|
|
|
Тема
|
Igra4ka-pla4ka?!
|
|
| Автор | Carla (Нерегистриран) |
| Публикувано | 01.04.04 12:38 |
|
|
Predi okolo 10g. po televiziqta davaha edin film,preveden kato "igra4ka-pla4ka",no ne mu znam angliiskoto zaglavie,a iskam da si go potyrsq i svalq.
mislq,4e deistvieto se razviva6e v L.A. ili tam nqkyde i se razkazva6e za 1 travestit,kogoto vsi4ki poznavaha kato jena,no v posledstvie,vsi4ko se razkri.
tova e,koeto se se6tam za tozi film.
pls,koito go znae,da go pi6e 
| |
|
Тема
|
Re: Igra4ka-pla4ka?!
[re: Carla]
|
|
| Автор |
Kontra () |
| Публикувано | 01.04.04 13:09 |
|
|
Мисля, че туй беше The crying game, ама щот съм тъп като нищо и да бъркам. Тва за което съм бая сигурен е, че въпросната драматургия беше с Forest Whitaker. Спокиш, тоя филм е прочут - изчекай малко и все некой ше са сети.
| |
|
Тема
|
[re: Kontra]
|
|
| Автор | movie lover (Нерегистриран) |
| Публикувано | 01.04.04 13:23 |
|
|
Точно този е. Един от култовите филми на Нийл Джордън. И с онзи образ с каменноти изражение Стивън Риа.
| |
|
Тема
|
[re: movie lover]
|
|
| Автор | Carla (Нерегистриран) |
| Публикувано | 01.04.04 17:43 |
|
|

thanx za pomo6ta!!!az,predi nqkolko dni,popadnah na tova zaglavie,no,kato pro4etoh kratkoto sydyrjanie,re6ih,4e ne tozi filmyt .sega samo ostava da go namerq po tyrsa4kite!

| |
|
Тема
|
[re: Carla]
|
|
| Автор |
MiriamOO7 (Ruby Tuesday) |
| Публикувано | 01.04.04 22:14 |
|
|
Пристрастна съм, за мен е един от най-любимите ми филми, изпипан в детайли, даже ме е яд на Нийл Джордан че следващите му филми са разочарование отвсякъде. Филма наистина е Играчка-Плачка (The crying game), действието се развива в Северна Ирландия. За подробности виж тук . Съмнявам се да го има по мрежата, не е кой знае колко известен, но успех в търсенето.
| |
|
Тема
|
[re: MiriamOO7]
|
|
| Автор | cneuc (Нерегистриран) |
| Публикувано | 01.04.04 23:36 |
|
|