|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | (покажи всички)
Тема
|
За кучетата (off topic)
|
|
Автор |
EVlL (Бебе металист) |
Публикувано | 08.01.05 00:27 |
|
Днес, точно като се прибрах от работа и заварих как по телевизията(нтв май) дават репортаж за някакъв инцидент, в който няколко бездомни кучета се хвърлили и изпохапали някаква жена. По разкази на очевидци, жената, както си вървяла, кучетата й се нахвърлили и започнали безмилостно да я хапят. Тя била треньорка по тенис, доколкото рабрах.
Съответно показаха мястото на събитието и няколко кадъра от болницата, но не бяха заснели пострадалата.
След което репортерът с особено сериозен глас съобщи, че кучетата незабавно били заловени и умъртвени.
Но това далеч не е всичко, последва нещо, което ме накара да откача... буквално да откача от злоба. Показаха най-безцеремонно екзекуцията на едното от кучетата. Някакъв халф-хюман, който с една тръба изстреля някаква стреличка в кучето, явно напоена със смъртоносно вещество или ампула, и то започна да скимти и да бяга. В следващият кадър вече го носеше и го хвърли в един бус, където бяха натръшкали труповете на останалите животни, а един друг мизерник разправяше, че нямало как - тия кучета ще да са били...
И преди да почна да си прося изтриване или бан, искам просто да помисля на глас.
Първо за телевизията - защо, кой и кога е решил, че показването на кучешка екзекуция е по малко травмираща от екзекуцията на военнопленик, да речем? Второ - някой да е гледал репортаж по новините за причинено от човек нещастие на куче, котка или каквото и да било животно ???????
Трето - може би, откакто дават биг-брадър са си внушили, че са reality tv и щом селяците могат да им вдигнат рейтинга, защо да не могат и садистите?!
Наистина е много лошо това, което се е случило с жената. Спор няма. Но никой не знае каква е била причината за това нападение, реално погледнато. Напълно възможно е въпросната пострадала да ги е предизвикала по някакъв начин?! Пълно е с кретени, които щом видят животно и започват да го пъдят, замерват или да се опитват да го ритнат, без дори да ги е погледнало! Никой не знае предисторията на случая.
Защо, когато някоя мутра или дрогиран полицай убие човек, никой не ги цели със стрелички и не ги показва натрупани в бус?
Кучетата нямат адвокати, кучетата нямат печеливш бизнес, кучетата нямат връзки в институциите...
Така е по-лесно - бум и айде по телевизията, проблемът е решен, публиката иска зрелище! Колко справедлива и бързо реагираща е ръката на закона! Представям си само смрадливи пенсионери как доволно са потривали ръчички пред екрана!
Принципно съм мълчалив(някои се убедиха лично) и търпелив, но такива случки ме изкарват извън равновесие.
Вие какво мислите?
Аз просто споделям.
| |
Тема
|
Re: За кучетата (off topic)
[re: EVlL]
|
|
Автор |
Oлмaши (*****) |
Публикувано | 08.01.05 00:51 |
|
не е отрова, а упойка, после ги убиват
Моето мнение е чудесно че са ги убили, изключително неприятни са кучетата в студентски град, аз поне любезно там не съм срещал
Shell smashed
Juices flowing
Wings twitch
Legs are going...
| |
Тема
|
|
|
Автор | mba (Нерегистриран) |
Публикувано | 08.01.05 01:07 |
|
bezdomno ku4e me e hapalo zverski zaradi moeto, no ne mislia 4e triabva da badat izbiti. kakto vinagi sa vinovni horata - babka hrani 5-6 pomiara i te napadat vsi4ko jivo osven neia. ku4eto be6e obraboteno ot ob6tinata i vapreki otriazanite zabi me razkasa. misleh da go ubia no re6ih 4e jivotnoto ne e vinovno - pazsi si teritotiata, ne 4e ne mi se iska6e da stane na rakavitzi ama mi mina. smiatam 4e e redno da se napraviat istinski priuti za bezdomnite ku4eta za da se grijim za tiiah.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
tchupakabra (кофти) |
Публикувано | 08.01.05 01:17 |
|
Абе аре стига с тия кучета бе! Щом са нахапали жената, ако ще хоро с пържоли около врата да им е танцувала, трябва да се утрепят "Причината" за нападението! Ми причината е, че има безброй бездомни кучета, групират се на глутници, едно като нападне, другите го следват, а то може да напада, щото някога някой със същият парфюм го е ритнал например, или щото не харесва руси жени, или щото е с черно палто, или щото е бързала да се прибере, какво значение има всъщност? Има хора, на които кучетата са много по-важни и ценни от хората, и странно е колко са много.
______
| |
Тема
|
[re: Oлмaши]
|
|
Автор |
Dyer (щурак) |
Публикувано | 08.01.05 01:31 |
|
Що за глупости бе Олмаши, било чудесно, че ги били убили. Шест години се подвизавах из Студентски град и то в периода когато имаше най-много кучета и никога, ама абсолютно никога не съм имал проблем. Убеден съм, че и ти някога си бил неприятен и нелюбезен, но никой не ти е разплискал плиткоумният мозък на някоя стена поради това, нали ??? А случайно да се сети да нахраниш някое от тях ... , ама бързаш да ги трепеш - това... е най-лесното, има си и други начини! Мен от бездомно куче не ме е страх, страх ме е от домашно, защото какъвто стопанинът, такова и кучето! Примери колкото щеш!
Едва ли ще познаеш кой съм или
какво искам да ти кажа,
Но все пак ще ти нося здраве ...
| |
Тема
|
[re: tchupakabra]
|
|
Автор |
Dyer (щурак) |
Публикувано | 08.01.05 01:40 |
|
УУУУУФФФФ, пич иди си купи малко мозъчни клетки - ти някога в живота имал ли си за домашен любимец куче, че даваш такова "компетентно" мнение! `Били се групирали в глутница за да нападат` - що за простотия, и друго: теб като те ритнат сигурно седиш и си чоплиш носа??? Тук не става въпрос дали кучето е по-ценно от човек или не, а за нашето отношението към животните!!!!!!!
какво искам да ти кажа,
| |
Тема
|
[re: Dyer]
|
|
Автор |
hendy (jedi-master) |
Публикувано | 08.01.05 01:55 |
|
мислиш ли че една жена ще тръгне да рита глутница кучета??
и аз гледах новините - казаха, че е правила сутрешния си крос.
тичала е сиреч
това явно им е било достатъчно на кучетата...
How on earth did I get so jaded?
| |
Тема
|
[re: Dyer]
|
|
Автор |
Oлмaши (*****) |
Публикувано | 08.01.05 01:57 |
|
34-годишна жена беше почти разкъсана от глутница бездомни кучета вчера сутринта. Жената се казва Елена и е преподавател по тенис в НСА. Помиярите са я нападнали по време на сутрешния й крос на базата на академията. Глутницата е била между 12 и 15 кучета. Нападнали са я, защото е тичала и са усетили, че е уплашена, обясни пред "Сега" шефът на общинската фирма "Екоравновесие" Стилиян Кирчев. Общината нареди хайка на бездомните кучета в целия Студентски град. До късния следобед кучкарите бяха хванали десетина от глутницата. Хайката ще продължи, докато целият Студентски град не бъде изчистен от бездомни кучета, обеща зам.-кметът Милор Михайлов.
Пострадалата е приета в Окръжна болница с дълбоки рани по ръцете, краката и главата. "Състоянието й е тежко, но стабилно и на този етап няма опасност за живота й", заяви вчера следобед директорът на Окръжна болница д-р Димитър Димитров. Жената е била оперирана и известно време ще остане в реанимация. В болницата е докарана в тежко психическо състояние. От понеделник с нея ще работи психиатър. Няколко мъже са се отзовали и на практика са й спасили живота, каза още д-р Димитров.
да , определено тези кучета са били нелюбезни.
След като толкова ги обичаш -защо не ги приютиш у вас, на мен сърцето би ми се късало някой когото обичам да е на улицата, в студа, гладен, мръсен...
Shell smashed
Juices flowing
Wings twitch
Legs are going...
| |
Тема
|
[re: hendy]
|
|
Автор |
Dyer (щурак) |
Публикувано | 08.01.05 02:01 |
|
Явно!!! Кво значи `явно`, тук няма явно, за всичко си има причина и причината не е, защото просто ей така за разнообразие са решили да я ръфнат, бъди сигурен в това !!!
какво искам да ти кажа,
| |
Тема
|
дано тоя път ми мине поста
|
|
Автор |
NUT (ot ada) |
Публикувано | 08.01.05 02:02 |
|
гледам котка
храня кварталните помиари(живея в най-скъпата точка на сф) които си имат и имена...но главатарят им е див съблезъбест(и на мен ми се е зъбил докато го храня) красавец...който искат да гръмнат
е нема такъв филм...първо нас трябва да гръмнат после клетите животичета
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | (покажи всички)
|
|
|