Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 20:41 15.11.25 
Култура и изкуство
   >> Кино
*Кратък преглед

Тема Последни дни?нови  
Автор ronia ()
Публикувано27.03.06 00:39

Последни дни?

???

На предния ден бях гледала Стик N3. Егати сравнението. Гюс Ван Сант? Скука, чак ме изненада колко много. Сега някой много чувствителен естет ще обясни, че "Every shot has the rare beauty of a renaissance painting.(imdb)" или нещо в близката околност. Ама аз 3 минути гледах една трева, на чиито фон преди това бях гледала 5 минути почти застиналата рок икона - вери спешъл, много арт. По средата слушах Boys II men. И изобщо.

Moля ви, някой да се опита да ми обясни конструктивно какво трябва да харесам в този филм?

Оценка: 1/10

Вие?

Редактирано от ronia на 27.03.06 00:47.

Тема Re: Последни дни? [re: ronia]  
Автор Belequen (ред.)
Публикувано31.03.06 02:20

Аз не твърдя, че трябва да се харесва. Но лично за мен Гюс ван Сант е единственият човек, който все още успява да ми показва 3 минути трева и да държи изцяло вниманието ми.
Т.е. винаги уцелва критичната граница между това да го напсувам и да спра да гледам и това интересът ми да не ме оставя да спра да гледам.
А пък после идва и някой, който изтърсва "Знам от какво имаме нужда. Имаме нужда от реактивна печка".

Nothing to Add

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.