Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 17:23 07.11.25 
Култура и изкуство
   >> Кино
*Кратък преглед

Тема ХАОС  
Автор Ellington (Duke)
Публикувано31.07.06 12:45

Много добро попадение за жанра въпреки баналния на пръв поглед сюжет.

Далеч по-добър филм от скорошния си събрат Човек Отвътре. Актьорският състав също изцяло в полза на Хаос - при все безкрайното ми уважение към Клайв Оуен и Дензъл Уошингтън, тия двамцата хич не ми стигнаха да заличат обременямващата досада на Inside Man.

В Хаос диалозите и цялото действие тече по-леко и по-приятно, а Райън Филипе, Транспортьорът и Блейд са по-голямо удоволствие от тройка кебапчета и студена бира в този горещ летен ден....

(note: много добро решение да предлагат меню пуканки с бира - така в салона освен че хрупам шумно, вече мога и да се уригвам подобаващо

)

Та, който е гледал достатъчно трилъри, в която всяка развръзка е предпоследна, няма да остане изненадан от прехвалено хитрия край. Но не е и нужно. Филмът е достатъчно увлекателен и без да има амбиция да те надхитри

Тема Re: ХАОСнови [re: Ellington]  
Автор kinomanko (непознат )
Публикувано31.07.06 13:47

Филмът не е лош, и за жанра си е ОК,
ама да е по-добър от Човек Отвътре, е доста пресилено, според мен
има доста общи неща, но особено към края си Хаос започва да издиша
докато при филма на Спайк Лий, атмосферата беше страхотна, режисурата - пипната :)
а самите герои имаха стил и класа, само героинята на Джоди Фостър е достатъчно да се спомене

Тема Re: ХАОСнови [re: kinomanko]  
Автор Ellington (Duke)
Публикувано31.07.06 14:35

прочетох че Хаос е правен преди Човек отвътре, та доста-та общи неща пак не говорят добре за втория.

каква атмосфера, каква режисура? спайк е абсолютен некадърник, марш обратно в гетото....

героинята на Джоди Фостър умишлено не я споменах - самото й изписване ми докарва храчков киселяк в устата - ба я и досадната лелка.... Играта й обременява. Period.

Автор kinomanko (непознат )
Публикувано31.07.06 15:18

Няма да тръгвам да споря с теб,
Човек отвътре е с класи над Хаос! и тва си е
а изказвания като Спайк Лий да си ходи обратно в гетото, са невероятни !!!

АвторTpи Дeбилa (Нерегистриран)
Публикувано31.07.06 16:02

Ахахаха, и двата филма са боклуци, обаче тая как ви нахлеби, хахахахахахахахахахаха.

Тема Re: ХАОСнови [re: Tpи Дeбилa]  
Автор kinomanko (новак)
Публикувано31.07.06 16:14

нахлеби ?!??!??! %!&)!*&@

Автор KpиcМодератор (Арбитър)
Публикувано03.08.06 11:21

И аз искам да гласувам с две ръце за "Човек отвътре".

"Хаос" е приятен филм и става за едно гледане, но наистина издиша и е далеч по-предсказуем.

Човек отвътре беше чудесен - стегнат, изпипан и държеше в напражение до последно.

Автор Jedi (Star Wars '74)
Публикувано03.08.06 16:19

Mного зле, бе. Как ти е харесал, незнам.

Такива дървета са сите, че не е вЕрно:) Дървобрад да бяха избрали, по-добре щеше да играе... някак си по-пластичен е... ;)

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.