Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 19:50 14.07.25 
Култура и изкуство
   >> Кино
*Кратък преглед

Тема Kill Bill v.2нови  
Автор мeчтaтeлka (храбра калинка)
Публикувано14.04.04 11:01

Някой да го е гледал? Коментари?

Ъъъъ... Рестартирай и ще се оправи!

Тема Re: Kill Bill v.2нови [re: мeчтaтeлka]  
Автор bruno (непознат)
Публикувано14.04.04 15:25

Че той ще не е минал на голям екран в САЩ.Ако намекваш да го свалиш от някъде не ми се вижда добра идея...............Vol.1 беше 100% филм за голям екран,така че..........аз не бих гледал Vol.2 на CD...Ама ти си знаеш......

Тема Re: Kill Bill v.2нови [re: bruno]  
Авторreal fan (Нерегистриран)
Публикувано14.04.04 17:31

az ne bih gledal absolutely nishto na CD ama koi me pita, kato na nikoi ne mu dreme

Тема Koga puk e izlizal Kill Bill 1 za da izleza 2???нови [re: мeчтaтeлka]  
Автор Lara_Croft (новак)
Публикувано15.04.04 19:25

???

Тема Re: Koga puk e izlizal Kill Bill 1 za da izleza 2???нови [re: Lara_Croft]  
Автормeчтaтeлka (Нерегистриран)
Публикувано16.04.04 09:58

Мисля, че точно днес е официалната премиера на Убий Бил 2. P2P вече отдавна са го пуснали... та се чудех дали някой вече е сколасал да го гледа.

Тема Re: Kill Bill v.2нови [re: bruno]  
Автор мeчтaтeлka (храбра калинка)
Публикувано16.04.04 10:05

Не мога да си позволя да ходя на кино на всичко, на което ми се иска...
Първата част изглеждаше достатъчно добре на екрана на телевизора ми. Струва ми се, че като гледаш нещо на кино, ти харесва много повече, отколкото би ти харесало на малък екран. Изкривяват се представите по някакъв начин. И ако след време, запленен от някой "невероятен" филм, го гледаш пак на СД или на видео, оставаш много разочарован. Затова предпочитам обратния ред - първо на СД, после на кино, ако си е струвало.

Ъъъъ... Рестартирай и ще се оправи!

Тема Re:Точно днес е!нови [re: мeчтaтeлka]  
Автор Siemens SL55 Rulzzz (Siemens lover)
Публикувано16.04.04 18:27

Отивам да го гледам след 6 часа. Ще ви кажа дали е пълен отново с безсмислено сечене на ръце и крака по-късно.

Тема Re: Kill Bill v.2нови [re: мeчтaтeлka]  
Автор Siemens SL55 Rulzzz (Siemens lover)
Публикувано17.04.04 02:01

Ами ако очаквате 2 часа сечене на ръце и крака-ще останете излъгани. Обаче ако очаквате интересен филм с на моменти остроумен диалог-на вярна следа сте!

Тема Re: Kill Bill v.2 [re: мeчтaтeлka]  
Автор Viper X (just a snake...)
Публикувано20.04.04 13:04

некви пичове май сега го свалят от Мулето и трябва да се яви в евро нета тия дни....

иначе Волуме 1 в БГ на кино мина ли? Мисля, че не е, или пък съм го пропуснал?

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.