|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
на вас случвало ли ви се е
|
|
Автор |
atzuv (ketzele) |
Публикувано | 03.06.04 22:05 |
|
да избягате от работа заради готин филм по HBO тази вечер от 16:40
щото аз се "спасих" и не съжалявам, ама никак дори;)
"В тила на врага" може и да си е редово екшънче, но затова пък имаше какво да се види- ирландче- Оуен Уилсън, еврейче- Гейбриъл Махт, поляче- Олек Крупа, русначе- Владимир Машков и за сол- португалчето Жоаким Де Алмейда. За първи път да гледам филм, в който и лоши и добри да са ми по сърце
Трябваше да ви се похваля- нямаше начин;)
| |
|
не всички работят в условията на социализъм 
| |
|
и аз работя в услвията на див капитализъм, но Боса е в Америката и аз се възползвах от случая
п.с. сега вече снимката трябва да излезе
| |
|
Стига бе, махни го тоя мизерник. Повръща ми се от него. Като гледах Шанхайски рицари, направо ми прилоша от простотията му. Освен това не ми се побира на екрана 
В началото бе Гоата. И гоата бе у Бога, и бог бе Гоата.
| |
|
Един приятел който се интерасува от самолети и ракети да знаеш колко нерви изхаби покрай гонитбата в началото на филма. Самолета бяга, ракетата след него... аз му викам да успокои топката ама неще, нерви се. А и пак изкараха хамериканците най-добрите... една жертва не дадоха при стрелбата в края а лошите бая поумряха.
Enter the dark world of Mike LeRoi.
Voodoo hero. Dead man, ShadowMan.
| |
|
Да ама аз съм Боса и няма как да си избягам от задълженията.
Затова си имам записващо видео. Вече съм насъбрал в последния месец към трийсетина касети с по три филма, га ше ги гледам немам си на идея . В ентъртейнмънт бизнеса е така, кво да праиш
Tu Ridi
Фен съм на Стефан Минчев
| |
|
сладък- ама ти си Мъж и не разбираш от хубави мъже
не ми спомняй за Шанхайски рицари, защото още ме боли сърцето, че го пропуснах, защото , когато филмът вървеше по нашето кино аз още и хабер си нямах ,че Оуен ще ми харесва сам дей;)
Няма никога да забравя какви бяха първите ми впечатления от него, когато за първи път го гледах в "Анаконда": Боуже, поредният лъскав и лигав холивудски хубавец След това избягвах всякакви филми с Оуен Уилсън. До 2004-та година. Сега нямам спомен по какъв повод го харесах, но предполагам,че е най-вече заарди външния му вид А и има талант, не отричай:) Има и хубва глас, добра дикция, все неща от значение за мен за да харесам някого. тези му качества го нареждат с един гърди дори пред един друг хубавеляк - Джерард Бътлър, който според мен, има нужда от логопед
п.с.с. сега съм в трепетно очакване на "Страски и Хъч" 
| |
|
и аз искам видео(записващо по възможност)- няма ли някой , който да ми подари едно
| |
|
аха, така :)
разбирам напълно приетеля ти, защото и а з щях да се побъркам точно на тази сцена, макар да знаех ,че Оуен няма да бъде убит. Но нали съм пророк , познах ,че Гейбриъл ще бъде претрепан в самото начало на филма, макар и да се мъдреше в надписите след Джийн Хекман. С тази изрусена коса и хубав, колкото Оуен малко вероятно беше да остане жив до края на филма:)
п.с. най ме е яд ,че накрая са прецакали сцената с реванша на главния за убийството на приятеля му Винаги така става, когато са си изгубили времето с други подробности, не са доизпипали точно сцената, която би предизвикала няй- голям интерес. поне за мен щеше да бъде така.
| |
Тема
|
Re: на вас случвало ли ви се е
[re: atzuv]
|
|
Автор |
Viper X (just a snake...) |
Публикувано | 05.06.04 23:12 |
|
аз пък си имам телевизор в работата   
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|