Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 21:05 07.11.25 
Култура и изкуство
   >> Кино
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема Препоръчайте минови  
Автор Obstinacy ()
Публикувано04.08.05 11:07

и на мен. Искам да гледам нещо драматично. Всъщност винаги са ми били глупави определенията за жанр. Затова да ви помоля по-точно така : Препоръчайте ми филма/филмите, които най-много са ви въздействали, впечатлили, карали са ви да се мислите, да чувствате, да плачете и да разказвате след това, че сте го/ги гледали(въпросния филм).

Тема ооо, френди :)нови [re: Obstinacy]  
Автор DeeplnsideYou (и танцувааам...)
Публикувано04.08.05 11:19

"Зеленият път" води категорично и с голяма преднина в моята класация.

п.п. освен ако не идентифицираш "драматично" със "сързераздирателно-сълзлива-любовна-история-с-трагичен-край". в такъв случай доста неща могат да изникнат и без напрягане на мисълта

Тема Re: ооо, френди :)нови [re: DeeplnsideYou]  
Автор Obstinacy ()
Публикувано04.08.05 11:24

The green mile нали така ?

Сега ще ти пробвам вкуса

Не знам какво идентифицирам като драматично, да кажем нещо, което да ме "разчувства" , еми така де. Въпреки че това си зависи от моментното състояние. Но като имаш предвид, че последва сълзлив край от моя страна на Любовникът и Блясъкът на чистия ум...прави му сметка...

Тема Re: ооо, френди :) [re: Obstinacy]  
Публикувано04.08.05 11:48

да, дъ грийн майл..

ясно, трябва да има доза романтика/любов в драматичното за теб - ей, като влезем в ББ2 да не вземеш да се влюбиш в мен!!!

Тема Re: ооо, френди :)нови [re: DeeplnsideYou]  
Автор Obstinacy ()
Публикувано04.08.05 11:52

Може да превключим емоционалната част с влюбването, направо като влезнем в ББ2 може директно под чаршафите ти "да влизаш" ...

Хайде пускам филма сега.

Тема Re: ооо, френди :)нови [re: Obstinacy]  
Публикувано04.08.05 11:53

хайде приятно гледане (ти да не държиш видеотека че си толкова бърза?!)

Тема Re: Препоръчайте минови [re: Obstinacy]  
Автор MichaelLeRoi (ShadowMan)
Публикувано04.08.05 12:17

"Зеления път" е хубав. Ако ти се гледа нещо още по така препоръчвам

, филм в който ще разбереш развръзката чак когато я кажат. Филма е корейски и е малко по-трудно се възприема.

Тема Re: Боже, Боже!нови [re: MichaelLeRoi]  
Автор Carolina (морена)
Публикувано04.08.05 12:47

Ей, Майкъл, как ме уплаши с тоя фотос - недей така бе, човек, я гледай други хора какви приятни за окото неща постват

...Give me the strength to be what I was, and forgive me for what I am...

Тема Re: Препоръчайте минови [re: Obstinacy]  
Автор Carolina (морена)
Публикувано04.08.05 12:49

За мене последният филм, който отговаря на условията е Бебето за милион долара - за първи път да харесам нещо на или с Клинт Ийстууд

...Give me the strength to be what I was, and forgive me for what I am...

Тема Re: Препоръчайте минови [re: Carolina]  
Публикувано04.08.05 13:03

що бе, Идеален свят не те ли кефи? най-малкото заради Кевин Костнър, или заради хлапето, или заради рева, който му дръпнахме заедно с "филип" или заради пейзажа от последната сцена - ала Гулденбургови....

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.