Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 23:46 25.11.25 
Култура и изкуство
   >> Кино
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | (покажи всички)
Тема 2005 - Upcoming events!!!нови  
Автор MANlMAL (APHELION)
Публикувано18.01.05 12:27

Ето какво можем да очакваме през настоящата година... Ще се поизпотя и опитам да ги представя по месеци и с ваше позволение ще вкарвам коментари (мои си). Ще се радвам да прочета за вашите очаквания... Е, започваме:

JANUARY

Assault on Precinct 13
Release Date: January 21st
Cast: Ethan Hawke, Laurence Fishburne, Maria Bello, Gabriel Byrne
Director: Jean-Francois Richet

Alone in the Dark
Release Date: January 28th
Cast: Christian Slater, Tara Reid, Stephen Dorff
Director: Uwe Boll

Няма какво да кажа, освен че първия е всъщност римейк на филм на Джон Карпентър.

FEBRUARY

Constantine
Release Date: February 18th
Cast: Keanu Reeves, Rachel Weisz, Shia LaBeouf, Tilda Swinton
Director: Francis Lawrence

Cursed
Release Date: February 25th
Cast: Christina Ricci, Jesse Eisenberg, James Brolin, Joshua Jackson, Portia De Rossi, Shannon Elizabeth
Director: Wes Craven

Нещо нямам голям афинитет към филми по комикси като Constantine, но някакъв интерес ми предизвиква факта,че Киану подбира внимателно филмите си... Е, ще видим
За Cursed ключовото име е едно : Уес Крейвън. Останалото е ясно.

MARCH

Be Cool
Release Date: March 4th
Cast: John Travolta, Uma Thurman, Vince Vaughn, Danny DeVito, Christina Milian, Dwayne "The Rock" Johnson
Director: F. Gary Gray

The Pacifier
Release Date: March 4th
Cast: Vin Diesel, Lauren Graham, Brittany Snow
Director: Adam Shankman

Robots
Release Date: March 11th
Voice Cast: Ewan McGregor, Mel Brooks, Halle Berry, Greg Kinnear, Drew Carey, Jim Broadbent, Amanda Bynes, Robin Williams
Directors: Chris Wedge, Carlos Saldanha

Hostage
Cast: Bruce Willis, Jimmy Bennett, Jimmy Pinchak
Director: Florent Emilio Siri

The Jacket
Cast: Adrien Brody, Keira Knightley, Kris Kristofferson, Jennifer Jason Leigh, Kelly Lynch
Director: John Maybury

A Sound of Thunder
Cast: Edward Burns, Ben Kingsley, Catherine McCormack, Jemima Rooper, Wilfried Hochholdinger
Director: Peter Hyams

The Honeymooners
Cast: Cedric the Entertainer, Mike Epps, Regina Hall, Gabrielle Union, Eric Stoltz
Director: John Schultz

The Ring Two
Release Date: March 18th
Cast: Naomi Watts, Simon Baker, David Dorfman, Sissy Spacek
Director: Hideo Nakata

Sahara
Release Date: March 25th
Cast: Matthew McConaughey, Penelope Cruz, Steve Zahn, Delroy Lindo
Director: Breck Eisner

Guess Who
Cast: Bernie Mac, Ashton Kutcher, Zoe Saldana, Jessica Cauffiel
Director: Kevin Rodney Sullivan

Miss Congeniality 2: Armed and Fabulous
Cast: Sandra Bullock, Regina King
Director: John Pasquin

Beauty Shop
Release Date: March 30th
Cast: Queen Latifah, Alfre Woodard, Alicia Silverstone, Andie McDowell, Della Reese, Mena Suvari
Director: Billie Woodruff

The Weather Man
Studio: Paramount Pictures
Cast: Nicholas Cage, Michael Caine, Hope Davis
Directors: Gore Verbinski

Март месец бъка от премиери...бъка от екшъни, бъка от комедии, както и от филми, които отсега знам, че няма да гледам в никакъв случай... Може би с изключение на The Jacket и The Weather Man - главно заради актьорския състав. Брус пак реши да се мята в екшъни тип умирайтрудно, което за мен е крачка назад.

APRIL

Sin City
Release Date: April 1st
Cast: Bruce Willis, Mickey Rourke, Elijah Wood, Nick Stahl
Directors: Robert Rodriguez, Frank Miller

Unleashed
Release Date: April 8th
Cast: Jet Li, Morgan Freeman, Bob Hoskins, Kerry Condon, Andy Beckwith
Director: Louis Leterrier

The Amityville Horror
Release Date: April 15th
Cast: Ryan Reynolds, Melissa George, Jimmy Bennett, Rachel Nichols

XXX: State of the Union
Release Date: April 29th
Cast: Ice Cube, Samuel L. Jackson, Willem Dafoe, Scott Speedman
Director: Lee Tamahori

House of Wax
Release Date: April 29th
Cast: Elisha Cuthbert, Paris Hilton, Chad Michael Murray
Director: Jaume Collet-Serra

Април почва прекрасно със Син Сити... Не за друго, а защото е стълпотворение от народ: Брус Уилис, Мики Рурк, Фродо, Джош Хартнет, Британи Мърфи, и любимия Бенисио Дел Торо. И всичко тва дирижирано от Робърт Родригес. НАдушвам пак комиксов филм, но актьорския състав е задължаващ.
Останалото са екшъни, ужаси, Айс Кюб се прави на Вин ТурбоДИЗЕЛКомби( Уилям Дефо кво прави там не знам),а последния филм въобще не ща да знам какво е.

MAY

The Hitchhiker's Guide to the Galaxy
Release Date: May 6th
Cast: Martin Freeman, Zooey Deschanel, Mos Def, Sam Rockwell
Director: Garth Jennings

Kingdom of Heaven
Release Date: May 6th
Cast: Orlando Bloom, Liam Neeson, Jeremy Irons, Eva Green, David Thewlis
Director: Ridley Scott

Star Wars: Episode III - Revenge of the Sith
Release Date: May 20th
Cast: Ewan McGregor, Natalie Portman, Hayden Christensen, Samuel L. Jackson
Director: George Lucas

The Longest Yard
Release Date: May 27th
Cast: Adam Sandler, Chris Rock, Burt Reynolds, James Cromwell
Director: Pete Segal

Madagascar
Release Date: May 27th
Voice Cast: Ben Stiller, Chris Rock, David Schwimmer, Jada Pinkett-Smith
Directors: Eric Darnell, Tom McGrath

Ако може да перифризирам поета: МАЙ ще бъде МАЙ! МАй е МЕСЕЦА! (Не само,защото Манимал е роден през май...)
Даже само една премиера да имаше: СТАР ВАРС - всичко останало нямаше да е нужно!!! Идва КРАЯТ на САГАТА.
Да караме малко по-подред обаче...

Хичхайкъра бих гледал от интерес как, аджеба, може да филмираш таквоз едно нещо... От горчив опит (с малки изключения) знам, че добрата книга рядко става добър филм.И надушвам ,че и тук this is the case.

Кингдом оф хевън (Даааа, Мрак, за този филм брътвеше снощи, нали?) - е рицарски филм , в който пак има прекрасни актъори (Лиам Нийсън, Джереми Айрънс) и Леголас, който след като от елф стана карибски пират,сега пък навлича броня и го удря на кръстоносене. Ридли Скот - какво повече да кажем???
Въпросът обаче е защо тия гамимени перистерии от 20 Сенчъри пускат този филм почти с Епизод 3, а не го изтеглят през по-бозавия Април ? Ако бях на Ридли такъв Кингдъм ъф Хел щях да им спретна,че да им се изпият мозъците...

Епизод 3..... коментарът е излишен!!!

JUNE

Cinderella Man
Release Date: June 3rd
Cast: Russell Crowe, Rene Zellweger, Paul Giamatti, Craig Bierko
Director: Ron Howard

Mr. and Mrs. Smith
Release Date: June 10th
Cast: Brad Pitt, Angelina Jolie, Vince Vaughn, Adam Brody
Director: Doug Liman

Batman Begins
Release Date: June 17th
Cast: Christian Bale, Liam Neeson, Katie Holmes, Michael Caine
Director: Christopher Nolan

Fun with Dick & Jane
Release Date: June 24th
Cast: Jim Carrey, Tea Leoni
Director: Dean Parisot

Howl's Moving Castle
Release Date: June TBA
Voice Cast: TBA
Director: Hayao Miyazaki

Юни пък за какъв балрог трябва да има премиери след края на сагата, не знам.... Ама айде да видим.

Ръсел Кроу се прави на Пепелюшко със Зеленегърката. Ще видим гладиатора като боксьор... Или пък няма да го видим като боксьор...

Г-н и г-жа Смит са Брадчо Питчо и Сестра Питка (т.е. на Александър Ейнджълинската майка и на Джон Войт щерката (това е един и същ пърсън,да не се объркате)). Наемни убийци! Дано не убият желанието ми за повече кино... Е, все пак Брад си е Брад, даже Брадат направо,ама това е от друг филм...

Батман Бегинс (да не се бърка с Билбо Бегинс ,моля)... колкото и да ми е писнало от тази летяща мишка, съвсем категорично съветвам всички да не пропускат този филм. Отново невероятен ансамбъл актеорски :): Крисчън Бейл, Лиъм Нийсън, Кати Холмс, Гари Олдман(100 на 100 няма да е на страната на мишката), Майкъл Кейн, Морган Фрийман, Кен Уатанабе, Рутгер Хауер (брях,още жив бил) и Том Уилкинсън. Като пропусна адмирациите ми към Актьорщината на Крисчън Бейл - невероятен, тук има още едно име, което ме задължава да го гледам и то е Кристофър Нолан. Който не знае кой е Кристофър Нолан учтиво го моля да се гръмне с базука!
Та ми е мнооооооого интересно как човекът създал "Мементо" ще вкара характерната си сутрешно-лениво-безсънно-протяжно-студено-отнесена бленда в таквоз бозаво нещо като Батман. Намирисва ми много на онова ,което направи Брайън Сингър след великия Южуал Съспектс : онова анимирано Мурзилка на има Хикс -мен... Пак комикси, пак високобюджетни перистерии, пак бла бла бла Добрите срещу Лошите -детинщини.
Е, все пак ,ако се изложи - следващият филм обещаващо пак е с брат му на сценаристкото място: Джонатан Нолан. Как се казваше не се сещам,а не ми се тръси сега в мувибазата.

Фън със Дик и Джейн е пак римейк някакъв, но може би няма да се гледа, щото искам да запомня Джим Кери с Итърнал Съншайн-а,и мисля да не му дам шанс да се изложи като кифладжия.

Последното е анимация... (То щото Батмана не е)

JULY

War of the Worlds
Release Date: July 1st
Cast: Tom Cruise, Tim Robbins, Dakota Fanning, Miranda Otto
Director: Steven Spielberg

Fantastic Four
Release Date: July 1st
Cast: Ioan Gruffudd, Chris Evans, Michael Chiklis, Jessica Alba
Director: Tim Story

Bewitched
Release Date: July 8th
Cast: Nicole Kidman, Will Ferrell, Shirley MacLaine, Michael Caine
Director: Nora Ephron

Charlie and the Chocolate Factory
Release Date: July 15th
Cast: Johnny Depp, Freddie Highmore, David Kelly, Julia Winter, Franziska Troegner, James Fox, Annasophia Robb, Missi Pyle, Johnny Depp, Adam Godley, Jordan Fry
Director: Tim Burton

Into the Blue
Release Date: July 15th
Cast: Paul Walker, Jessica Alba, Scott Caan, Josh Brolin, Ashley Scott
Director: John Stockwell

The Island
Release Date: July 22nd
Cast: Ewan McGregor, Scarlett Johansson
Director: Michael Bay

The Wedding Crashers
Release Date: July 22nd
Cast: Owen Wilson, Vince Vaughn, Rachel McAdams, Christopher Walken
Director: David Dobkin

Elizabethtown
Release Date: July 29th
Cast: Orlando Bloom, Kirsten Dunst, Susan Sarandon, Jessica Biel, Judy Greer
Director: Cameron Crowe

The Dukes of Hazzard
Cast: Johnny Knoxville, Seann William Scott, Jessica Simpson, Burt Reynolds, Lynda Carter, Willie Nelson
Director: Jay Chandrasekhar

Stealth
Cast: Josh Lucas, Jessica Biel, Jamie Foxx, Sam Shepard, Richard Roxburgh
Director: Rob Cohen

Юли няма да берем дюли,а ще ходим на киноооо...
Сега....
Първия филм е ясен! Война на световете, че и с Том Круз и Еовин Ото,че и с режисьор Спилбърг. Тва нещо е очквано, говорено е и писано за него много. Спилбърга си хареса Круза и няма отърване вече... Имам добри очаквания!

Втория филм не е предистория на Великолепната седморка, амииии...БРавоооос-познахте!.... пак комикс ,ебаси.... Тва е годината на холивудските комикси. И тия си мислят ,че правят кино??? Малоумници, не могат да измислят нищо ново. Вече и идеите им взеха да се повтарят, та мисля да им изпратим благотворително една торба с Дъги, та да гледаме после филма "Чоко и Боко".То бива, бива ,ама чак пък толкоз да нямаш грам идея, не бива...

Стигаме до Нора Ефрон и БИУИТЧД. След като явно реши ,че стига е правила романтични олигофрении за баби пенсионерки, Нора явно не е напънала мозъка си, ами продължава оня безкраен филм за "вещиците" в града. Мноооого оригинално ,няма що! А Кидуоман кви ги дяла в тоя филм, че и с МАйкъл Кейн ,не знам...

Стигаме до Чарли и Шоколадената Фактори... Има ли Шоколад- има и Джони Деп там веднагически. Ще хване диабет от толкоз шоколад тва момче. Или поне рядко щастие. Тим Бъртън стига ли? За мен стига... И то не в добрия думен смисъл. По историята на Роалд Дал. Абе все си мисля, че това също вече сме го гледали... даже с Деп пак.

Мятаме Инту дъ Блу оттатък всичко блу и стигаме до Островът. Юън Макгрегър и Майкъл БЕй създават една утопия... Като изключим Оруелския вкус отвсякъде-може би да е добро.

Уединг Крашърс ,ако ще Уединг Трашърс да бяха пак щях да ги пропусна на момента.

Стигаме до Елизабеттаун на Камерън Кроу. Кроу пази тайна около филма (сакън, да не направят и Елизабетвилидж), обаче е ясно, че след доста време през което ходеше нарисуван и боядисан и с тенекета и мазила, най-сетне Ораландо (упссс,без да искам стана) пак стана човек. Камерън Кроу е добър, ама винаги ми е на границата за гледане на кино. Т.е. нищо чудно да пропусна... Особено като гледам,че и Дърст ще участва (не Фред) с физиономията си на ферментирал чирус.

Следващия филм Джуките на Хазард и ала-бала - не го знам и не ща да го знам.

Стигаме до Стелт на Роб Коен. Понеже Бързьи и Йаростни гледах, но повече Коенищини от сорта на три хикса и три игрека, не гледах, май ще спестя пари и от това чудо. Ми има си вече Топ Гън, ебаси. Какъв е пък тоя Стелт? Продължението ще е сигурно Конкорд...

AUGUST

Doom
Release Date: August 5th
Cast: Dwayne "The Rock" Johnson, Karl Urban, Rosamund Pike
Director: Andrzej Bartkowiak

The Devil's Rejects
Release Date: August 12th
Cast: Natasha Lyonne, Steve Railsback, Bill Moseley, Sid Heig, Sheri Moon
Director: Rob Zombie

Deuce Bigalow: European Gigolo
Release Date: August 12th
Cast: Rob Schneider, Eddie Griffin
Director: Mike Bigelow

3 премиери през август. От Холивуд знаят, че август не ходя на кино и затова са подбрали филми от "класа". 1-ви клас. т.е. само за деца до първи клас.

Дуум - тая дисциплина с правенето на компютърни игри на филми, ми е гаранция за заобикаляне отдалеч на киното. А със Скалата в него - значи направо заобикалям целия квартал. Какво прави Еомер в тоя филм, недоумявам... Мислех го за умен момък. То до Скалата всеки ще изглежда Айнщайн, ама пък да играе в такова нещо??? Моля се много, да не направят и дуум две или път Волфенщайн. Догодина ясно- очаквайте Каунтър Страйк -в главната роля Зуека.
Ще ги видим как ще направят Хироус или Диабло... хихихихихихи... да не ме чуе Моргот.

Втория филм е ясен - Роб Зомби - мозък и черва навън.

Третия филм е от категорията MANIMAL UNWATCHABLES, затова пропускам.

SEPTEMBER

A Scanner Darkly
Release Date: September 16th
Cast: Keanu Reeves, Winona Ryder, Robert Downey, Jr., Woodey Harrelson
Director: Richard Linklater

Tim Burton's Corpse Bride
Release Date: September 23rd
Voice Cast: Johnny Depp, Helena Bonham Carter, Albert Finney, Emily Watson, Richard E. Grant
Director: Tim Burton, Mike Johnson

The Pink Panther
Release Date: September 23rd
Cast: Steve Martin, Kevin Kline, Beyonce Knowles, Jean Reno
Director: Shawn Levy

Serenity
Release Date: September 30th
Cast: Nathan Fillion, Gina Torres, Alan Tudyk, Morena Baccarin, Ron Glass
Director: Joss Whedon

Oliver Twist
Release Date: September 30th
Cast: Ben Kingsley, Barney Clark, Jamie Foreman, Harry Eden
Director: Roman Polanski

Pak da perifriziram: Септември няма да бъде май!!!
Скенера е с Киану и Уинона. По Филип Дик. Тия след "Минорния Рипорт" на Спилбърг фанаха Филип за "дик-а" и сега няма пускане докато не го филмират до дупка.

Втория филм.... Пак Тим Бъртън. Пак Джони Деп (тоя път само под формата на глас)... Ванеса Паради сигурно вече мрази Тим Бъртън. А имам чувството ,че след тази година и остатъка от човечеството ще го намрази.

Ииииииии понеже от цели 2 седмици не е излизала премиера на анимация- ето ъгейн: Розовата Пантера! (Тия направо ни разкатаха сфинктерите с тези анимациииииииииииииии!) :(((( Стив Мартин, Кевин Клайн, Жан Рено (вече май мисли за пенсия) и Бейонсе (тая пък кога се научи да пее, че реши и актриса да става- нито е розова ,нито пантера - кво прави тука ,не знам). От филмите, които задължително няма да гледам е тоя!!!

Друго интересно май няма... освен Роман Полански с Оливър Туист. Тоя съм го гледал няколко пъти вече... Що не пробват с друго Дикенсово нещо.

OCTOBER

The Wallace and Gromit Movie
Release Date: October 7th
Voice Cast: Peter Sallis, Helena Bonham-Carter, Ralph Fiennes
Directors: Nick Park, Steve Box

Fever Pitch
Release Date: October 7th
Cast: Drew Barrymore, Jimmy Fallon, Lenny Clarke, Jack Kehler, James B. Sikking
Director: Bobby Farrelly, Peter Farrelly

The Fog
Release Date: October 14th
Studio: Revolution Studios
Cast: TBA
Director: Rupert Wainwright

Land of the Dead
Release Date: October 21st
Cast: John Liguizamo, Asia Argento, Simon Baker, Robert Joy, Dennis Hopper
Director: George Romero

Октомври пак анимациии... Този път истински, не игрални. Направо се чудя Холивуд , що не се прекръстят на Уолт Дисниуд и да мирясат... Анимации и комикси и римейки цяла година.... УДЖАС!
Това Фивър Пич не е никакъв пич, ами пак римейк... Ебаси хората, как не им идва наум нещо ново бе???
А ЛАНД ЪФ ДЪ ДЕД - сто на сто сте го гледали този филм вече... И ланди и деди колкото щеш, Зомбита се мотат, а народа бяга като изоглавен и пак не може да избяга. Глеали сме го туй!

NOVEMBER

The Legend of Zorro
Release Date: November 4th
Cast: Antonio Banderas, Catherine Zeta-Jones, Rufus Sewell, Nick Chinlund
Director: Martin Campbell

Chicken Little
Release Date: November 4th
Voice Cast: Joan Cusack, Steve Zahn, Amy Sedaris, Katie Finneran, Garry Marshall, Don Knotts
Director: Mark Dindal

Jarhead
Release Date: November 11th
Cast: Jake Gyllenhaal, Jamie Foxx, Peter Sarsgaard, Chris Cooper, Lucas Black
Director: Sam Mendes

Rent
Release Date: November 11th
Cast: Rosario Dawson, Taye Diggs, Wilson Jermaine Heredia, Jesse L. Martin
Director: Chris Columbus

Harry Potter and the Goblet of Fire
Release Date: November 18th
Cast: Daniel Radcliffe, Emma Watson, Rupert Grint
Director: Mike Newell

The Brothers Grimm
Release Date: November 23rd
Cast: Heath Ledger, Matt Damon, Monica Bellucci, Jonathan Pryce
Director: Terry Gilliam

Ноември пак бъка от "идеи оригинални"...

Първия филм е по фомурлата: ПАнтерас + ЗитаДжоунс= ЗОРО.
Ама ейййй, гледали сме "Мацката на Зоро"- сега мацката се казва Лиджендата за Зоро.

Чикън Литъл е Стюарт Литъл в пилешки вариант.... Само Кентъки Фрайд липсва.

Jarhead изглежда обещаващо, особено като погледнем кой е режисьора.

Ренти- пропускам,
Хари Потър и Хари Кришна-пропускам (бе тоя не стана ли много голям да играе пак Хари Потър?)
и стигаме до "Братя Грим" на Тери Гилиъм с Хийт Леджър, Мат Деймън и Моника Белучи. Да не се обърка някой само - тия братя Грим, не са ония братя Грим...

DECEMBER

The Chronicles of Narnia: The Lion, the Witch, and the Wardrobe
Release Date: December 9th
Cast: Tilda Swinton, James McAvoy, Rupert Everett, Georgie Henley, William Moseley, Skandar Keynes, Anna Popplewell, Dawn French and Jim Broadbent, Brian Cox
Director: Andrew Adamson

Underworld 2
Release Date: December 9th
Cast: Kate Beckinsale, Scott Speedman, Bill Nighy
Director: Len Wiseman

King Kong
Release Date: December 14th
Cast: Naomi Watts, Adrien Brody, Jack Black, Andy Serkis, Jamie Bell, Colin Hanks
Director: Peter Jackson

The Producers
Release Date: December 21st
Cast: Matthew Broderick, Nathan Lane, Will Ferrell, Roger Bart, Gary Beach
Director: Susan Stroman

Memoirs of a Geisha
Release Date: December TBA
Cast: Ziyi Zhang, Ken Watanabe, Michelle Yeoh
Director: Rob Marshall

Aeon Flux
Release Date: 2005 TBA
Cast: Charlize Theron, Frances McDormand, Marton Csokas
Director: Karyn Kusama

All the King's Men
Cast: Sean Penn, Jude Law, Kate Winslet, Patricia Clarkson, James Gandolfini, Mark Ruffalo
Director: Steven Zallian

BloodRayne
Studio: TBA
Cast: Kristanna Loken, Ben Kingsley, Michelle Rodriguez, Michael Madsen
Director: Uwe Boll

The Fountain
Cast: Hugh Jackman, Rachel Weisz
Director: Darren Aronofsky

Декември... Хрониките на НАрния. Беше ясно,че след успеха на Властелина ще подхванат Нарния. Явно почнаха подред Инклингс. Филмът е режисиран от режисьорът на Шрек. Което не знам дали е хубаво...

Андъруърлд 2... Първият беше впечатляващ. Кейт Бекинсейл и отива да е вампирясала. Сюжетът е забулен в мъгла... Но имам някаква алергия към всякакъв вид продължения. Ще видим... т.е. ще се гледа.

Кинг-Конг.... Отново много свежи идеи!!! Ама умни бе... :(((
Питър Джаксън направи филмът на живота си с Властелина... Просто оттук по-нагоре за него няма. т.е. очаква се да слиза надолу. Наоми Уотс, Ейдриън Боурди и Анди Съркис (Амгъл , за който е спал последните 4 години) като Кинг Конг.

Продюсърите с Мат' Бродърик е пак римейк. :(( бахмаааму!

"Спомените на една гейша" звучи интересно... продължението ще се казва "Спомените на един гей"- в главната роля Азис. (Къдрав, до декември и ти ще си на другия бряг ,така че може да се включиш в продължението :)) )

Аеон Флукс е пак по едно анимирано МТВ шоу. Чарлиз Терион. (Терон ,де)

"Цялото Кралско войнство" може би ще си струва да се гледа... Шон Пен ,Джъд Лоу и Кейт Уинслет...

Тва другото Блъд Рейн е пак по една видео игра... Простотияяяяяяяяяяя холивудска ,божеееееееее! Вампири, Дампири и Мампири...

Фонтанът ще е сигурно гледаем филм... Изтормозено завършен, след като Брад Пит го зарязва заради Троя с Хю Джакмън и Рейчъл Уайс. Описван като "post-Matrix sci-fi" каквото и да значи това.

Други филми през 2005:

The Adventures of Shark Boy & Lava Girl in 3D, Alien Love Triangle, Aliens of the Deep, Because of Winn-Dixie, Dark Water, Everything Is Illuminated, The Great Raid, Hitch, House of D, The Ice Harvest, In Her Shoes, Kicking and Screaming, Kiss, Kiss, Bang, Bang, Lords of Dogtown, Madison, Melinda and Melinda, Monster House, Monster-In-Law, The New World, Ong-Bak, Rory O'Shea Was Here, Saw 2, Sisterhood of Traveling Pants, Steamboy, and Syriana

Повече подробности за филмите със снимки и резюмета има

За съжаление ,дами и господа, както сами виждате ни чака ужасяваща година с няколко островчета на надеждата в океана от римейки, комикси, анимации и други глупости... :(((

Едничката ми надежда е, че индипендънт компаниите ще успеят да изкарат нещо наистина добро... Ъндърграунда му е майката.

Любопитен съм да чуя какво мислите.

Тема Re: 2005 - Upcoming events!!!нови [re: MANlMAL]  
Автор UNDERTAKER (Kittie Corpse)
Публикувано17.01.05 16:11

Ооо Кеану Рийвс и Лиам Нийсън бая филми направили

Автор Kontra ()
Публикувано17.01.05 16:14

благодаря ти,
а дано Крис се сети да избута темата най-отгоре и да я остави там

Тема Re: Е, не!!!нови [re: MANlMAL]  
АвторCineman (Нерегистриран)
Публикувано17.01.05 16:29

Братче, всякакви други анотации и рецензии на филми съм чел, ама такова представяне на предстоящите премиери не бях! Карай в същия дух! Пускай всяка седмица по едно такова нещо и ще си хит № 1!

От всички изкуства за нас най-важно е киното!

Тема Re: бляяяях!!!нови [re: MANlMAL]  
Автор Philip Marlowe (частен детектив)
Публикувано17.01.05 16:45

ще трябва да гледам Спилби ... и неговото протеже ... Няма как, Дакота играе!!!

A сега песента на Металика "Аnd nothing else matters","Ти повече не си ми майка"- DJ

Автор Taлиecин (radiant brow)
Публикувано18.01.05 00:26

Мерси - най-вече защото окончателно ме убеди, че и тая година ще е сравнително постна, поне що се отнася до хамериканското кино. Таман ще си наваксам с ДВД-тата, като се замисля.

Но поред:

Януари - нищо интересно, поне за мен. Alone in the Dark също е по компютърна игра (всъщност по серия от май 4)....

Февруари - И тук така, а Constantine ще си го изчакам на ДВД. Не съм му голям фен на Киану....

Март - Тук единственото, което със сигурност ще гледам е The Ring Two, на-вече заради впечатленията от първия. А и най-интересното е, че са привлекли режисьора на японския оригинал... Но като нищо и някое от другите заглавия да е интригуващо, но просто не съм запознат....

Април - Sin City освен с чудовищен каст нашумя и с факта, че в него живи актьори ще играят върху изцяло компютърно генерирани декори. За мен поне е любопитно. По другите пасувам.

Май - Епизод 3 само евентуална кончина ще ме спре да го гледам Колкото до Пътеводителя и Kingdom of Heaven, само от любопитство. Най-силният филм на Ридли Скот за мен си остава Blade Runner...

Юни - Последното бие на поредната манга... От останалите има един-два с интригуващ каст, ама пък много рядко се случва да гледам филм заради актьорите в него...

Юли - Същото като по-горе... Войната ако ще я гледам ще е заради Миранда Ото.

Август - Без коментар. Що се отнася до филм по Хироус, една колежка преди време се изцепи, че Властелина бил такъв....

Септември - A Scanner Darkly щом е по личния ми любимец Филип Дик, ще го гледам. А иначе Дик си им е любимец на Холивуд от време оно - те ти гореспоменатия Блейд Рънър, те ти Скриймърс, те ти Зов за Завръщане...

Октомври - Без коментар. А и надали ще ги внесат у нас повечето...

Ноември - The Brothers Grimm на Гилиам може да си заслужава. Останалите - без коментар.

Декември - На Нарниите имаше по едно време едни страшно малоумни екранизации, дето ги въртяха по Канала, та тия не откриват топлата вода. Сред останалите най-ми звучи All the King's Men, а Ъндъруърлд две не ми се мисли каква боза ще е...

Дано излезе нещо по-интригуващо от останалата част от света...

No one remembers the singer. The song remains.

Автор Siemens S65 Rulzzz (Siemens lover)
Публикувано18.01.05 07:58

Вчера видях превютата на някои от тия филми.

Fantastic Four - ще почне на 4-ти юли, та да изтръгнат още някои долар от празнуващите хамериканци. Надушвам поредният комикцова проамерикнска постановка.

The Ring Two - а дано да го бива колкото едно. Щото привюто беше доста извратено. ама ужаси е все пак де.

Assault on Precinct 13 - да се гледа на видео евентуално... Масови взривове, корумпирани ченгета и лоше затворници, които стават добри.

Alone in the Dark - чудовише някво гонят. Може и да си струва заради ефектите.

Sahara - пак американците ще спасяват света. кво ново под слънцето. Е, действието ще е под слънцето на Сахара.

XXX: State of the Union - Айс Кюб и X-zibit. Аре бе.

Mr. and Mrs. Smith- много смешно ми се видя превюто. Според мен ще е забавна екшън комедия за отмора и без много мислене.

Автор MANlMAL (APHELION)
Публикувано18.01.05 10:59

Снощи ми се прецака нета... сетих се, че абсолютно незаслужено пренебрегнах един доста очакван филм : Serenity... правен по ТВ сериите "Firefly", които не съм гледал, тъй че няма какво да коментирам. Очаквам Sci-fi в стил BLAKEs 7, Andromeda (AXN) и т.н. Но вече на няколко места чета ,че очакванията за филма за доста добри...
Паживьом - увидим!

Тема Upcoming events!нови [re: Taлиecин]  
Автор KpиcМодератор (Арбитър)
Публикувано18.01.05 12:27

Аз тази 2005 я чакам, за да завърша Сагата, така че я разглеждам на периоди До май и След май.
До май ще чакам май, а след това - ще гледам каквото ми хване окото :)
А по въпроса за евентуалната ти кончина съм си мислила точно същото - да не вземе да ми се случи нещо в близките месеци, че буквално ще умра от мъка, ако взема да умра преди премиерата на Епизод 3... Направо 2 пъти ще умра, което си е постижение ;)

Иначе - гледат ми се Войната на световете на Спилбърг и протежето му ;), както и следващия филм на режисьора на Герой. И едни много хубави Нарнии не бих отказала. Ама ако няма да са хубави - да си ги държат за себе си...

Тема Re: Upcoming events!нови [re: Kpиc]  
Автор MANlMAL (APHELION)
Публикувано18.01.05 14:07

Крис, признавам си - аз бях нещо подобно за ROTK - но просто знаех, че ще го доживея тоя филм. :)
Проблемът настъпи когато той свърши - 2 дни се чудих :" Има ли вече за какво да се живее?" - и си мислих как да си почина с кеффф!
После отидох до едно езеро и метнах вътре дарове за Боговете затова, че са ме наградили да живея своя мъничък манималски животец точно по времето, когато П. Дж. направи Трилогията "Властелина..." Това упражнение го правя за втори път през живота си- първия беше след МЕТАЛИКА в Пловдив. След такива събития се чувстваш БЛАГОСЛОВЕН!

За СТАР УОРС нямам големи притеснения, защото предчувствам,че ще има още...и още....и още...
Тимъти Зан съм убеден, че ще бъде филмиран някога...

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.