Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 23:26 24.11.25 
Култура и изкуство
   >> Кино
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема Ocean's 12нови  
Авторrusty (Нерегистриран)
Публикувано20.12.04 20:36

Онзи ден го гледах, мислех, че ще е няква боза, четох в imdb.com мнения на доста разочаровани фенове на първия филм, обаче останах много доволен. Филма е много як, гледайте го, няма да съжалявате.

Тема Re: Ocean's 12 [re: rusty]  
Автор karasko (минаващ)
Публикувано20.12.04 22:22

Oпределено, филма е много добро попадение в жанра

Фен съм му!

Тема Re: жалко, но фактнови [re: Meдapko]  
Автор Nsho-Tschi (мече гризли)
Публикувано22.12.04 10:49

Е, аз съм фен на поне трима актьори от този филм, но заспах (ама наистина заспах). Такава скука, при този каст......
Трябваше да оставят непрестанно ядящия и облизващ пръстите си Брад Пит в първата част....
Ужасната Джулия, все по-оцъклена и злобна....
Нацупената Катрин....

"...аз съм късоглед и пея в хора."

Тема Re: Ocean's 12нови [re: rusty]  
Автор geminarius (beauty fool)
Публикувано22.12.04 12:00

Отвртат! Тооолкова некадърен сценарий, глуповати идеи и персонажи... дори не можах да заспя от яд! И все се надявах на някакво чудо, да позакърпят положението, но само с надеждите си останах. По-добре да не го бяха правили!

* Bacteria is sometimes the only culture some people have. *

Тема Шегуваш ли се?!?!? (+още един метър въпросителни)нови [re: rusty]  
Автор tchupakabra (кофти)
Публикувано06.01.05 11:22

Като вманиячен киноман и принципен любител на попкорн-киното, трябва убедено да заявя, че чак толкова жалка, безсмислена гавра със зрителя не е имало май никога. Да не говорим, колко БЕЗУМНО скучен и невъобразимо досаден е на моменти.
Ся, сигурно ще има некви "С П О Й Л Е Р И" надолу, въпреки че не знам как може да спойлнеш такова нещо. Ако някой МНОГО държи да го гледа (въпрееки че силно препоръчвам да се откаже) да не чете засега.

Мога да открия само една причина да са "12-те" на Оушън, а не примерно "6-те" на Оушън (щото от половината няма никакъв смисъл във филма). Чрез допълнителните шест се печели поне половин час екранно време с абсолютно неграмотното и сценарно, и режисьорски натрупване на досадни еднакви кадри с всеки поотделно. Начало - Господин Бенедикт обикаля 12 говеда да си иска парите. Един по един. МноооО интересно. После - 12 говеда един по един си обясняват кой де си е изхарчил парите. После 12 говеда един по един стават от сън и пият кафе, един по един ги арестуват и така до безкрай, ах КАКВА ТЪПОТИЯ Тази БЕЗМЕРНА клизма с ДЖ. Р. да се прави на себе си направо ме хвана за ръката и ме дърпаше с всичка сила към изхода, но на инат се запънах да догледам, за което съжалявам. Балета на другаря французин, ако и да беше най-интересното място в целият филм, беше доста абсурден при положение, че няма никакъв шанс да го повтори с нещо с размерите и теглото на диня в джоба. Както и да е - на всеки кадър от филма е изписано с еднометрови букви "Зрителите са тъпаци и неещастници", тъй че е излишно да се гледа за недомислици и идиотизми. Може би в цялата продукция има два-три момента, които ще се сторят забавни на напушени с крек тинейджъри, но дори за тях филма не е подходящ - липсва така необходимата КрасиваПичкаТМ, джулия Робъртс твърде силно напомня на строга майка, че да се хареса на който и да е под 50 г., А Кат-Зи-ДЖ е патетична умита кифла както обикновено. Мъжете са подбрани да радват три възрастови групи женски, като актьорска игра нямам какво да коментирам - играят там, ок. Кво от това. Изцедената от цирей емоционална сцена на края на филма беше толкова жално-изнасилена, че щях да падна от смях. Целият сценарий дава усещането, че е написан на един дъх в кръчмата по време на годишното събиране на зубрачите от училището по асансьорен мениджмънт, а по-заплетените места са решавани с първата глупост, която е хрумнала на някой от полу-пияните асансьорни техници.

______

Автор Lestat (натровенОтГъби)
Публикувано06.01.05 18:32

от къде го свалихте , аз не мога да намеря субтитри , помогнете

Автор hendy (jedi-master)
Публикувано07.01.05 02:06

абе вие просто не сте го разбрали...

How on earth did I get so jaded?

Тема Re: Ocean's 12нови [re: Lestat]  
Автор Hexina (devilish)
Публикувано07.01.05 13:57

Е какво да ти помагаме?!
Отиди до гледай на кино, егати!
Като искаш да го пиратстваш, търси си линк по фрий сървърите!
Ама тук верно стана форум "аз искам" и "намерете ми"!

Curiosity killed the cat...

Авторcneuc (Нерегистриран)
Публикувано07.01.05 14:30

на разочарованите силно препоръчвам "добродетелен крадец" на нийл джордан - има го на дивиди

Тема Re: Това е една от най-боклучавите латиноамерикански..нови [re: Meдapko]  
Авторmihail (Нерегистриран)
Публикувано07.01.05 18:47

много си е добре:))
даже след филма реших да си сменям професията:))

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.