|
|
Айде нещо лесно:
Името на герой от Междузвездни Войни съвпада с името на българска метъл група и името на марка джинси. Кое е това име?
И моля ви, без "е" в края на обръщението ...
| |
|
ПАНАКА 
C U at the Bitter End! (22 June 2003)
| |
|
Въпроса беше подвеждащ... ПАНАКА е марка дънки :)
I`m not afraid...
| |
|
Двама много отявлени металисти и музикални експерти ми казват, че няма такава бг метъл група, освен ако не е супер неизвестна. (за което се извинявам на групарите, ама така ми казаха!).
Начи едва ли имаш предвид поляците Вейдър?
| |
|
на твоите суперотявлени музиканти и експерти ше кажа само да се позапознаят с грайндкор сцената в софия и тогава да се изказват неподготвени
(хич не се и опитвай да ми крадеш точката с далеееееч по-класовите вейдър, които освен на родна почва успяват да припечелят по някоя злота и в чужбинско - из някои по-непретенциозни (примерно балкански) сцени )
C U at the Bitter End! (22 June 2003)
| |
|
sled burna mozy4na dejnost zaedno s ediniq spec stignahme do we4e otgatnatiq otgowor panaka.
liubopiten fact e 4e po wreme na brain storminga izleze imeto na Jango Fett i grupata Jango Ze, koito nqmat ni6to obt6o s metala.
ne 4e prosq to4ka, prosto spodelqm wesel fact!
| |
|
Добре, това е отговора. Само да го потвърдя.
1. Джинси е истинското име на това, което ние наричаме дънки (в превод от английски "магаре").
2. Група Панака са кръстени на ... дънките. Дори съм гледал техен видеоклип. Не се разбираше на какъв език пеят, но се оказа, че бил български.
3. Нямам предвид Вейдър. Не слушам Вейдър, но съм виждал една тяхна обложка с Дарт Вейдър на нея. Всъщност как ли би изглеждал един съвместен концерт на Емперър и Вейдър?
И моля ви, без "е" в края на обръщението ...
| |
|
защо 2 от 3 въпроса са за междузвездните войни? хубаво, гледал съм ги, но не съм ги гледал 3000 пъти, не съм ги разчленявал на кадърчета, не съм се взирал в брадавиците на чубака, ако има такива де :))
става малко скучна играта така, разбирам че войните имат много фенове тук, но не може ли да се въведе в правилата на играта някакъв лимит от въпроси върху един филм (или трилогия) - да речем 20, 30 въпроса.... след което да се обяви въпросния филм за "закрит". иначе ще има во век и веков разни питания от типа на "в кой епизод на М. В. вторият помощник режисьор е пръднал по време на снимки и люк ск. е направил странна гримаса"?
все едно от клуб хари потър да се намърдат насам и да почнат през въпрос да питат за едноименния филм (който и да е). и съответно да си отговарят самички
поздрави :)
| |
Тема
|
Хич не си въобразявай, че...
[re: Cивия вятъp]
|
|
Автор |
EVlL (Shadow) |
Публикувано | 09.08.04 20:36 |
|
...като си сложил няколко усмивчици и ще ти се размине:)
При положение, че рядко наминаваш насам и съответно не си свидетел на безобразно тъпите и неинтересни въпроси, които са били задавани, нямаш право на забележки. :) Даже има и такива, които са без отговор!!!
Какво значение има от кой филм е въпроса???
П.П. Знаеш ли... едно въпросче от Хари Потър, ама никак не ми звучи лошо!

Stranglers in the night... two lonely people... na-na-na-nana-a-a...
| |
|
|
|
|