|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
|
Тема
|
"ИЗПЕПЕЛЯВАНЕ"
|
|
| Автор | Джyлия (Нерегистриран) |
| Публикувано | 12.09.04 19:33 |
|
|
Кой е гледал новия филм на Станимир Трифонов "Изпепеляване"?
Този филм е направо изключителен.Съветвам всички,които не са го гледали-да отидат и да го гледат.Емоциите по време на филма са големи.
Няма да издавам за какво се разказва,само ще ви кажа кои актьори участват.Това са младите,но талантливи Параскева Джукелова,Стефан Вълдобрев и Деян Донков.От големите ни актьори това са Цветана Манева(моята любима) и Йосиф Сърчаджиев.
Гледай те го и дайте мнението си за "ИЗПЕПЕЛЯВАНЕ".   
| |
|
Тема
|
Re: "ИЗПЕПЕЛЯВАНЕ"
[re: Джyлия]
|
|
| Автор | Mapиo (Нерегистриран) |
| Публикувано | 13.09.04 16:22 |
|
|
Бях на примиерата във Варна и беше супер.Особено голите сцени...Гледайте го и вие!!!!  
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор | MaФиOт (Нерегистриран) |
| Публикувано | 08.10.04 20:26 |
|
|
Гледах го и съм съгласен с Марио.Абе кво да говорим Параскева Джукелова си е свършила работата 
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор | Kи4ka (Нерегистриран) |
| Публикувано | 08.10.04 20:29 |
|
|
Ами Деян Донков не е ли супер готин мъжкар?За Стефан Вълдобрев,знаем,че е преминал от другата страна,но играе добре.
Но Деян е само един!!! 
| |
|
|
|
"младите, но талантливи"
това "но" ми хареса много:):):):):):)
"-Благодаря, достатъчно- повтори Фред. –Понякога ми се иска да полудея. Но съм забравил как."Редактирано от thenewone на 08.10.04 20:35.
| |
|
Тема
|
[re: thenewone]
|
|
| Автор | Джyлия (Нерегистриран) |
| Публикувано | 08.10.04 20:43 |
|
|
Какво искаш да кажеш с това "но"?
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
kalendera (perf. stranger) |
| Публикувано | 10.10.04 14:38 |
|
|
Непременно ще го гледам. Благодаря за препоръката. Друг хубав български филм е "Чия е тази песен". Въобще забелязва се някакво раздвижване. Браво!
**Да предпазим жените от дефлорация!!!**
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор | Ивaн (Нерегистриран) |
| Публикувано | 14.11.04 13:39 |
|
|
Гледах го сега на киномания и искам да кажа ,че много ми харесва.Заслужава си да отделиш 2 часа от времето си за него.
| |
|
|
|
:) radvam se che si pusnala toja posting..shte go gledam nepremenno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
| |
|
Тема
|
Хммм...
[re: Ивaн]
|
|
| Автор |
Kpиc (Арбитър) |
| Публикувано | 15.11.04 11:19 |
|
|
Е, Джулия, Иване, Мафиот и Марио, поне си дайте труда да се регистрирате, а не да пишете под различни имена хвалби за филма. Всички постинги на нерегистрирани в тази тема са на един човек. Или поне на един компютър. Или поне на един интернет клуб...
Филмът няма да стане по-хубав, ако в 10 мнения го похвали (особено ако го хвали един човек...).
Аз лично изобщо не харесах "Изпепеляване". Лош вариант на "Сезонът на канарчетата" с нелепи реплики, изречени фалшиво като в "Хотел България".
Само възрастните актьори се справяха. И песента е приятна.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
|
|
|