Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 20:40 15.11.25 
Култура и изкуство
   >> Кино
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема Actually. Love Actuallyнови  
Автор firefox (mischievous)
Публикувано26.06.04 18:41

Аз actually, само така, искам да кажа колко съм възмутена, че тоз филм (Love Actually), ЧАК СЕГА има кинопремиера и да не пропусна да ви пратя всички да ги гледате за първи или 131 път тези 135 минути чисто удоволствие. :}
Спомням си, че имаше 1-2 плахи опита да се коментира филмчето първия път, когато излезе по фрий сървърите и сега ме гложди грозното подозрение, че те не прихванаха, точно защото никой не го беше гледал. Коригирайте се своевременно, моля :)
Хайде стига агитация - Mischief done! :D

I solemnly swear I'm up to no good!

Редактирано от firefox на 26.06.04 18:41.

Тема Re: Actually. Love Actuallyнови [re: firefox]  
АвторHиkи (Нерегистриран)
Публикувано27.06.04 01:20

Интрото с хората на летището беше добро. Много.

Иначе - твърде блудкав вкус имаше... по-добре да не бях гледал след началните надписи.

Тема Re:нови [re: Hиkи]  
Автор firefox (luther)
Публикувано27.06.04 15:56

твърде блудкав в сравнение с какво?
филмът като жанр е романтична комедия, не смятам, че е "твърде блудкав" в тази си категория; всъщност, точно напротив
(на мен пък точно началото и края със сцените на летището ми се видяха леймави, някаква ненужна проповед, докато това помежду тях беше прекрасно балансирана плетеница от истории - хем житейски, хем несвойствени за реалното поведение на хората; по-скоро показаха според мен, как трябва да се държим, а не как се държим, за съжаление)

We preach willingly what we want to learn.

Тема Re:нови [re: firefox]  
Автор lvO™ (Easy)
Публикувано27.06.04 16:10

Да, филмчето е много сладко, и подобно на "Малко лудо нещо", ти доставя онова удоволствие, което те кара да искаш още и още... мммммм... а наред с Хю Грант, Алан Рикман и други, все стойностни актьори, знаем, че удоволствието е просто гарантирано...

Easy Come... Easy Go...

АвторSasho (Нерегистриран)
Публикувано05.07.04 19:05

Iznenadan sym che ima tolkova malko otzivi za film Number 1 v kategriqta ROMANTIC COMEDY. Tova be edin ot onezi filmi koito me karat da se zamislq za jivota koito vodq i da me nakara da promenq neshto v nego. Filmi , koito imat silata da ti vyzdeistvat po-takyv nachin sa prosto veliki. Osven tova tolkova znamenitosti na edno mqsto - velikolepna igra. Hu Grant zapochva dosta ama dosta da mi dopada kato aktior. Poklon pred tozi tolkova hubav film

Автор ДeбeлorъзHинджa (старо куче)
Публикувано12.07.04 21:29

Филмът е страхотен. Любовна комедия, Хю Грант, купища герои, чиито характери се изпълняват от звезди (дори епизодичните роли), познати внушения... Всичко обещава поредната бозава история, но ура, оказа се, че понякога нещата само изглеждат зле. Свеж английски хумор, умело преплитане на сюжетните линии, непрекъсната смяна на декора и ситуацията, което задържа интереса на зрителя до финалните надписи. Да не забравяме и един от главните герои - музиката, която е страхотна. Идеята за всеобхватната, всепроникваща и всевластваща любов е пресъздадена оригинално, без натрапчивото и пресилено участие на сълзи, сополи и сперма.

Интересно ми беше какво казва критиката за този филм. Награда на Лосанжелиската критика за поддържащ актьор на Бил Най 3 номинации от Британската академия – за най-добър британски филм, за поддържащ актьор на Бил Най и за поддържаща актриса на Ема Томпсън 2 номинации за “Златен глобус” ’03
И все пак списание Ролингстоун го оплюва като наивен, недомислен и плосък.

За мен беше като една Коледа през юли

Нали за цирка чакате? Ами тогава гледайте!

Автор AЛФ (гладен)
Публикувано14.07.04 02:18

О да, и аз го чаках от доста време и сега след като го изгледах - ами найстина си заслужаваше чакането. Много ми хареса. Отдавна не бях гледал филм, който да ми въздейства така (филм от такъв тип имам предвид).

Саундтракът найстина е страхотен.

Тема Re: Actually. Love Actually [re: firefox]  
Автор Beщичka (летяща)
Публикувано14.07.04 11:14

Хванах го още в начален етап на пускането му по фрий-сървърите и бях просто очарована Вече няколко пъти го гледах, и саундтрака си свалих - уникален филм, мога само да кажа.
И друго мога да кажа - да живее английското кино и английския хумор!
В този филм има за всекиго по нещо. Нещо, което да те трогне и развълнува, нещо, за което да се замислиш, нещо, за което да се сещаш дълго след финалните надписи
С две думи, чудесен филм

Тема Re: Actually. Love Actuallyнови [re: Beщичka]  
Автор ДeбeлorъзHинджa (старо куче)
Публикувано14.07.04 15:15

А саундтрака на The girl next door да знаеш откъде мога да изтегля?

Нали за цирка чакате? Ами тогава гледайте!

Автор mihail (старо куче)
Публикувано14.07.04 23:21

супер е филмчето:)
само че хю грант малко не става за the premier minister
лаура лини супер:)))
и португесата:)))

Destroy the myths you have to, if wise to be you want.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.