|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
great summer Click flick
|
|
Автор |
чepи (йог(о бог!)иня) |
Публикувано | 30.06.06 19:06 |
|
and go see it!
най-добрият филм на Адам Сандлър. точка!
следват малко спойлери....
най-хубавато в него беше очакването ми за разтоварваща комедия, което не само, че се оправда напълно, но и се допълни с приятна изненада от успешната комбинация на неочаквано силните драматични моменти, особено към края. нещо повече, разплака ме... и в момента, в който ронех крокодилски сълзи Адам отново успя да ме разсмее до сълзи и то само с един жест - конфигурация от 3 пръста с преобладаващ среден...
има още какво да се каже, ама не искам да ви спойлвам прекалено много готиното летно филмче. нямам идея кога ще го пускат по кината в България, но определено си струва да се види. ако някой знае - да свирка! а също така ме интересува кога е българската премиера на The Devil Wears Prada.
| |
Тема
|
Re: great summer Click flick
[re: чepи]
|
|
Автор | Eммa (Нерегистриран) |
Публикувано | 30.06.06 21:51 |
|
'Бах ти вкуса имаш , честно ти казвам ...
и " Прозрачно минало " ти харесваше , и оня ...... как му беше името - Поличбата ...
не че нещо , ама това са едни топ тъпи филми , на които съм се излъгала да отида ..тоя с Адам ще го пропусна , де
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Hexina (devilish) |
Публикувано | 01.07.06 17:19 |
|
Никак не съм фен на Адам Сандлър, но в случая трябва да се съглася. Филмчето е много хубаво и много далеч от другите му тъпоумни комедии. Вложен е някакъв смисъл, а мен лично ме накара да се замисля за някои неща. Разбира се, не липсваха и смешните моменти, в които този път Сандлър изобщо не преиграваше.
Горещо препоръчвам, дори и не само за summer flick.
Curiosity killed the cat...
| |
Тема
|
[re: Eммa]
|
|
Автор | caмo дeбилчe (Нерегистриран) |
Публикувано | 01.07.06 18:10 |
|
цъцъцъ
то и ние се водим претенциозни сноби, ама този ще го гледаме, щото досега нищо с Адам Сандлър не сме пропуснали. Дори ей така просто от спортна злоба
| |
Тема
|
[re: caмo дeбилчe]
|
|
Автор | Tpи Дeбилa (Нерегистриран) |
Публикувано | 01.07.06 19:13 |
|
Адам Сандлър е гений. Успя да съблече Бриджит Уилсон в русите и години. Пием за това!
| |
Тема
|
[re: Hexina]
|
|
Автор |
чepи (йог(о бог!)иня) |
Публикувано | 01.07.06 20:34 |
|
и Кейт също беше много добра. това е нейната първа комедия, ако не греша?
| |
Тема
|
The Devil Wears Prada
|
|
Автор |
чepи (йог(о бог!)иня) |
Публикувано | 01.07.06 20:56 |
|
също не е за пропускане. за моя изненада, киносалона снощи беше претъпкан, нещо което се случва обикновено при премиерите на големи многосериални акшън филми от типа на Междузвездни войни.
филмчето си струва, а аз го гледах най-вече щото детенце искаше ужасно много да го види и щеше да е супер гот, ако го гледахме заедно. бтв, някой да знае кога ще го дават в България?
Стрийп е страшна кучка, в буквалния и преносния смисъл! а малката бивша принцеса на Женовия обира всички овации с перфектното си изпълнение. хумора е неочаквано добър с точните си попадения. има и поука и хеппи ендинг, ъф коурс и изобщо не усеща човек кога минават почти 2 часа сред висша мода и висококачествени интриги...
| |
Тема
|
Re: The Devil Wears Prada
|
|
Автор |
Hexina (devilish) |
Публикувано | 01.07.06 22:37 |
|
Аз май Дяволът ще трябва пак да го гледам, за да оценя неща, като сюжет, актьорска игра и други подобни филмови важнотии. Първият път бях прекалено заслепена от най-най-най-красивите дрехи, обувки, бижута, чанти, гримове и какви ли не аксесоари, които съм виждала.
Определено бях впечатлена, не съм си и представяла толкова добре направена екранизация на книгата. Екранизация в буквалния смисъл.
Събраха се две препоръки в една тема, но този филм е един малък душевен оргазъм за всички жени. Нищо, че после леко се чувстваш все едно собственият ти гардероб и стил са направо за боклука.
Curiosity killed the cat...
| |
Тема
|
|
|
Автор |
kinomanko (непознат
) |
Публикувано | 03.07.06 19:54 |
|
Рано и е на тази тема, все пак сме в БГ, поне повечето
| |
Тема
|
[re: kinomanko]
|
|
Автор |
чepи (йог(о бог!)иня) |
Публикувано | 03.07.06 22:42 |
|
нали и аз това се опитвам да разбера кога ще е премиерата на филмите в България, щото дъщеря ми иска да ги гледа и двата. нищо конкретно не успях да намеря с гъгула, освен споменаването на неопределеното - през август...
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|