Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 23:46 25.11.25 
Култура и изкуство
   >> Кино
*Кратък преглед

Тема Открито писмо до Асен Блатечкинови  
АвторMилa (Нерегистриран)
Публикувано01.02.05 09:06

Асене....искам...като Мила....да ме...., че душата ми да полети като птичка свободна...

Тема Re: Открито писмо до Асен Блатечки [re: Mилa]  
АвторAceн (Нерегистриран)
Публикувано01.02.05 12:48

След съешаване всяка твар е тъжна...

Тема Re: Открито писмо до Асен Блатечкинови [re: Mилa]  
Автор ss_ (докторче)
Публикувано01.02.05 13:22

Абе я чакай аз да я ползвам тази тема та да си кажа мнението. На СФФ не можах да го гледам, та го гледах чак сега.
Първо и най важно! Гледах го през седмицата и в залата нямаше нито едно свободно място, ама нито едно! Имам информация от две други прожекции, че и там всичко е било пълно. Ето че с малко публичност нещата все пак се получават.
Филма като цяло ми хареса, като основните му недостатъци си бяха чисто технически- типично за повечето български филми картината беше все едно е снимано с моя GSM, а звуците все едно долитаха от кладенец.
Няма много пространно да се впускам, ще отбележа само убииствените лафове на Златина Тодева Асен Блатечки за разлика от друг път не ми беше толкова дразнещ, макар че не ми стана ясно не му ли доскучава по цял ден да катери тая мизерна 10 метрова куличка.
Абе като се има предвид, че екипа е изключително млад ме обзема един умерен оптимизъм за бъдещето на българското кино.

Абе някой разбра ли това момиче къде си прояви снимките? Че на мен не ми стана много ясно.

Аутопсията показа, че болният е умрял от аутопсията.

Тема Re: Открито писмо до Асен Блатечкинови [re: ss_]  
Автор Nsho-Tschi (мече гризли)
Публикувано01.02.05 14:04

Даде ги на магазинера да ги прояви

"...аз съм късоглед и пея в хора."

Тема Re: Открито писмо до Асен Блатечкинови [re: Mилa]  
Автор thenewone (ангел)
Публикувано02.02.05 00:31

мила, ми то не става с писмо ве душко
бегай в кева

"-Благодаря, достатъчно- повтори Фред. –Понякога ми се иска да полудея. Но съм забравил как."

Тема Re: Открито писмо до Асен Блатечкинови [re: ss_]  
Автор ARENA (KINOTO)
Публикувано02.02.05 04:58

Всичките копия на филма бяха копирани и проявени в БОЯНА ФИЛМ (още един монополист) и повярвай ми, това е максимума качество, на което са способни с тази техника и тези 200 годишни баби, които работят с нея!
А и не стига, че останаха трезви няколко часа, за да ни извадят копията, па си и недоволен
Основния проблем с картината е, защото филма е сниман в оригинал на видео и после е прехвърлян на 35мм. От тук идва гадния фокус и цветове и изобщо силно заниженото качество. А звука е чиста 24 каратова проба МОНО и пак е цело чудо, че въобще се чува нещо де.... можеше и къде къде по-зле да бъде

"Киното е бизнес и ако намирисва на култура това е случайно" - Бърнард Шоу

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.