|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
|
Тема
|
Помните ли сериала "Синьо лято" ?
|
|
| Автор | Cпoмeн (Нерегистриран) |
| Публикувано | 06.06.04 16:48 |
|
|
Ех, спомени, спомени. С какъв интерес го гледахме....
| |
|
Тема
|
Намери преводач от испански и немаш грижи
[re: Cпoмeн]
|
|
| Автор |
ЯPOCTcлaв (бесен) |
| Публикувано | 06.06.04 19:38 |
|
|
Един мой човек го има ...
... И всякоя възраст, класа, пол, занятье зимаше участье в това предприятье ...
| |
|
Тема
|
Re: Помните ли сериала "Синьо лято" ?
|
|
| Автор |
karasko (невидимо дете) |
| Публикувано | 06.06.04 19:41 |
|
|
"..и да му кажеш, че посредника ни е лай**"
Незабравимо :)
с малко влакче композирам патките в реката
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор | Bulgarin (Нерегистриран) |
| Публикувано | 07.06.04 09:51 |
|
|
Pomnia i "Sinyo liato", i "Voinata na taralezhite", i "Arabela", i "Gostenka ot badeshteto", i onzi "Prizratzi v bloka", koito mnogo me kefeshe... Edno zlatno "filmovo detstvo"! Sega mi stana tazhno za dneshnite detza.
| |
|
Тема
|
[re: Bulgarin]
|
|
| Автор |
lady oscar (lubopitka) |
| Публикувано | 07.06.04 10:12 |
|
|
"детство мое, реално и вълшебно...детство мое, така си ми потребно..." вероятно всички напоследък сме завладяни от това чувство...и тази тема за синъо лято никак не ме изненадва и аз чувствам една особена празнина по изгубената лекота на битието ми на "юноша бледен".... но в интернет за всяка болка има лек линка е за първите две серии и то забележете! с оригиналния превод на БНТ (така както сме го заобичали:) ...качеството е малко кофти, но все пак филма е отпреди 26 години, тъй че не можем да искаме много... пожелавам ви на всички едно истинско, прекрасно, приключенско и пълноценно "синъо лято"
"The more I love you, the more blind I become to you. Ah, Oscar...Oscar!"
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
Глeдaщият (винаги вижда) |
| Публикувано | 07.06.04 15:24 |
|
|
Помним го -даже някои го смятат за български сериал.В едно от изданията на стани богат участничката изгоря защото не можа да каже койй от изброените сериали е български--Синьо лято Фильо и Макензен Гостенка от бъдещето--девойката крехка се колебаеше между последните два.
| |
|
|
|
не излъчва "Фильо и Макензен" и "Неочаквана ваканция" е престъпление от най, ама най- общ характер ... мизерници и мизарабъли нещастни
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
atzuv (ketzele) |
| Публикувано | 07.06.04 19:34 |
|
|
аха. Хаве, Кике, тито, Панчо, Луселия Сантос, май даскалката беше, да не сбъркам,че карам в момента на спомените от 4-ти клас;)
Хубав испански филм си беше. От всички актьори от филма, само един съм гледала след години по телевизията- Хаве, в един спаниш крими сериал с, аде, забравих му името на актьора. ама е много известен де знам ,че ще се сетя вече като съм си тръгнала:) аа Хуан Луис Галярдо се казваше;)
ами седморката на Блейк, бях луднала, купувах от сергиите снимките на героите от филма лепях си ги в една тетрадка, която после изчезна Едвам го преживях и бях решила повече с такива работи да не се занимавам, но само след две години отново ме удари светкавицата и оттогава съм така 
[image]http://www.prisma-online.de/image/bc/mmnet_602ae8b8acbc.jpeg[/image]
| |
|
Тема
|
[re: atzuv]
|
|
| Автор |
karasko (невидимо дете) |
| Публикувано | 07.06.04 22:34 |
|
|
Баща ми ми викаше че сигурно съм от седморката на Блейк,щото съм голяма блейка..  
с малко влакче композирам патките в реката
| |
|
Тема
|
[re: lady oscar]
|
|
| Автор |
Darina (onna) |
| Публикувано | 08.06.04 02:01 |
|
|
Господ да те поживи :')
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
|
|
|