|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Няколко реда за цензурата
|
|
Автор |
Kpиc (Арбитър) |
Публикувано | 06.05.04 11:34 |
|
Тъй като току-що изтрих ПОРЕДНАТА тема (май четвърта или пета за 3години), та реших да обясня защо го направих, както и какво ще продължа да трия за в бъдеще.
Деца, дайде да се държим маааалко по-зряло.
Размяната на реплики в стил:
"Х е върхЪ!!! И е СУПЕР"
"Къв връх, бе! Х е грозна маймуна!"
"Ти си тъпанар, а любимия ти филм (който и да е той) е боклук!"
просто не допринасят по никакъв начин за нищо в клуба - не са информативни, интелигентни, остроумни, аналитични или поне забавни, а ако на някой му е много забавно, май не бих искала да е участник точно в този клуб.
Ако искаме да се заяждаме, нека ползваме личните бележки.
В тази връзка моля нерегистрираните участници да се регистрират, за да мога и аз да им пращам бележки, ако искам да споделя някой проблемен момент от тяхното, чуждото или моето поведение.
Е, бих помолила и да пишем на китрилица, защото е по-четивно, но то все пак е въпрос на избор.
Ще трия темите, които са в посочения по-горе стил, някои твърде рекламни послания (не съм виждала досега, но се твърди, че имало такива )
Бих махнала и тема за някой филм, ако 4-5- реда по-надолу има друга, по-стара тема за СЪЩИЯ филм, а новата е със съдържание:
"Gledah X vchera, leleeeee - superski sladuk e ne meslite li?!!??!?"
Това ми хрумна за момента.
Честито на Георгиевците и Герганите, приятни празници и давайте жить дружно, че иначе...
| |
|
не за "цензурата"
за честитката
| |
Тема
|
Re: Няколко реда за цензурата
[re: Kpиc]
|
|
Автор |
thenewone (ангел) |
Публикувано | 06.05.04 15:16 |
|
"Деца! Не се дръжте като деца!", беше възкликнала навремето моята учителка по български език и литература.
Обещавам, че отсега нататък ще ме е страх от Модератора на този форум.
Честна дума.
"и умната!"
| |
|
e malko akul v taja glava (na Kris) - tova e NOVO :)))
| |
|
Теоретично човек може да се засегне от подобно изказване, но щом е отправено от тебе, мога да го приема направо като комплимент...
А твоята склонност към заядливи коментари хич не е нова
П.П. За тебе молбата за кирилицата не важи, ама не го написах в отварящата тема, да не ме обвинят в пристрастност. И без това пишеш рядко, кратко, лаконично и алтернативно - все можем да се преборим с латиницата.
| |
Тема
|
off topic
|
|
Автор |
mihail (старо куче) |
Публикувано | 06.05.04 23:19 |
|
според мен не може
да се премахва постинг по тематиката на клуба,
независимо дали има такива и къде се намират.
Destroy the myths you have to, if wise to be you want.
| |
|
постинг...
Предишният не беше по-смислен
| |
Тема
|
Re: Няколко реда за цензурата
|
|
Автор |
ALiAS^[m] (Jolie fan) |
Публикувано | 07.05.04 01:06 |
|
Ами тогава моля те трий постоянно пусканите теми за антипатични актриси и т.н. А току-що видях, че има тема The Good Girl. АЗ бях пуснал преди време такава. Тази новата трябва ли да се изтрие?
А колкото до заяждането, това винаги го е имало и ще го има в тези клубове. И аз много му се дразня и понякога не издържам да не се мключа и аз.
Sorry за темата за Taking Lives ама вече ми писна от... упс, май пак започвам.
| |
|
Ако някой филм мине през клуба само с една тема, значи е много слаба работа.
Само победителите ще спомена - на Властелина хванах малко над 10 теми, сигурна съм, че е имало и още.
Но за Страстите Христови ги преброих - бяха около 16-17
Работата е там, че хората искат да си разпрострат приказките в много теми и това няма как да се предостврати практически.
П.П. Ако бях видяла темата ти за Момичето нямаше да пускам нова, разбира се. Но седма страница ми дойде малко далечко
| |
Тема
|
Съжалявам, но не мога...
|
|
Автор |
Gallandro (орк-меланхолик) |
Публикувано | 07.05.04 21:45 |
|
... да пиша на китрилица... на клавиатурата имам само кирилица и латиница
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|