|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
ВЪПРОС 463
|
|
Автор |
Movie lover (непознат) |
Публикувано | 09.08.04 11:12 |
|
Търси се името на актьор, който след специализации в различни университети, включително Оксфордския, започва да гради политическа кариера...И то НЕ в Страната на неограничените възможности ...
| |
|
Бас държа, че не е само един:)
Stranglers in the night... two lonely people... na-na-na-nana-a-a...
| |
Тема
|
Re: ВЪПРОС 463
[re: EVlL]
|
|
Автор |
evrika () |
Публикувано | 09.08.04 11:41 |
|
Но съм сигурна, че е англичанин 
| |
|
Рус ли е?
Това доста ще ми помогне при отговора 
"...аз съм късоглед и пея в хора."
| |
|
НЕ е англичанин и НЕ е рус 
| |
|
Ами тогава значи е негър 
May the force be with you. . . Always
| |
|
Аз се сещам за Бат Арни, но не знам дали е учил в колежи разни...
| |
|
Щом не е рус и не е англичанин - да не е тогава костас мандайлър а??? или той май футболист от панатинайкос беше...ама то има ли разлика, може пък и оксфорд и полИтиката да му идат отръки...
C U at the Bitter End! (22 June 2003)
| |
|
Ха ха
НЕ е негър, НЕ е Арни /щото той пробива в САЩ, а аз ги изключих при задаването на въпроса/, НЕ е Костас Мандайлър - по-неугледничък е от него
ЖОКЕР 1
Търсеният мъж е на 33 години , когато прави пробива си във властта ... И то през този век ...
| |
|
Ама, дай да дефинираме или поне да дадем някакви рамки на "политическа кариера", `щото "Отвъд Голямата вода", а и малко по-насам на континента, често смятат, че и секретарките на депутатите правят "политическа кариера", заедно с още една камара ПР-и и имидж-мейкъри. Отделно от това, за "политическа кариера" медиите нарочват (а ти, предполагам, все пак, от тях си разбрал за това, освен ако пичът лично не ти е казал "Брато, виж ся, що да не взема да врътна аз една далавера тука с една политическа кариера, а!?") и дори ако си станал активист на "Грийн Пийс", бориш се срещу СПИН-а или малтретирането на опитомените мечки в сливенско.
Естествето, не те карам да ми кажеш "Ами, току-що стана президент на Великобритания", но поне дефинирай, както вече споменах, какво разбираш под "политическа кариера"...
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|