Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 02:28 15.07.25 
Култура и изкуство
   >> Кино
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Поличбата 666?нови  
Авторsienna (Нерегистриран)
Публикувано07.06.06 12:21

Отзиви за филма? Колко е "scary" по десетобалната?

Тема Re: Поличбата 666?нови [re: sienna]  
Автор BloodyDewfall (MindFucker*V*)
Публикувано07.06.06 12:57

За новия ли питаш? Ммм не знам, за съжаление тук не го даваха по кината вчера иначе щях да го гледам с удоволствие.

Старите три части ги гледaх, но доста отдавна , не помня да са били "scary", но по мое мнение бяха "amusing", а музиката на Голдсмит - "pеrfect"

DeLicIouSLy PsyChOtIc

Автор2O8 (Нерегистриран)
Публикувано07.06.06 18:25

глупотевина ми се чини

макар и да забелязвам някои авторитети на английското кино сред актьорите

поредният поръчан филм:)

и да попитам. Вярвате ли,ч е се създават нарочно подобни филми, за да се манипулира лековерната маса?

Тема Re: Поличбата 666?нови [re: 2O8]  
АвторTpи Дeбилa (Нерегистриран)
Публикувано07.06.06 21:56

Вярваме, че подобни филми се правят само, за да излязат на време.

Автор Alegra (Огнена)
Публикувано09.06.06 11:54

8.5, доста е страшен, подскачала съм от шубе като вода в горещо олио....

Мислих, че ще е доста тъп филм, но се оказа коренно различен от представите ми, хареса ми, и според мен си заслужава да се види!

Автор nightsun (минаващ)
Публикувано09.06.06 18:18

това е поредния римейк на филми.
като малък го гледах, беше в четири части и си беше доста зловещ.

Тема Re: Поличбата 666?нови [re: Tpи Дeбилa]  
Автор2O8 (Нерегистриран)
Публикувано10.06.06 19:19

спомням си 99-та година слънчевото затъмнение що самоубийства бяха. Дали е имало и сега, на тази чудна датка, подобни изпълнения?
неква статистика?

Автор Hexina (devilish)
Публикувано11.06.06 17:49

Колко е "scary" по десетобалната?

Scary е максимум на 3-4. При това аз съм си шубе.

Тук определено имаше няколко доста стряскащи момента, и аз подскочих до тавана 2-3 пъти, но няма нещо, което чак да те преследва в сънищата ти после. Демек, става.

Curiosity killed the cat...

Авторeмa (Нерегистриран)
Публикувано11.06.06 21:24

една голяма глупост е този филм ...
само единия свещеник ставаше и мия фароу , и тя ...

слабичко , отвсякъде

Тема 7.5 от 10нови [re: Hexina]  
Автор чepи (йог(о бог!)иня)
Публикувано13.06.06 16:57

аз подскочих само веднъж, защото бях подготвена, че ще има такива моменти, но си изкарах акъла когато изкочиха разярените кучета в гробищата точно по време на тих и спокоен момент, в който се чудех как ли е изглеждала майката на дявола след като видях как изглежда скелета й...

обаче, имаше хора в киносалона, които скачаха, крещяха и кълняха и то по няколко пъти, така че прави си сметка за тях колко е бил страшен филма!

иначе филма беше добре направен за жанра си. чудя се дали ще има продължение след години като порастне малкото дяволче?

Джулия Стайлс беше съвсем различна от всичко което съм гледала с нея досега. не знам дали нарочно не се беше жертвала да напълнее заради ролята, но определено не ми хареса. а може би ролята на майка не й подхожда или играта й беше слаба и неубедителна? имаше нещо не на място с нея. останалите роли и герои не бяха никак зле, особено хлапето със сините си очи и властния поглед.

за малко да забравя - реалните сцени в началото (от падането на близнаците в Ню Йорк, урагана Катрина и т.н.) използвани да подчертаят сбъдването на пророчествата от Библията бяха много идейно направени, за да подготвят зрителя за това, което предстои да се сбъдне и донякъде за жестокия начин, по който се очаква това да стане.

Редактирано от чepи на 13.06.06 17:06.

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.