ядат и ще ядат дървото. Дано догодина влезе някой по-свястен от тях, за когото киното няма да е е притурка към пуканки, кола и кафене, и не е място за сбирки на олигофренясали тинейджъри.
| |
|
Тема
|
|
|
| Публикувано | 03.10.06 18:34 |
|
|
а ти кога за последен път си купувал обувки без да си ги пробвал. Пробването на обувки кражба ли е?
В някои цивилизовани страни можеш да върнеш стока седмици след като си я купил, ако не си доволен от нея. Ако си разочарован от филм обаче, никой няма да ти върне парите за билета.
| |
|
Тема
|
[re: typedef]
|
|
| Автор | Angelo (Нерегистриран) |
| Публикувано | 03.10.06 23:31 |
|
|
Върховни глупости пишеш /type-ш/
Правиш ли разлика между материите въобще ?
Изяждаш гроздето и си купуваш обувки ?
Дори за блондинки ще има разлика между двете.
А с твоя /и нашенски въобще/ манталитет как виждаш в България да съществува такава практика дори за обувки?
| |
|
Тема
|
[re: Angelo]
|
|
| Публикувано | 04.10.06 14:17 |
|
|
ако си мислиш че е глупост да си търсиш правата, купувай боклуци и си трай. Ей това е "манталитета на нашенеца" - да го газят и да си трае. Мен не ме интересуват пачалбите на сиромасите от холивуд, а ме интересува когато давам пари за нещо, да съм доволен. Нещо против?
Гроздето - също, преди да го изядеш го пробваш. Измисли по-добър пример.
| |
|
|
|
За какъв манталитет става изобщо дума? Дай ми пример къде по света ако не ти хареса филма ще ти върнат парите (и това да е масова практика). То ако е така всеки ще вика, че не му е харесал - това е нещо лично и неизмеримо.
Примера си е идеален - като ходиш на кино или наемаш от видеотеката или си платиш да гледаш по интернет (без да сваляш) ти ПРОБВАШ!
И стига с това колко са богати в Холивуд! Пълни глупости! Като изключим Спилбърг и Лукас надали ще намериш милиардер продуцент! Енергията в каквато и да е форма обаче си я плащаш, нали! Що не спреш да плащаш всичко, което идва като продукция от милиардери и мултимилионери? Ето ти го манатлитета - не признаване правото на богатите. Щом са богати значи са измислилил нещо интересно или просто са най-кадърните в своите области. След като милиони в някои случаи и милиарди хора се възползват от създадените от някой неща защо той да не получи своето възнаграждение!
Вместо да се краде трябва да направим нещо за да увеличим доходите си, което в никакъв случай не става с кражба.
Ако ти се гледа безплатно има телевизия! Ако държиш на качеството ама хич не смятам, че наем от видеотеката за 1 лв. е проблем. И накарая - колкото и да ме убеждават някои хора, за масовия случай все още изчисленията ми показват, че да гледаш пиратски филми от нета ако не по-скъпо то излиза съизмеримо с легалните начини, така че оправданието - нямам пари при мен не върви. Пак стигнахме до манталитета и ако не го променим ще си я кретаме все така и пак ще викаме, че някой дрнуг ни е виновен. Няма такъв филм!
Tu Ridi!
| |
|
Тема
|
[re: typedef]
|
|
| Автор |
AЛФ (гладен) |
| Публикувано | 05.10.06 14:13 |
|
|
Никъде няма да ти разрешат да върнеш закупен филм ако не си го харесал. Може ако си получил дефектен диск например, надраскан напукан, счупена обложка и т.н.
Там обаче има добре организирани борси (много от тях он-лайн) през което можеш да продадеш това което не ти се харесва и така да си възтановиш част от средствата. Никой обаче в БГ не се е захванал да направи подобни нещо. То даже свястен он-лайн магазин нямаме.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
|
|
|