Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 15:11 04.11.25 
Култура и изкуство
   >> Кино
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | (покажи всички)
Тема Пиратите идат отновонови  
Автор kinomanko (непознат )
Публикувано10.07.06 16:53

Не знам за другите тук, ама аз чакам филма с огромно нетърпение!

След като счупи всички рекорди в САЩ и въпреки противоречивите оценки, очаквам филмът да е едно страхотно приключение!
Вече имам музиката на Ханс Цимър, страшна е ....
Та малко остава .........

Тема Re: Пиратите идат отновонови [re: kinomanko]  
Автор Gnomeo (тъжен)
Публикувано10.07.06 17:15

аз днеска трябваше да ходя да го гледам ама нещо хич нямах желание и пропуснах. после ме беше яд щото се сетих, че с него Дисни за пръв път представят новата си шапка

--
Things fall down. People look up. And when it rains, it pours. --Magnolia

Тема Re: Пиратите идат отновонови [re: Gnomeo]  
Автор kinomanko (непознат )
Публикувано10.07.06 17:43

Е нали от 12 излиза в България

Тема Re: Пиратите идат отново [re: kinomanko]  
Авторsoundtrack (Нерегистриран)
Публикувано10.07.06 19:01

Жесток филм.

За справка - музиката е правена от 7-8 композитора, 9 оркестратора и Ханс Зимър като шеф на всичко това (предимно учавства с програмиране на синтезаторите в Media Ventures). Да не знаеш като я слушаш на кого да отдадеш заслугата.

Автор чepи (йог(о бог!)иня)
Публикувано10.07.06 19:03

и аз го чаках с огромно нетърпение и бях много амбицирана да го гледам в петък вечер, обаче билетите бяха продадени за прожекциите в 7 и 9 в първото кино. бързо отпраших към второто и бях решила, че ако се наложи всички кина наоколо ще обиколя докато не го изгледам!

не се наложи да обикалям повече, слава Богу. гледах го в най-голямия киносалон, който беше претъпкан 10 минути преди началото на филма.

филма беше невероятно готино приключение за сетивата! пълен с лафове и комични ситуации, хумористични изпълниения от Джони - душата на филма и ако Академията не го номинира за Оскар ще съжалява жестоко!, изненади, предатества, че чак и любовен триъгълник, па макар и тъпоъгълен и страхотен завършек, който изправи хората ръкопляскащи на крака и ги остави да се чудят как е възможно това и какво ли ги очаква героите в последната серия...

нищо изненадващо в бокс офиса - съвсем заслужено счупи рекорда и зае първото място по печалби, което надхвърля почти тройно успехът на първата серия през първия уикенд:

Автор Gnomeo (тъжен)
Публикувано10.07.06 20:17

официално да. скрийнингът за журналисти беше днеска

--

Автор Gnomeo (тъжен)
Публикувано10.07.06 20:24

Дисни мислили дизайна на новата шапка цяла година. осъществяването й пък е дело на студиото на Питър Джаксън. музиката е на Марк Мансина (Грами за саундтрака на Тарзан) и е записана с пълен оркестър. ще взема да дам 6лв само за да го видя тва чудо

--

Редактирано от Gnomeo на 10.07.06 20:28.

Тема Re: Пиратите идат отновонови [re: Gnomeo]  
Автор чepи (йог(о бог!)иня)
Публикувано10.07.06 21:12

страшно много ми хареса новото анимационно лого на Дисни.

напълно съотвества на приказният им имидж и подготвя зрителя за вълшебството на предстоящия филм.

Тема Re: Пиратите идат отновонови [re: чepи]  
Авторbreak (Нерегистриран)
Публикувано11.07.06 12:31

Аз съм малко разочарован, оставам фен на първата част. Смешките ми бяха малко пресилени, да не говорим, че от токлова много герои почти не остава време за по-централните. Ама кво да го правиш - блокбастър. Боя върху колелото много ме изкефи. Да не забравяте да гледате след надписите...:)

Автор madcin (непознат )
Публикувано13.07.06 16:22

не идват, а направо разбиват!

за мен първият филм наистина беше нещо изключително, абсолютно забавление от началото до края. не вярвах, че подобно нещо може да бъде повторено, но с известно уговорки втората част не отстъпва на оригинала.
в сандъка на мъртвеца наистина има уникални неща, които са намислени и направени по невероятен начин. става въпрос за троиния дуел и атаката на чудовището. най-много ми хареса битката на колелото, просто няма такава сцена!!!
за актьорите всичко е ясно. джони е на обичайната си висота, кийра и орландо също. май най-открояващ се с изпълнението и вида си е бил най като дейви джоунс.
музиката на ханс цимер наистина е уникална, въобще всичко вещае попътен вятър и на този филм. леко ако беше по-кратък, щеше да е абсолютно бижу. но и така пори вълните

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.