|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема
|
Johnny Depp
|
|
Автор |
Sphere (непознат
) |
Публикувано | 06.08.06 13:31 |
|
Да ви попитам, филмови манияци... Кой ви е любимия актьор? И защо? Какво харесвате в него? Тъй като моят такъв е горе посоченият Depp, така съм озаглавил и темата. А пък ако и вашият любимец е Johnny, то тогава наистина ще стане интересно :)
| |
|
не мога да кажа, че и на мен ми е най-любимия актьор, обаче вчера гледах "Карибски пирати" и там е направо ненадминат! Иначе харесвам Кевин Костнър, Брус Уилис и най вече Виго Мортенсен. Той е абсолютен хамелеон, може да изиграе всичко!
| |
Тема
|
Re: Johnny Depp
[re: Sphere]
|
|
Автор |
dm2OO6 (новак) |
Публикувано | 11.08.06 17:48 |
|
хихххи
и на мен Джонката си ми е любимец 13
откакто го гледох в "Защо тъгува Гилбърт Грейп " ми влезна под кожата и му се кефя
а я сега ти сподели- що ли наистина тъгува тоз Гилбърт,а?!
| |
|
nqmam dumi za djonny depp prosto. osven, 4e e nai-neveroqtniq muj, koito sum vijdala(zavijdam na vanesa paradi) e i super aktior. az bqh pove4e ot izumena kato vidqh kak igra v "the libertine"(koito e gledal filma 6te me razbere,koito ne mu go preporu4vam,no e teji4uk, da znaete). ina4e mnogo mi haresva rolqta mu v "chocolat". tam ima edni takiva qki jestove, da se vlubi6 napravo, puk i tazi ciganska notka v obraza mu.....mmmmmmmza karibski pirata nqma kakvo da komentiram, tam vseki moje sam da preceni
mislq, 4e ve4e stana qsno, 4e i az go obojavam
ina4e ima i razni drugi aktiori, koito uvajavam predimno zaradi igrata im kato naprimer: clive owen, denzel washington, jude low dori(koito mi haresva i kato muj), colin farrel(ne znam dali taka se pi6e ). ima i razni drugi, no ne se se6tam v momenta
I surrender all control
To the desire that consumes me whole
| |
|
nqmam dumi za djonny depp prosto. osven, 4e e nai-neveroqtniq muj, koito sum vijdala(zavijdam na vanesa paradi) e i super aktior.
откъде знаеш какъв мъж е? освен ако имаш предвид, че е невероятен на външен вид. в този случай обаче ми е още по-непонятно как можеш да искаш да си с някого само защото харесваш външността му?
въпросът е риторичен. и безсмислен. ама като ми се пита що да не попитам...
--
Не бяха самолетите, нито Красавицата. Реалността уби Звяра.
| |
Тема
|
[re: Gnomeo]
|
|
Автор | Дeбили (Нерегистриран) |
Публикувано | 12.08.06 19:41 |
|
Що убихте звяра, бе?
| |
Тема
|
[re: helinille]
|
|
Автор | Heпoзнaт (Нерегистриран) |
Публикувано | 13.08.06 08:25 |
|
Аз пък намирам за невероятна Малката русалка
Считам ,че забележката на Гномео е напълно уместна
| |
|
не знам какво да ти кажа... наистина не ми се обсъждаше въпроса. знам какво и защо каза и в нищо не те опреквам. както казах въпросът ми беше риторичен, без адрес и без получател.
пп: има разлика между двата примера. повечето мъже не биха се мъчили да съставят цяло изречение за чара на Анджелина Джоли. техният интерес е в друга насока
--
| |
|
и аз я намирам за невероятна
--
| |
Тема
|
[re: Gnomeo]
|
|
Автор |
Sphere (непознат
) |
Публикувано | 13.08.06 20:16 |
|
Абе майна, GNOMEO, ти да не си комплексар. От мнението ти лъха някаква прикрита ненавист, но не успях да усетя към кой точно е насочена. Колкото до мнението на девойката, ами харесва го, и аз много го харесвам, не казвам, че искам да спя с него, ама си ме кефи. BTW аз не искам и с Angelina Jolie, изобщо не я харесвам, дори ми е противна. Аз съм фен на нежните мацки, примерно на Jessica Alba. ;)
"Long live Johnny"
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
|
|
|